Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yoğurdun yağ oranı düşükse bozulmaz. Birde salatalık cacıkta ki ekstraya giriyor atak evresinde. Abartılmadıktan sonra sorun olmaz @Merops

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum :) dukana dün başladım 84.7 kg ile bugün atakta 2. günüm sizleri sürekli takip ediyorum ben de katılıp motivasyonumu sağlam tutmak istedim :)

K İ L O B İ L D İ R İ M İ
başlangıç tarihi: 08/12/2015
başlangıç kilo: 57.7
güncel kilo: 56.7
kaçıncı gün: 2
hedef kilo: 52

1 gün atak sonucu 1 kg gider

günaydın kızlar bende bugün 1.atak günümdeyim..akşam tartılacağım bakalım su an kaç kg olduğumu bılemıyorum..inş devam edebilirim bu sefer.10 kg vermek istiyorum :)

Teşekkürler canım. Sana da tebrikler 27 kiloyu dukanla vermişsin sanırım geri kilo alma durumu oldu mu diyeti bıraktığında?

yok cnm dukanı cok sık yaptım bıraktım ama dukanla verdım dıyemem..karbonhıdratı sadece hafta sonları tukettım.son 5 aydır aynı kılodayım 72-73 cıvarı..tekrar baslayıp 10 kg daha vermeyı dusunuyorum..hiç kilo almadım en fazla 1 2 kılo alıp tekrar verdım 70-73 aralığındayım surekli..inş 6 ları gorursem bı daha 70 lere cıkmam ama ınatla gormuyorum :)

Aynı benimde yaza 57 kiloyla girdim, kilomu hala koruyorum. Dukanı son aylarda özellikle tamamen bitirmiştim abur-cubur çok yedim. Ama ne kadar o sağlıksız şeyleri Yesem de 58kiloyu geçmiyorum. Yeniden diyet yapmak zor geliyor, bıkkınlık oluştu bende. Son kiloların zor gideceğini biliyorum. Sadece 5 kilo kaldı gitmesi gereken bakalım kaç ayda verebilirim

aynen canım ne kadar azalırsa o kadar gitmiyo kilolar.bide cok bıktım yahu bır seneyı geçti ömür diyet yapmakla geçmiyo ki :))

bugün çok zorlu bi sınavdan geçtim gündüz ayrı gece ayrı misafir ağırladım..bir sürü pasta börek yap ama yiyeeme üstelik yemek yeme fırsatımda olmadı.sabah içtiğim bi bardak süt ve bir haşlanmış yumurta ile günü tamamlıyorum ama aklımında mutfaktaki kalanlarda olduğunu itiraf etmeliyim :) neyse ben gidip uyuyayım en iyisi

Selam bayanlar bugün atak taki 10. Günüm aslında 7 gündü atak sürem fakat hafta sonu annemlerde kaçamak yaptım bende atak süremi 3 gün daha uzattım sonuç :
başlangıç 89.5
Güncel 87.5
Verilen kilo 2kg (9 günde)

Bende hafta sonu annemlerdeydim cuma cumartesi günü diyeti bozmadım ama pazar pazartesi günü maalesef bozdum yarım tabak makarna yedim bir dilim börek yedim cips yedim salı sabah 88.4 kg çıktım 400gr almıştım atak evresini 3 gün daha uzattım bakalım bu sabah 87.5 kg çıktı yarında atak yapıp seyire geçeceğim

Kızlar bugün atakta 4. gunumdu 84.7 ile basladim bu sabah 82.3 u gördüm...fark 2.400...atak evresini 7 gün yapıcam umarım duraklama faln olmaz sizlerin kilo vermesi kaçıncı günden sonra durakladi ya da durakladi mi :) çok gıcık bir bunyem var bir yerde tıkanır kalır ve insanı delirtir umarım bu kez öyle olmaz

Kızlar bu atak dönemi herkes de böyle halsizlik oldu mu. Acayip miğdem bulanıyor çünkü atak dönemindeki bütün yiyecekleri sevmiyorum. : ( hele o yulaf kepeği tavuk yemi gibi geliyor bana kokusu tadı kendimi tavuk gibi hissediyorum ve sizler neden burda değilsiniz : (

Benim de ilk iki gün midem çok bulanmisti ve halsizlik çok fazlaydı ama sonrasi çok rahat geçiyor o şikayetler kalmıyor. .. bugün 7. günüm bitiyor pes etme :)

Bu arada yulaf kepeginden ekmek yapıyorum ben çok lezzetli oluyor sen de o şekilde daha rahat tuketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…