• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:77,8
Boy : 1.60
Hedef:55
Yöntem: Henüz ataktayım. Ama seyire geçince 1+1 devam etmeyi düşünüyorum. =)

Başlangıçtarih: 09/11/2015
Başlangıç kilo:78,2
Güncel kilo:77,8
Yöntem: Henüz ataktayım. Ama seyire geçince 1+1 devam etmeyi düşünüyorum. =)

canım hoşgeldin :) hadi bismillah. inşallah çok güzel kilo veririz beraber :21:

sizlere katılim dedim:KK66:
Başlangıç tarih: 15/04/2015
Başlangıç kilo:77
Güncel kilo:63
Yöntem: 5/5

matmazelcim diyeti bırakıp tekrar mı başladın? yoksa yavaş mı gidiyor kilolar? gerçi hedefine de bişi kalmamış. son 8 kilo. ha gayret :cool:

Yalnız kızlar hepimizin boyu 1.60 civarı ha :KK45::KK45::KK45: ha bi de günaydın herkese :KK52::KK200:

Y yagmur51

inşallah kuzum inşallah. ben dün akşam azcık kaçamak yaptım. şarap içtim 1 kadeh bi de azcık kuruyemiş yedim :KK23:ama dayanamadım ya :KK35:

sağlıksız, yağlı mağlı hamur işi yemedim en azından diyorum :KK53: bugün kaldığımız yerden devam. p.tesi inşallah -2 hedef :21:

canım hoşgeldin :) hadi bismillah. inşallah çok güzel kilo veririz beraber :21:

matmazelcim diyeti bırakıp tekrar mı başladın? yoksa yavaş mı gidiyor kilolar? gerçi hedefine de bişi kalmamış. son 8 kilo. ha gayret :cool:

Yalnız kızlar hepimizin boyu 1.60 civarı ha :KK45::KK45::KK45: ha bi de günaydın herkese :KK52::KK200:
1 ay kadar baya bi kaçamak yaptığımdan kilo aldım şimdik tekrar tamgaz devammm

Merhaba, ben de dukan uygulamaya karar verdim. 17 eylul de rejime basladim 81 kiloyla simdi 73 kiloyum. Cuma gunu dukana baslayacagimsiteden hesapladim 3 gun atak evresi cikti.
Baslangic tarihi 13 kasim
Baslangic kilom 73
Guncel kilom 73
Boy 1, 68
Hedef 63
Yontem 3/3 yapmayi dusunuyorum cabuk vermek icin

Merhaba, ben de dukan uygulamaya karar verdim. 17 eylul de rejime basladim 81 kiloyla simdi 73 kiloyum. Cuma gunu dukana baslayacagimsiteden hesapladim 3 gun atak evresi cikti.
Baslangic kilom 73
Guncel kilom 73
Boy 1, 68
Hedef 63
Hoşgeldin aramıza...iyi kilo vermissin

Bu sefer tartida hic gormedigim sayiyi gormek istiyorum, asiri hirsliyim. Orami burami ortmeden istedigim giysileri guyinmek istiyorum. Benim kilom bolgesel, basen ve bacaktan olusuyor, acaba bu dukan diyeti onlari da yok eder mi dersiniz.

Yagmur51 cok tesekkur ederim. Sende yapiyorsun dimi, kac kilon kaldi.
Canım bende şuan 71 kiloyum 65 olsam yeterli 6 kilo kaldı..canım basen bacak göbek hepsinde ciddi incelme oluyo bunu farkedersin ilerde...hatta bacak basen en hızlı giden bölge bende öyle oldu..göbek biraz daha yavaş gidiyo

Kızlar acı kırmızı biber aldım iki gundur yoğurt bi tatlı kaşığı biber üstüne de limon sıkıyorum yatmadan 1 saat önce yiyorum göbek bölgesindeki yağlara çok iyi geliyormuş... 20 gün devam edecem bi hafta sonra bi fark olup olmadığını size yazarım

Gunaydin kizlar.herkese hayirli olsun.bol bol eksiler diliyorum.

Başlangıç tarih: 12/11/2015
Başlangıç kilo:67.9
Güncel kilo:67.9
Yöntem:atak evresindeyim seyirde 1+1 uyguliyicam.

Baslangic kilom 73
Guncel kilom 73
Boy 1, 68
Hedef 63

hoş geldin betül'cüm sen de aramıza.
iyi kilo vermişsin maşallah. neden kendi diyetini bırakıp dukana geçiyorsun merak ettim :)

Gunaydin kizlar.herkese hayirli olsun.bol bol eksiler diliyorum.

Başlangıç tarih: 12/11/2015
Başlangıç kilo:67.9
Güncel kilo:67.9
Yöntem:atak evresindeyim seyirde 1+1 uyguliyicam.

geç oldu ama yine de günaydın :) hoş geldin şekerim.
hadi bismillah.

Kızlar acı kırmızı biber aldım iki gundur yoğurt bi tatlı kaşığı biber üstüne de limon sıkıyorum yatmadan 1 saat önce yiyorum göbek bölgesindeki yağlara çok iyi geliyormuş... 20 gün devam edecem bi hafta sonra bi fark olup olmadığını size yazarım

ay ben o benim midemi mahvetti ya. 3 gün midem yandı yemin ederim. inşallah sana dokunmaz :KK61:

Kizlar benim sol bobrekte agri var sabahtan beri ve feci sekilde kabizim nerdeyse 2 gundur. Benim gidisat kotu galiba. Kabizlik neyse de bobrek agrisi beni cok korkutuyor. Yarina kadar bekleyip ona gore devam edicem :'(

Kizlar benim sol bobrekte agri var sabahtan beri ve feci sekilde kabizim nerdeyse 2 gundur. Benim gidisat kotu galiba. Kabizlik neyse de bobrek agrisi beni cok korkutuyor. Yarina kadar bekleyip ona gore devam edicem :'(

Çok geçmiş olsun

iyi kilo vermişsin maşallah. neden kendi diyetini bırakıp dukana geçiyorsun merak ettim :)

Ayin 17 sinde iki ayim dolacak ve son uc haftadir diyim tartida gordugum rakamlar 72 72, 3 73 73, 3 filan, bir turlu kiramadim zincirimi, vucut direniyor mu ne. Benim ilk hamileligim 2009 da basladi ve nasil kilo aldiysam bir turlu 75 in altina inemedim. Ilk hamile olmadan onceki kilom da hep 70 73 arasiydi. Anlayacagin madem yemiyorum dikkat ediyorum bu uzun aylarca devam edecegine bi de ben dukani deneyeyim dedim. Seyir evresini tam uygularsam sanirim bu evrenin sonunda hedefledigim kiloya ulasirim diye dusunuyorum ki benim de oyle aman aman bir kilom yok, butun kilom basen ve bacaktan ibaret resmen. Alt bolgem 42 ust bolgem 38 orantisizkiga bak ya.sinir oluyorum.gitmiyor su bacaklar anasini satayim.sistim bu sikintidan. Tabi Allah buyuk dert vermesin bu da dert degil ama istiyorum iste kendimi aynada guzel gormek istiyorum. Biktim su laftan, cok gyzel kuzzin ama bide zayif olsannnnnn...uff yani. Amma yazdim ha :)

hadi bismillah.

hadi bismillah.

hadi bismillah.
Bu arada cok sagol, hos buldum. Umarim hedeflerimize ulasiriz.

Bir bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Regly iken kilo daha mi cabuk veriliyor yoksa daha mi az
Ve regly ikentartida daha mi yuksek cikariz, boyle bir durum var mi?
Tesekkurler

Back