Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar 5_6 gündür çok moralim bozuktu tek bir kaçamak yapmadığım halde baskül hep + lari gösteriyordu bu nedenle buraya bile giremedim ama pazar günü regl oldum ve bugün basküle çıktığımda sonunda kilonun azaldığını gördüm çok mutluyum :)) 17. Günüm 84.7 ile basladim bu sabah 80.5 i gördüm :) baskülün psikolojime bu kadr eziyetine rağmen + 1.5 kiloya rağmen diyetimi bozmadım hala yapıyorum ve bozmadigima inanamıyorum :))

Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım

Canım sakin pes etme 6 gün boyunca tek bir kaçamak bile yapmadığım halde bir gram veremedim üstüne 1.5 kilo fazla geldiğim bile oldu ama inat ettim bugün sonunda eksilmisim :) sadece 4 5 gündür suyu azalttim yarın son gaz devam edicem inş vericez bu kiloları :)

merhaba bende dukan yapıyorum. bugün 53. gün ve giden 10 kg. daha yolum uzun ama olsun sizlere motivasyon olur diye düşündüm

Evet canım bende yarın evime dönüyorum çok şükür ama sil baştan basliycam ben 5 günde 97.7 den 91.90 olmuştum çok mutluydum ama lanet olsun annemlere gelmek zorunda kalınca anne yemeklerine dayanamadım ve verdiklerimin hepsini aldım sanırım ama bu bana ders oldu nasip olursa cumartesi evdeyim ve sporla birlikte sol baştan basliycam sende sakın vazgeçme çok güzel kilo vermişsin ama lütfen bol su içmeye çalış suyun çok etkisi var. Nefsinehakimolamayankadinnoonstop

Başlangıç tarihi : 23/12/2015
Başlangıç kilo : 71,9
Güncel kilo : 71,1
Hedef kilo : 54

Verilen Kilo : -800

Boy : 1.76

Başlangıç Tarihi : 14.12.2015
Başlangıç Kilo : 88,2 Kg.
Güncel Kilo : 82,5 Kg.
Hedef Kilo : 69 Kg.

Verilen Kilo : - 5,7 Kg.

Merhabalar yoktum bayadır sınavlarım olduğu için giremiyorum siteye ama diyeti bırakmadım tabii biraz daha kilo verip öyle geldim. Şubat'a kadar yokum ders çalışıyorum döndüğümde belki hedefime ulaşmış olarak gelirim :)
Başlangıç: 70.5 kg
Güncel: 55.7 kg
Hedef: 52 kg

Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-25-14-41-08.png
    191,2 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2015-12-25-14-41-19.png
    202,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2015-12-25-14-41-26.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 94
Boy : 1,63

Başlangıç tarihi : 23/12/2015
Başlangıç kilo : 71,9
Güncel kilo :
71,1
Hedef kilo : 54

Verilen Kilo : -800

Kalan Kilo : 17,1 veeeeeeeeeeeeee gidecek bu kilo :)

Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş

wawwwwwwww resmen evrim geçirmiş bayan :)

Bunu hem diyet hemde sporla yapmıştır heralde tek diyetle sarkar deri bukadar sıkı olduğuna göre cardiyo iyi efor sarfetmiş belli ki aahhh şu azimden bende de olsa:)

Bunu hem diyet hemde sporla yapmıştır heralde tek diyetle sarkar deri bukadar sıkı olduğuna göre cardiyo iyi efor sarfetmiş belli ki aahhh şu azimden bende de olsa:)

Canım bu bayanın instagram sayfasını takip et çünkü baya motivasyon ediyor. Bu arada spor çok fazla yapıyor ama sarkan derileri görsen şok olursun ama karın germe ve göğüs ameliyati ile tam bir değişim yaşamış ve son hali bu ve sarkmış hali : D ben şok ben iptal

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-25-23-02-57.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2015-12-25-23-06-19.png
    217,4 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2015-12-25-23-08-05.png
    236,5 KB · Görüntüleme: 85
Mrb arkadaslar. Ben 1.70 boy , yas 26 ve kilom 85 :-( bir sene icinde 20 kilo aldim ne yazik ki. Ben acliga dayanamiyorum. Butun gece ac kalabilirim ama gece ac kalinca bayilicam saniyorum elim ayagim titriyo. Yavas yavas kilo veremiyorum. Diyeti bozuyorum sikiliyorum cunku. Bi bitki duydum aci cehreotu. Yemeklerden once yiyince tokluk hissi veriyomus. Bir ayda 6-7 kilo garanti diyolar. Bi bilginz varmi? Ben kullanicam sonuclarini yazarim buraya. Bilgilendirirm sizi

Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor

Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor

Tatlım su ne kadar tuketiyorsun birde eminmisin öğünlerin dozunu kacirmadigina

Ay kesinlikle kacirmiyorum canim dün de dediğim gibi sadece suyu azaltmistim 20 gündür hiç ama hiç bozmadim idiot bir bünyem var :) bıktım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…