Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bir bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Regly iken kilo daha mi cabuk veriliyor yoksa daha mi az
Ve regly ikentartida daha mi yuksek cikariz, boyle bir durum var mi?
Tesekkurler
Regl iken metabolizma daha hizli calisir diye biliyorum ama sislik oldugundan dolayi kilo olarak fazla cikarsin.regl bitimi dogru kilon olir

Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?
merhaba :)
ben dukanamca dan çok faydalandım, sitesi var web de oradan bakabilirsin, atak günlerinde ve seyir günlerinde onun sitesine bakıp ne yemek yapıp yemiş onu uyguladım. yulaf kepeğinden gözleme yapıp hergün kahvaltı ve gün içinde onu yedim. tatile bile yulaf kepeği, süt ve tavamla gittim. otelde mutfaga girip kendi gözlememi yaptım bir dilim bile kaçamak ekmek yemedim. yulaf kepeği olmazsa olmazı, hangi tarif sana uyarsa o şekilde tüket.
güçlendirme de yaptım (ama biraz kaçamaklar oldu o dönemde) 1 yıl sonunda sadece 1-2 kilo alıp veriyorum çok yersem.
çok yediğim günün ardından hemen atak günü yani sadece protein yiyorum yine kilo gidiyor.

bu arada ben 1/1 yaptım yani atak evresinden sonra tüm diyet boyunca 1 günatak/saf protein, 1 gün seyir/sebze+protein

o hizmeti alan hiç duymadım ben de merak ediyorum aslında :)
ama facede gruplar var ya bence onlara üye olun. ben kitabı almadan önce o grupları hatim ettim ve her şeyi de öğrenmiştim :)
ben de üyeyim gruplara çok faydalı oluyor çok sağol :)

Günaydınlar herkese
Bugün kilo bildirimi unutmayalım bayanlar =)

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:76,4
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem: 1+1

kızlar merhaba. bende yeniden dukana döndüm geçen hafta lahana çorbası denedim ama oldukça zorlandım 30 kiloyu onunla veremeyeceğimi farkedim 3. defa dukan yapmaya yelteniyorum. yarın alışverişe çıkıp eksiklerimi tamamlayacam sonrasında da dukana yeniden bi el atıcam bakalım :) bu defa acele etmemin sebebi sabırsızlığım değil 26 ağustosta düğünümün olması. sizlerde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şuan 92 kiloyum. dukan testine göre hedef kilom 62 imiş. yine teste göre 1temmuzda 62yi görürmüşüm ancak benim sorunum şu. malum gelinlik için provalara başlamam lazım bi anda bende ideal kiloma ulaşamam farkındayım tabi ama sizce marta kadar kaç kilo veririm. daha önce 2 defa daha dukan yapmıştım hepsinde tamam artık ben midemi küçülttüm kalanı az az yiyerek veririm dedim ve tabikiide veremedim. geçen sene dukan yaptığım zaman 24 kasımda başlayıp 30 aralıkta bitirmiştim ve yaklaşık 12 kilo vermiştim. sizce marta kadar benden giden ne olur. :) benim kilomdaki tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

ben hiç 1 aydan uzun sürede yapmadım da o yüzden soruyorum. duraklama çok oluyor mu
Canım hayırlı olsun diyeyim.. benim 1.5 ay oldu 11 kilo verdim..cevremdekiler benden daha çok verdi..hemen başla derim neresinden donersen o kardir. Duraklama olur ama kacamaklarin olmassa pek olmaz istediğin kiloya inersin marta kadar kilo vrrdikce de küçük değişiklikler yapılır gelinlikte yeterki devam et..sakin pes etme umutsuzluğa kapılma herşey çok güzel oluyo sonunda..inan zayiflayinca ne giysen de yakisiyo...yap alışverişini hemen başla şimdiden kolay gelsin

selam kızlar :) yarın sabah itibarıyla bende ikinci kez dukana başlıyorum..hadi bismillah..Allah hepimize güç kuvvet irade nasip etsin ilk yaptığım dönemde bu sayfa çok aktifti ama şimdi pek yazan yok galiba...umarım birbirimize destek olup motıve olarak hızlıca ve kolayca kilolarımızdan kurtuluruz

evet 134 günlük serüven başladı :) umarım göz açıp kapayana kadar geçer

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60

sabah:2 haşlanmış yumurta/peynir/hindi füme/dukan ekmek
ara:türk kahvesi/dukan ekmek :)
akşam:haşlanmış tavuk/dukan ekmek/lıght kola

Hayırlı olsun hemen hemen aynj kiloda baslamisiz:)

şafak 132 !!!

atakta 2. günü geride bırakmış bulunuyorum,kaldı 4 gün
sabah:suda yumurta/tavuk füme/zeytin/yeşil çay/peynir/dukan ekmek
akşam üzeri:haşlanmış tavuk/kornişon
akşam:et haşlama/yoğurt/lıght kola

Herkese merhabalaaar,

87 Kilo ile Dukan'a Yeniden Merhaba! isimli bir günlük açtım 4 gün önce, orda her gün yazıyorum ama burayı da görünce hep birlikte daha motive edici olacağından burdan da paylaşım yapmaya karar verdim.

Dukana başladığım gün ile regl günüm maalesef aynı güne denk gelse de yılmadım vazgeçmedim ve başladım :) Her gün akşam yarm saat ya da bir saat yürüdüm. Bugün daha 4. günüm ve atak dönemimin bitmesine 2 gün kaldı, pazar güne seyire geçeceğim.

Dukan'ın hesabına göre Mart sonu Nisan başı ideal kilomda olacakmışım :) İnşallah! İdeal kilom da 68miş :) En son ortaokulda o kilodaydım sanıyorum

Not: İlk başlarda inanılmaz hızlı kilo veriyorum, benim bünyem bu şekilde çalışıyor, ama sonra duruyor, yavaşlıyor, onun için bu kadar hızlı kilo verilmez vs demeyin lütfen :)

Boy 1.76
1. Gün : 88.2 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş ( Regl 1. gün )
2. Gün : 87.1 Kg Atak + Yarım saat yürüyüş
3. Gün : 85.4 Kg. Atak + Yarım saat yürüyüş
4. Gün : 84.6 Kg. Atak + Bir saat yürüyüş ( Regl son gün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…