hoşgeldin...evet beraber daha hızlı kilo verebiliriz,birbirimize destek oluruz.kilolarımız birbirine yakın süreçte aynı inşallah mutlu sona beraberce çok çabuk ulaşırız..çok iyi bir başlangıç yapmışsın zaten :)Herkese merhabalaaar,
87 Kilo ile Dukan'a Yeniden Merhaba! isimli bir günlük açtım 4 gün önce, orda her gün yazıyorum ama burayı da görünce hep birlikte daha motive edici olacağından burdan da paylaşım yapmaya karar verdim.
Dukana başladığım gün ile regl günüm maalesef aynı güne denk gelse de yılmadım vazgeçmedim ve başladım :) Her gün akşam yarm saat ya da bir saat yürüdüm. Bugün daha 4. günüm ve atak dönemimin bitmesine 2 gün kaldı, pazar güne seyire geçeceğim.
Dukan'ın hesabına göre Mart sonu Nisan başı ideal kilomda olacakmışım :) İnşallah! İdeal kilom da 68miş :) En son ortaokulda o kilodaydım sanıyorum
Not: İlk başlarda inanılmaz hızlı kilo veriyorum, benim bünyem bu şekilde çalışıyor, ama sonra duruyor, yavaşlıyor, onun için bu kadar hızlı kilo verilmez vs demeyin lütfen :)
Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş ( Regl 1. gün )
2. Gün : 87.1 Kg Atak + Yarım saat yürüyüş
3. Gün : 85.4 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş
4. Gün : 84.6 Kg. Atak + Bir saat yürüyüş ( Regl son gün )
nasıl gidiyor diyet ? dukan amca/dileğin dukan günlüğü/dukandiyetitariflerim adlı sitelerden bi çok tarif bulabilirsin.bol eksilerBende bugün başladım hanımlar
Boy : 166
Kilo: 89
Yalnız ben de kitap yok internetteki sitelerde baya araştırdım kitapı sipariş ettim gelmesine daha 10 gün var yinede başladım inş yanlış bişey yemem
Bugün sabah omlet yaptım
Öğle bişey yemedim
akşam balık yapacağım ama Nasıl yapabilirim tarif bilen varsa söylesin lütfen
tebrik ederim.umarım bende bi an önce hedef kiloma ulaşırımDukan diyetiyle 13 kg verdim gecen yil bu zamanlar 70 kiloydum. Gördüğüm maksimum kilo 70. Ayda 4 kilo vererek 57.5 kiloya düştüm. Dukan testindeki ideal kilom 57e ulaştım. Diyetin ortalarına doğru bozdum ben gerçi günde iki dilim ekmek, kuruyemiş ve sınırlı meyveleri de dahil ettim diyete. Şimdi kilom 57-5/58 arası gidip geliyor. Aslında hedefim 52 kilo. Sıkmıyorum artık eskisi gibi çünkü ideal kilomla da oldukça fitimartık kendime yeni bir hedef koyuyorum 1 şubat'a kadar 52 kilo olacağım hepinize bol eksiler
süper bi başlangıç yapmışsın.devamıda böyle gider inşallah..burda birbirimizi motive ederek daha kolay verebiliriz.bol bol kilo vermeler bizeBaslangic kilom 77 .600
Guncel kilom. 66.200
DUN basladim 1 gunde 1.300 verdim.. Atak gunundeyim 5 gun surecekk... Boy 160 Hedefffff 55
ben telefonumun ekranına dukan'ın "yeme gülüm yeme annem" dediği fotoğrafını koydum.Dün akşam dayanamadım bisküvi yedim çorba içtim bugün 3.gün 64.200 sadece 300 gram gitmis. Bugün atak evresi bitiyor yarın 3+3 seyir evesine geçeceğim
Mantıklı bende eski zayıf fotomu koyayim diyordum ah bu doğum kiloları 87 kiloya kadar çıkmıştım kabus gibiben telefonumun ekranına dukan'ın "yeme gülüm yeme annem" dediği fotoğrafını koydum.
baktıkça yemekten vazgeçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?