Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin...evet beraber daha hızlı kilo verebiliriz,birbirimize destek oluruz.kilolarımız birbirine yakın süreçte aynı inşallah mutlu sona beraberce çok çabuk ulaşırız..çok iyi bir başlangıç yapmışsın zaten :)

şafak 130!!!

atakta 4. günüde sağsalim geçirdim.artık önümüzdeki günlere bakıcaz
yalnız sayfada kimse yok
arkadaşlar nerdesiniz

Bende bugün başladım hanımlar
Boy : 166
Kilo: 89
Yalnız ben de kitap yok internetteki sitelerde baya araştırdım kitapı sipariş ettim gelmesine daha 10 gün var yinede başladım inş yanlış bişey yemem

Bugün sabah omlet yaptım
Öğle bişey yemedim
akşam balık yapacağım ama Nasıl yapabilirim tarif bilen varsa söylesin lütfen

şafak 128 !!!

6 günlük atak evresini bitirmiş bulunmaktayım.teste 2,6 kilo vereceğim yazıyordu ama ben 3,3 kilo verdim,maşallah bana umarım bu şekilde devam eder...

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo :83
güncel kilo:79,7
kaçıncı gün:7

Dukan diyetiyle 13 kg verdim gecen yil bu zamanlar 70 kiloydum. Gördüğüm maksimum kilo 70. Ayda 4 kilo vererek 57.5 kiloya düştüm. Dukan testindeki ideal kilom 57e ulaştım. Diyetin ortalarına doğru bozdum ben gerçi günde iki dilim ekmek, kuruyemiş ve sınırlı meyveleri de dahil ettim diyete. Şimdi kilom 57-5/58 arası gidip geliyor. Aslında hedefim 52 kilo. Sıkmıyorum artık eskisi gibi çünkü ideal kilomla da oldukça fitimartık kendime yeni bir hedef koyuyorum 1 şubat'a kadar 52 kilo olacağım hepinize bol eksiler

Baslangic kilom 77 .600
Guncel kilom. 66.200
DUN basladim 1 gunde 1.300 verdim.. Atak gunundeyim 5 gun surecekk... Boy 160 Hedefffff 55

nasıl gidiyor diyet ? dukan amca/dileğin dukan günlüğü/dukandiyetitariflerim adlı sitelerden bi çok tarif bulabilirsin.bol eksiler

tebrik ederim.umarım bende bi an önce hedef kiloma ulaşırım hepimize bol eksiler..

Bugün ikinci günümdü
89.5 başlangıç
88.6 şuanki kilo
Bir günde 900gr
Menüm
Sabah sütlü kahve
Öğle yulaf kepeğiyle yapılmış ekmek 2 haşlanmış yumurta diyet peynir coca zero
Akşam Adana şiş 3 tane coca zero

ben geldim, bugün itibariyle dukan'a başladım. dört gün atak evresini yapacağım, sonra diğer kısımları araştırıp devam edeceğim.

sabah 59 kilo çıktım, 50 hedef. 2 aralık tarih.

sabah iki yumurta beyazı yedim, bir şekersiz kahve içtim. onun dışında su içmece.
yoğurt ve light yoğurt aldım, acıkınca onu yiyeceğim güniçinde.

sigara içiyorum, midem kazınabiliyor o yüzden. yoksa pek acıkmam da

Selam bayanlar bugün üçüncü günüme başladım sabah tartıldım aslında her gün tartılmak istemiyorum ama merak ediyorum neyse .

Başlangıç 89.5
Güncel kilo 88.3.
2 günde -1.200kg

Bende başladım. Bugün 2. Günüm
Başlangıç : 66.100
Güncel kilo: 64.500
1600 gram gitmiş umarım bu hızla devam eder çok mutluyum ve motiveyim 57 olsam benim için yeterli boyum 1.64

2 aralık'ta 59 kilo ile başladığım dukan deneyiminde ilk günün sonunda, yani 3 aralık sabahında 57.3 çıkarak bir rekora imza attım sanırım.

menümü yazayım: sabah iki yumurta, öğlen yulaf kepeği (sanırım ezmesi olması gerekiyormuş ama bunun tadı çok güzel ya? fark eder mi bilen arkadaşlar yazabilir mi?) akşam da üç parça biftek yedim sıfır yağ. az da turşu ısırdım.

iki litre su içtim, telefonuma program yükledim sürekli uyarıyor. normalde bir litrede kalıyormuşum (ki çok su içerim sanıyordum)

çok az da hareket yaptım, bir anda gitti ödem vs sanırım.

2 aralık: 59
3 aralık: 57.3

Dün akşam dayanamadım bisküvi yedim çorba içtim bugün 3.gün 64.200 sadece 300 gram gitmis. Bugün atak evresi bitiyor yarın 3+3 seyir evesine geçeceğim

Dün akşam dayanamadım bisküvi yedim çorba içtim bugün 3.gün 64.200 sadece 300 gram gitmis. Bugün atak evresi bitiyor yarın 3+3 seyir evesine geçeceğim
ben telefonumun ekranına dukan'ın "yeme gülüm yeme annem" dediği fotoğrafını koydum.
baktıkça yemekten vazgeçiyorum.

hanımlar bu yulaf kepeği ve yulaf ezmesi aklımı cok karıştırdı ya.
sorun olur mu yulaf kepeği yesem? ezmesinin tadını hiç sevmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…