Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün inanılmaz şekilde kaçamak yaptığım gündür irademi kaybettim galiba kendimi tutamıyorum help me

Cok uzun zamandir diyet yapmaya calisiyorum ama malesef irademe sahip olamiyorum.dukan diyetini daha oncede denedim fakat ps gunleri cok zor oldu benim icin sebze pek sevmedigimden ne yapacagimi sasirdim.simdi tekrar baslamak istiyorum.burdanda menulerde belki degisik seyler bulup yapabilirim.bugun testide yaptim suanki kilom 68 boyum 160. 7 subata kadar 55 kilo hedef gosterdi.insallah bu sefer basarabilirim

kızlar aranızda vücut analizi yaptıran var mı? yani hani giden kiloların yağdan mı kastan mı yoksa sudan mı gittiğini görmek için analiz yaptıran var mı? ben çok istiyorum dukan yapmak ama vazgeçiyorum her seferinde. giden kilonun kasdan gittiğini söyleyerek beni vazgeçiriyorlar

Agzi olan konusuyo derlerya dukandada oyle dukani bilmeyenler isini kaybetmekten korkan diyetisyenler (istisnalar haric) herseye bir itiraz etme sevdalarindan ne diyeceklerinide sasirdilarkastan neden gitsin ki sadece yagsiz gidasiz şok diyetlerde kastan gider dukan tam tersi bol protein aliyoruz ve kaslarda proteinden besleniyor bu diyetu bulan insan bir doktor ve yillarca ugrasmis bunun uzerinde sanki biz kiytirik bir siteden manken diyeti buldukta yapiyoruz

Bu itiraz edenler acaba hergun sebze meyve mi yiyorlarmis anlamiyorum ki ustelik dukan sebzeyide yasakalamamis sadece meyve eksik eeee bir kac ayda yemeyiverelim meyveyi dimi
Ben analiz yaptirmadim ama topigin geri sayfalarinda yaptiranlari okudum kastan gitmemis yag kutlen azalmis denmis onlara

sen kulaklarini kapa canim bunu diyenlere zayiflamani isteseler surekli korkutup durmazlardi.ha dukan yapmayabilirsin baska saglikli bir diyete gecebilirsin tabiki

kızlar bugün inanılmaz şekilde kaçamak yaptığım gündür irademi kaybettim galiba kendimi tutamıyorum help me
matmazelcim bosver kacamagi unut sanki hic yapmamissin gibi dusun ama bir kac gun
tartilma moralin bozulmasin yine dikkat edersen aldigin gramlari fazlasiyla verirsin 2 gun once anlatmistimya yaptigim kacamaklari 700 gr aldim ama devam ettim diyete 4 gunde 2 kilo gitti
yolun az kaldi ha gayret guclendirmeye gecince nasilsa rahatliycan sık disini

hayirli ugurlu olsun aysu 3 ay cabuk gecer sebzeyi zaten cok az yemen gerekiyor pc gunlerinde.sabah kahvaltiya domates salatalik eklersen birazda oglen yemeginde yersen yeterli oluyor .ben ps gunlerimde oglene yagsiz fritozde birkac tane kabak patlican brokoli karnibahar evde ne varsa artik kizartiyorum bol baharatliyorum uzerinede yogurt dokup yiyorum nefis oluyor yagsiz fritozun yoksa tavada hafif soteleyebilirsin

dunku menumude yazayimda tam olsun
sabah uyaninca buyuk kupa kahve
kahvalti
4 yumurta sut ve yulaf kepegiyle omlet
saat 4 gibi
2 tane cordon bleu
diyet cola
oglen 45 dk aksam 50 dk yuruyus
ps gunlerine girdigim icin tartilmiycam

Canım ben şubat ayından beri diyet modundayım ama 63-66 arası gidip geliyorum hep. Çünkü diyetleri hep 5. Gün bozuyorum. Bu kadar ay boyunca en uzun süre dukan express yaptım, 3 hafta kadar ve 3.5 kilo vermiştim. Gayette güzel gidiyordum ama arkadaşın düğünü vardı şehir dışında. Orda bi bozuldu sonra toparlaması zor oldu :'( ve o verdiğim kiloları da kolay kolay geri almadım. Burda çoğu insan hemn geri aldığını söylüyor ama ben de öyle olmadı. O zamanlar keşke analiz yaptırabilseydim. Benim ev tartım var gerçi analiz yapan ama ona pek güvenmiyorum :)

