Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler çok güzel kilo vermissin inş ben de veririm 20.günde senin kadar :) seyir dönemine geçince durdu mu kilo vermen? Seyire başladım çok tirsiyorum duracak diye :)

Pes etme sakın. Ben pes edeceğim zaman hemen buraya giriyorum okuyorum okuyorum motivasyon oluyorum sonra sana sarıyorum
Ee birbimize saricaz artık kilo verene kadar yapacak bisey yok :) çok zor kilo veren biriyim bazen tak diyor pes etme noktasına geliyorum

Tebrikler çok güzel kilo vermissin inş ben de veririm 20.günde senin kadar :) seyir dönemine geçince durdu mu kilo vermen? Seyire başladım çok tirsiyorum duracak diye :)
evet ilk hafta biraz yavaşladı,bu hafta daha iyi.ilk hafta 900gr gitmişti bu hafta 1600 gr.ama dediğim gibi herzaman aynı olmuyor.ben daha öncede yapmıştım.bazı haftalar hiç kilo veremediğimde olurdu bazen artı gördüğümde.bazende şimdiki gibi 1.5 kilo verdiğimde.sabırlı ve inatçı olmak lazım.tırsma :)durmak yok..pes etmek yok..

Ee birbimize saricaz artık kilo verene kadar yapacak bisey yok :) çok zor kilo veren biriyim bazen tak diyor pes etme noktasına geliyorum

Anlıyorum seni canım ama bak benimde erkek arkadaşım kilo vermeyeyim diye bana neler yapıyor bir bilsen ama azmediyorum gözümün önüne önüne en sevdiğim yemekleri soktuğu halde caymiyorum. Zaten kitabı okuduysan kitapta diyorki atak devresinde kişileri motivasyon etmek adına protein yüklemesi yapıyor kilo verdiğimizi görelim ki daha hırslı olalım diye. Seyir döneminde ağır ama saglam adımlarla ilerliyoruz. Sadece biraz daha sabırlı ol birde yapabiliyorsan eğer spor da yapmaya çalış

Evet çok haklısın canım bu diyette en önemli şey sabır. Zaten dukan'a başlamadan önce yaptığın test te senin ne kadar süre de istediğin kiloya varabilecegini söylüyorum mesela benim 189 günüm var yani benim 6 ay gibo bir sürem var umarım başarılı oluruz hepimiz. Sevgiler

Ben olaya kesin çözüm buldum canım kocişi de dukana baslattim birlikte yapıyoruz

Canım sevgilim olacak yedigini inkar eden adam maşallah taş gibi kör olasıca hayvan gibi yiyo yiyo insan bir gram kilo almaz mi ben 1 yılda bir rahatsızlıktan dolayı 120 kiloya çıktım 95e kadar düştüm ama sonrası gelmiyor çok doktorlara gittim olmuyor birde bu dükkanı deniyorum insallah başarılı olurum

İns bundan istediğin sonucu alırsın tatlım ben de evlendim ve 1 yıl içinde 22 kilo aldım geçen sene metabolic balance ile 12 kilo verdim ama kör olasıca hormon ilaçları yüzünden yarısını geri aldım hayatımda hiç böyle bir kiloya ulasmamistim daha doğrusu 62 63 leri hiç gecmemistim inş birlikte sonuca ulasiriz

aynen..benimde 134 günüm vardı ,20 si geçti bile:)

şafak 114 !!!

bu arada yiyip yiyip kilo almayan insanlar en gıcık olduğum tiplerdir

Bende kortizon ilaçları ekstra hormon tedavileri mahvetti beni bir yandan bölgesel yaglanmayla uğraş bir yandan killanma bir yandan bozulan psikoloji yani 67 kilodan 120leri görmenin psikolojisini anlatamam ama Allahtan ben sadece karın bölgesinden aldım kiloyu şu fazlaliklarida alabilsem hemen karın germe ameliyati olucam doktorumu bile netlestirdim. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara biranevvel kavusuruz

aynen..benimde 134 günüm vardı ,20 si geçti bile:)

şafak 114 !!!

bu arada yiyip yiyip kilo almayan insanlar en gıcık olduğum tiplerdir

Aynen canım adam karşımda neredeyse bir öküz deviriyor insanın midesi bile sismez mi ama tık yok neyse bizde ite kaka normale dönecez inşallah. Yani umarım

Selamlarrr,

Güyaaa başlamıştım geçen ay ama cenazeler hastalıklar derken dün yeniden kaldığım yerden devam! Bugün 2. günüm ve dukan amca bana 6 gün atak 131 gün de seyiri uygun görmüş :) Yani bu hesaba göre, 01.05.2016'da taş gibi olacağım :) Yaza ilk defa 60lı kilolarda gireceğim :)

Bu arada ben ilk 10-15 gün inanılmaz hızlı kilo veriyorum, sanıyorum ödem çok, 6-7 kg birden gidiveriyor. Sonrasında da obur bi insan olduğumdan gelsin hamburgerler gitsin pizzalar, bozuveriyorum. İdarem sıfır! Bazı insanlara bakıyorum imreniyorum vallahi. Ama bu sefer inşallah her şey iyi gider ve ben de artık normal bi kiloda olabilirim.

Yaş 29
Boy : 1.76

Başlangıç : 14.12.2015 - 88 kg

Hedef :01.05.2016 - 68 kg

Toplam 137 gün

Şafak 135 :)

inşallah bu sefer sonuna kadar devam.. tekrar hoşgeldin

kızlar bir fikrim var.yani ben daha öncede dukan yaptığımda burda öyle yapıyorduk.insan motıve oluyor,kaçamak yapmıyor
şöyle ki haftada bir gün belirleyip kilo bildirimi yapıyorduk.bi arkadaşta çizelge hazırlıyordu 1. 2. kim belli oluyordu öyle olunca insan daha çok dikkat ediyor.eğer sizede uyarsa yine öyle yapalım..çizelge hazırlayabilecek bi arkadaş varsa da bize bir çizelge hazırlar kimler ne durumda belli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…