Regl iken metabolizma daha hizli calisir diye biliyorum ama sislik oldugundan dolayi kilo olarak fazla cikarsin.regl bitimi dogru kilon olirBir bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Regly iken kilo daha mi cabuk veriliyor yoksa daha mi az
Ve regly ikentartida daha mi yuksek cikariz, boyle bir durum var mi?
Tesekkurler
teşekkür ederim. ben korktum vallahi ve bıraktımÇok geçmiş olsun
merhaba :)Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?
bu arada ben 1/1 yaptım yani atak evresinden sonra tüm diyet boyunca 1 günatak/saf protein, 1 gün seyir/sebze+proteinmerhaba :)
ben dukanamca dan çok faydalandım, sitesi var web de oradan bakabilirsin, atak günlerinde ve seyir günlerinde onun sitesine bakıp ne yemek yapıp yemiş onu uyguladım. yulaf kepeğinden gözleme yapıp hergün kahvaltı ve gün içinde onu yedim. tatile bile yulaf kepeği, süt ve tavamla gittim. otelde mutfaga girip kendi gözlememi yaptım bir dilim bile kaçamak ekmek yemedim. yulaf kepeği olmazsa olmazı, hangi tarif sana uyarsa o şekilde tüket.
güçlendirme de yaptım (ama biraz kaçamaklar oldu o dönemde) 1 yıl sonunda sadece 1-2 kilo alıp veriyorum çok yersem.
çok yediğim günün ardından hemen atak günü yani sadece protein yiyorum yine kilo gidiyor.
ben de üyeyim gruplara çok faydalı oluyor çok sağol :)o hizmeti alan hiç duymadım ben de merak ediyorum aslında :)
ama facede gruplar var ya bence onlara üye olun. ben kitabı almadan önce o grupları hatim ettim ve her şeyi de öğrenmiştim :)
Canım hayırlı olsun diyeyim.. benim 1.5 ay oldu 11 kilo verdim..cevremdekiler benden daha çok verdi..hemen başla derim neresinden donersen o kardir. Duraklama olur ama kacamaklarin olmassa pek olmaz istediğin kiloya inersin marta kadar kilo vrrdikce de küçük değişiklikler yapılır gelinlikte yeterki devam et..sakin pes etme umutsuzluğa kapılma herşey çok güzel oluyo sonunda..inan zayiflayinca ne giysen de yakisiyo...yap alışverişini hemen başla şimdiden kolay gelsinben hiç 1 aydan uzun sürede yapmadım da o yüzden soruyorum. duraklama çok oluyor mu
Hayırlı olsun hemen hemen aynj kiloda baslamisiz:)evet 134 günlük serüven başladı :) umarım göz açıp kapayana kadar geçer
başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
sabah:2 haşlanmış yumurta/peynir/hindi füme/dukan ekmek
ara:türk kahvesi/dukan ekmek :)
akşam:haşlanmış tavuk/dukan ekmek/lıght kola
sen ne zaman başladın ?kaç kilo verdin?nasıl gidiyor?Hayırlı olsun hemen hemen aynj kiloda baslamisiz:)
sen ne zaman başladın ?kaç kilo verdin?nasıl gidiyor?[/QUOTE
bir hafta sonra iki ayim dolacak..80 le başladım şuan 69 kiloyum 11 kilo gitti yani...güzel gidiyo da ara bi çok bunaliyorum kacamakta çok yaptım son iki uç hafta...yoksa iki kilo daha giderdi bence ama iyi alistim kilo vermek herşeye değdi ama sadece biraz sabır canım inşallah sende verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?