Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yulaf ezmeside zayıflatır diye biliyorum kalorisi düşük lifli ve tok tutuyor ama fark eder mi bilmiyorum

ayy diyetin üçüncü Gününe giriyorum hic bu kadar iradeli olmamıştım. en ufak bozmadım.
sabah iki yumurta oglen yulaf ezmesi aksam balık yedim. Hah geceye dogru da yoğurt yedim. 2 litre suyumu tamamladım hatta fazlasını ictim

en iyi tarafı da regl oldum o da biraz düşecektir kilondan

şafak 126 !!!
dakika bir gol bir seyire geçince duraklama yaşadım galiba adetim gecikti ondanda olabilir sanırım...
sabah(öğle sayılır) :haşlanmış yumurta/peynir/zeytin/süt/dukan ekmek
akşam:tavuk sote/kornişon/zero/dukan ekmek
2 gündür yeşil çay içemiyorum

4.günümde sadece 200gr vermişim ama benim hatam dün akşam dayanamayıp Bihter çikolata yedim bugünde adet oldum sanırım ondan.
hafta sonu annemlere gideceğim umarım irademi korurum

Başlangıç 89.5
Güncel kilo 88.1
Verilen kilo 1.400(üç günde)

günaydııın. kahvaltımı edip size yazayım dedim. ikinci günde çok abartı düşüş olmamış ama hiç yoktan iyi.
2 aralık: 59
3 aralık: 57.3
4 aralık sabahı: 56.8

kahvaltım da az bi yulaf ile iki yumurta idi. akşama doğru acıkırsam yulaf yoğurt yaparım, akşam da kuru bir şeylerle geçiştiricem. balığa az bi yağ koymuştum dün belki o engellemiştir diyorum.
normalde regl oldum daha çok düşmesi lazım gibi düşünüyordum.
neyse buna da şüküüüür :)

şafak 124 !!!
2 gündür yediklerimden miğdem bulanıyor yumurta görmek istemiyorum ama durmak yok yola devam..ne kaldı ki şunun şurasında sadece 124 gün ve 20 kilo

Günaydın, Mutlu pazarlar
Bugün 6 aralık diyete geri dönüş yapıyorum
Önümde iki ay var. Aralık/Ocak
Hedef belli 52
1. Gün
57.6 kg

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
geçen hafta kilo:79,7
güncel kilo:79,1
kaçıncı gün:14

ben kendim için pazartesi günlerini bildirim günü ilan ediyorum :) maalesef bu hafta sadece 600 gr vermişim

Kızlar merhaba;
Yaklaşık 2 sene önce dukan yaptım 15 kilo verdim sonra değerlerime baktırmak için doktora gittiğimde değerlerim yüksek çıktıi gut hastalığı olabilme ihtimaline karşı doktor başka bir diyet önerdi .o diyetle dukan kadar incelip kilo veremedim. Ben tekrar dukan yapmak istiyorum. Seyirden başlayıp her gün ps yaparak diyetimi sürdürsem olur mu. Bu yöntemle sonuç alan var mı?

kızlar selam..ben de dukana baslamak ıstıyorum yarın.aslında defalarca baslayıp bıraktım..bu arada 27 kg cıvarı verdım bır sene ıcınde..10 kg daha vermek ıstıyorum..73 kg olmusum..6 lı rakamları bır an evvel gormek ıstıyorum.tekrar dukana baslamaya karar verdım..sizler nasıl yapıyorsunuz ornek menulerınız var mı ve guzel sonuclar aldınız mı?motivasyon please :)

Günaydın. Ben hala diyete başlayamadım dün dersten eve geldiğimde saçma sapan şeyler yedim çikolata vs. Dukan diyeti testini de ne kadar uğraştıysam yapamadım. Çünkü dukana göre ideal kilomdayım ve bana yeni bir çizelge oluşturmuyor. Vereceğim kilo az olduğu için 2 gün atak evresi yapacağım. Dün yediğim çikolata, bisküvi ve çikolatalı süt sonucu +100gr alarak 57.7 kg ile bugun atak evresine başlıyorum

Haftanın 7 günü protein+sebze yapmak istiyorsunuz sanırım dukan da benim bildiğim kadarıyla hangi yöntemi seçerseniz seçin (1+1) (2+5) (5+5)haftanın 2 günü mutlaka saf protein günü var. Siz en iyisi 2+5 yapın. 2 gün saf protein 5 gün protein+sebze the_mor

Ben dukandiyetitariflerim'i takip ediyordum geçen yıl yulaf kepeğinden dukan pizza kek tatlı puding canım ne istiyorsa hazırlardım. Aynı gün başlıyoruz bu arada kolay gelsin amsterdam12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…