• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya açıkçası benim problemim atak döneminde yememiz gereken bütün gıdaları hiç sevmemem kırmızı et sevmiyorum tavuğun göğüs kısmıda şaman gibi geliyor hele yulaf kepeği zaten berbat yani hiçbirini isteyerek yiyemiyorum doğal olarak midem daha çok bulanıyor benimde 4 günüm kaldı bitmesine biran evvel bitsin istiyorum:(

Ben de süt süt ürünleri kirmizi ey ve yumurta hiç yemeyen biriyim ama elimden geleni yapıyorum :) atak bitti sonunda bugun..yarın seyire başlayacağım inş.. 9 yemek kaşığı yulaf kepegi 2 yumurta 5 yemek kaşığı light süt 2 yemek kaşığı light yoğurt yarım tatlı kaşığı toz maya 1 çay kaşığı kabartma tozu biraz lor peyniri ve elime gelen baharati karıştırıp fırına veriyorum güzel oluyor :)

Atak döneminde maya veya kabartma tozu kullanabiliyormuyuz ve yarın deniycem umarım becerebilirim

ben her zamanki gibi haftasonu diyeti bozdum.ve bugün tekrar atak dönemi ile diyete başlıyorum kızlar..inş bu sefer başarılı olurum.

Günaydın kızlar toplamda 3100 g oldu verdiğim kilo bugün 8. günüm umarım böyle devam eder durmasını hiç istemiyorum seyire geçince kilo vermesi duran oldu mu aranızda? Bugün seyire başladım durmasını istemiyorum :) günlerdir 200 g 200 g veriyorum buna da şükür :)

İns hepimiz veririz canım :)

Canım seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama karışımı hazırladım ama kabartmatozu koyduk ya fırına koymadan önce bekletiyormuyuz birde ne kadar kalınlıkta bir kaba koymam lazım pişirme kağıdına yayıp ince şekilde firinlasam olurmu

Bugün seyir de 3. Günüm malesef gr oynamamış bu hafta bir kilo daha veremezsem bırakacağım

13 günde 2.5 kilo verdim

Canım seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama karışımı hazırladım ama kabartmatozu koyduk ya fırına koymadan önce bekletiyormuyuz birde ne kadar kalınlıkta bir kaba koymam lazım pişirme kağıdına yayıp ince şekilde firinlasam olurmu

Tatlım ekmeği yaptım çok güzel oldu gerçekten minnettarım şükür severek birşey yicem ♡

Canım daha yeni cevap yazabiliyorum ben en küçük boy yuvarlak borcama yağlı kagit üstüne yayip 45 dakika falan bekletiyorum kalınlığı da güzel oluyo çörek gibi bişey :) sen de yapmışsın sanırım çok lezzetli benim de çok hoşuma gidiyor içine lor falan da koy bolca afiyet olsun :)

Evet canım emin ol 2 günde yediğim en güzel şey gerçekten çok teşekkür ederim diğer kızlar da böyle tarifler vardır umarım herkes paylaşır da damak tadımız yerine gelir

Rica ederim afiyet olsun :) umarım paylasirlar ama bu aralar buralarda senle benden başka kimse yok gibi :)
Evet canım emin ol 2 günde yediğim en güzel şey gerçekten çok teşekkür ederim diğer kızlar da böyle tarifler vardır umarım herkes paylaşır da damak tadımız yerine gelir

Evet sanırım öyle iki gündür senden başka cevap veren yok malesef. İşleri falan vardır gelirler herhalde birkaç güne:D

Pes etme sakın. Ben pes edeceğim zaman hemen buraya giriyorum okuyorum okuyorum motivasyon oluyorum sonra sana sarıyorum:D

selam kızlar :) hiç kimse pes etmesin hepimiz yaza formda girelim :) her zaman aynı şekilde hızlı verilmiyor bazen duraklama oluyor bazen artı maalesef :( hiç birimiz bu kiloların 1 gecede gitmeyeceğini biliyoruz..sabır..
bugün benim için bildirim günü

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:79,1
güncel kilo :77,5
hedef kilo:60

Back