Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns hepimiz veririz canım :)Canım inşallah seyir döneminde de aynı şekilde kilo verirsin
İns hepimiz veririz canım :)
Canım seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama karışımı hazırladım ama kabartmatozu koyduk ya fırına koymadan önce bekletiyormuyuz birde ne kadar kalınlıkta bir kaba koymam lazım pişirme kağıdına yayıp ince şekilde firinlasam olurmu
Canım daha yeni cevap yazabiliyorum ben en küçük boy yuvarlak borcama yağlı kagit üstüne yayip 45 dakika falan bekletiyorum kalınlığı da güzel oluyo çörek gibi bişey :) sen de yapmışsın sanırım çok lezzetli benim de çok hoşuma gidiyor içine lor falan da koy bolca afiyet olsun :)Canım seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama karışımı hazırladım ama kabartmatozu koyduk ya fırına koymadan önce bekletiyormuyuz birde ne kadar kalınlıkta bir kaba koymam lazım pişirme kağıdına yayıp ince şekilde firinlasam olurmu
Evet canım emin ol 2 günde yediğim en güzel şey gerçekten çok teşekkür ederim diğer kızlar da böyle tarifler vardır umarım herkes paylaşır da damak tadımız yerine gelir