Tüm diyetisyenler karşı. Metabolizmayı alt üst ettiğini söylüyorlar ama çok güzel bir diyet. Aylardır diyetteyim ve istikrarım yok. Sürekli aklım dukan da ama yapmasam mı diyorum. Normal dukan yapsam 2 aylık vaktimi alacak. 8-9 kilo vermek istiyorum. Bu arada diyetisyenlet karşı ama incelme olduğu zaman yağdan kilo gitmiş olur diyenlerde kendileri. Ki dukanın ne kadar incelttiğini hepimiz biliyoruz. Benim dukan da en sinir olduğum nokta saç dökülmesi. Dukandan önce saçımı açtırmıştım bide. Paramı da helal etmiyorum zaten o kadar kötü bir işlem uygulamış ki temmuz ayından beri saçlarım dökülüyor benim :'( dukana başlayınca daha fazla dökülmeye başladı tani ve cidden azaldı saçlarım :'(

Yani dedim bi kızlara sorayım yaptıran var mı diye. Sonuçta giden kilonun neyden gittiği de önemli cidden. Ben tüm sayfaları hatim edeyim bari :) teşekkürler..

Tesekkur ederim CamdanIrmak.3 ay kisa bi sure evet ama koruma evresi ile beraber 13 hazirana kadar zaman vermis :)

Dun aksam nette dukanla ilgili yazilar okurken dukan eksprese denk geldim bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi?dukan diyetine gore daha kolay sanki.

merhaba kızlar ben geçen yıl dukan diyeti yaptım 84 kilodan 68 kiloya indim. hedef 64 tü erken bıraktım. şimdi tekrar başlayıp son kiloları da vereceğim........ sayfasında kişisel koçluk veriliyor ücretli. bu hizmeti alan oldu mu aranızda?? memnun kaldınız mı??

Son düzenleyen: Moderatör:

o hizmeti alan hiç duymadım ben de merak ediyorum aslında :)
ama facede gruplar var ya bence onlara üye olun. ben kitabı almadan önce o grupları hatim ettim ve her şeyi de öğrenmiştim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Bugün ilk günümdü. Bir iki gündür dikkat ediyordum ve 1,2 kg vermişim. Bugün de dukana 78,1 ile başladım. Umarım sorunsuz atlatırım evreleri. =)

Yeni baslayanlara hayırlı bol sabır ve bol boll eksiler diliyorum..kızlar bundan sonra her perşembe ya da pazartesi kilo bildirimi yapalım mi daha iyi olur gaza geliriz..fikri olan var mi

beybiler merhabalar...

ben de kafamdaki tüm git gelleri aştım ve dün sabahtan dukana çok sağlam şekilde başladım

normal dukan yapıcam ve 5/2 yapmayı düşünüyorum.

Y yagmur51 in de dediği gibi her pazartesi güncelleme yapalım kilolarımızı hem pazertesi hem perşembe çok olmaz mı? ne bilim hani dukan da çok dalgalanma oluyor ya bi de insanın morali bozuluyor. hepimiz sp günümüzden sonra (umarım herkesin pazartesiye denk gelir). güncelleme yapalım, birbirimizi sevelim ve sevilelim

bence şu şekilde künye yapalım her p.tesi :

başlangıç tarihi:
başlangıç kilo:
boy:
güncel kilo: (güncel kilo tarihi ile yazalım bence)

hedef:
uyguladığı yöntem: (yani 1/1 mi? 5/2 mi şeklinde...)

Ne dersiniz?

Evet her pazartesi yapalım o zaman tüm bilgilerimizi verelim:)

Fatoş merhaba hayırlı olsun sana da..yaptığın diyeti anlatirmisin ne kadar surdu, güçlendirmeyi yaptın mi?diyeti tam olarak bıraktığında geri aldin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…