Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K İ L O B İ L D İ R İ M İ
başlangıç tarihi: 08/12/2015
başlangıç kilo: 57.7
güncel kilo: 56.7
kaçıncı gün: 2
hedef kilo: 52
1 gün atak sonucu 1 kg gider![]()
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum :) dukana dün başladım 84.7 kg ile bugün atakta 2. günüm sizleri sürekli takip ediyorum ben de katılıp motivasyonumu sağlam tutmak istedim :)
Hosbuldum kızlar teşekkür ederim inş hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz :)canım hoşgeldin..başarılar birbirimize destek olalım veririz tüm kiloları![]()
Teşekkürler canım. Sana da tebrikler 27 kiloyu dukanla vermişsin sanırım geri kilo alma durumu oldu mu diyeti bıraktığında?canım çok tebrik ederimmmm darısı başıma.birbirimize destek olup verelim kiloları :)
Teşekkürler canım. Sana da tebrikler 27 kiloyu dukanla vermişsin sanırım geri kilo alma durumu oldu mu diyeti bıraktığında?
yok cnm dukanı cok sık yaptım bıraktım ama dukanla verdım dıyemem..karbonhıdratı sadece hafta sonları tukettım.son 5 aydır aynı kılodayım 72-73 cıvarı..tekrar baslayıp 10 kg daha vermeyı dusunuyorum..hiç kilo almadım en fazla 1 2 kılo alıp tekrar verdım 70-73 aralığındayım surekli..inş 6 ları gorursem bı daha 70 lere cıkmam ama ınatla gormuyorum :)
Aynı benimde yaza 57 kiloyla girdim, kilomu hala koruyorum. Dukanı son aylarda özellikle tamamen bitirmiştim abur-cubur çok yedim. Ama ne kadar o sağlıksız şeyleri Yesem de 58kiloyu geçmiyorum. Yeniden diyet yapmak zor geliyor, bıkkınlık oluştu bende. Son kiloların zor gideceğini biliyorum. Sadece 5 kilo kaldı gitmesi gereken bakalım kaç ayda verebilirim![]()
bugün çok zorlu bi sınavdan geçtimgündüz ayrı gece ayrı misafir ağırladım..bir sürü pasta börek yap ama yiyeeme
üstelik yemek yeme fırsatımda olmadı.sabah içtiğim bi bardak süt ve bir haşlanmış yumurta ile günü tamamlıyorum
ama aklımında mutfaktaki kalanlarda olduğunu itiraf etmeliyim :) neyse ben gidip uyuyayım en iyisi
![]()