Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
Canım sakin pes etme 6 gün boyunca tek bir kaçamak bile yapmadığım halde bir gram veremedim üstüne 1.5 kilo fazla geldiğim bile oldu ama inat ettim bugün sonunda eksilmisim :) sadece 4 5 gündür suyu azalttim yarın son gaz devam edicem inş vericez bu kiloları :)
merhaba bende dukan yapıyorum. bugün 53. gün ve giden 10 kg. daha yolum uzun ama olsun sizlere motivasyon olur diye düşündüm
Evet canım bende yarın evime dönüyorum çok şükür ama sil baştan basliycam ben 5 günde 97.7 den 91.90 olmuştum çok mutluydum ama lanet olsun annemlere gelmek zorunda kalınca anne yemeklerine dayanamadım ve verdiklerimin hepsini aldım sanırım ama bu bana ders oldu nasip olursa cumartesi evdeyim ve sporla birlikte sol baştan basliycam sende sakın vazgeçme çok güzel kilo vermişsin ama lütfen bol su içmeye çalış suyun çok etkisi var. Nefsinehakimolamayankadinnoonstop[/QUOTE
Tatlım inş bu sefer daha iyi gider diyetin olan olmuş artık ben de bugun yine + 800 g gördüm bu bedeni parçalamak bu bünyeyi paralamak istiyorummmmm :))
Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
wawwwwwwww resmen evrim geçirmiş bayan :)
Bunu hem diyet hemde sporla yapmıştır heralde tek diyetle sarkar deri bukadar sıkı olduğuna göre cardiyo iyi efor sarfetmiş belli ki aahhh şu azimden bende de olsa:)
Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyorWillful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?