Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin arkadaslar
Dunku menum
Sabah 1 fincan kahve
kahvalti
yulaf kepekli omlet
bol cay
oglen
tavuk şiş
80 dk yurudum
1 haftadir regl olamiyorum demistimya 2 gun once oldum hala vucut su tutmaya devam ediyodur biliyorum ama yinede tartildim gecen haftaya gore 1.1 kilo vermis gozukuyorum yarin kesin tartimi yazicam

Ben cokkk üzgünüm iki gundur kaçamak yapıyorum canım çok sıkıldı yarın sil baştan devam edecem kaç gundur 72 de kaldım(
Yagmurcum bende neredeyse 10 gundur 82.1 de takildim kaldim hatta 82.5 e ciktim annemler 5 gun bizde kaldi ye doye israr etti ama yemedim hic bisey son gunu annemi kırmaya devam edersem Allahin gücüne gider ve kiloda veremem diye biseyler dogdu icime son gun istegini yapayim bari dedim ve manti yedim sonrada 2 gun toparlayamadim kendimi ama aonra kendime geldim ve sonuc ortada 82.5 den 81.0 a dusmusum 3 gunde
Kacamaklar gozumuzu korkutmasin sabredip duraklamayi kirdik mi hizli gitmeye devam ediyor.
acaba yuruyusmu yapsan veya yapiyodan suresinimi uzatsan birkac gun.ben yuruyusun cok faydasini gordum

kızlar dukan diyetine başladıktan sonra düzenli olan âdet dönemim düzensizleşti ve bir buçuk aydır âdet olamıyorum sizde de oluyor mu

kızlar dukan diyetine başladıktan sonra düzenli olan âdet dönemim düzensizleşti ve bir buçuk aydır âdet olamıyorum sizde de oluyor mu
Benim eski duzenimle ayni
1.5 ay cok fazla bir zaman.hemen doktora gitmelisin sebebi neymis ogrenmek lazim havalarin sogumasi veya strestende olabilir

Benim eski duzenimle ayni
1.5 ay cok fazla bir zaman.hemen doktora gitmelisin sebebi neymis ogrenmek lazim havalarin sogumasi veya strestende olabilir
geçen ay gittim aslında kan tahlili falan yaptı herşey iyi dedi kilo verdiğim için vücud adapte olmaya çalışıyo dedi ve adet söktürücü verdi bakalım 3 ay sonra yine gitcem ilaç içmesem olmuyorum yani korkunç bir durumdayım

İnşallah canım kirilsin artık duraklama..hiç yurumuyodum zorunlu olmadıkça ama bugün başladım bakalim artik sonucu yazacam buraya

Gunaydin arkadaslar
Bugun tartildim once menumu yazayim sonra bildirimi yapayim
sabah
Buyuk kupa kahve
kahvalti
4 yumurta ve yulaf kepegiyle omlet
oglen
arkadasa gitmistim saolsun kirmadi beni sadece cay ictik bol bol tatlandiriciyla cay
aksam
9-10 tane aycekirdegi
Okula yuruyerek gittim 45 dk oglen 65 dk aksam yurudum
kizlar sanirim topikte dukan yapan 3 kisi kaldik @sinem866 cok guzel gidiyodu bir haftadir yok umarim bir rahatsizlik yoktur
Neyse artik hic kimse kalmasada sorun yok kendi adima sonuna kadar goturucem insallah

Baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90 kg
gecen hafta 82.5 kg (82.7 yi gordum arada)
Guncel kilo 80.1 kg
Haftalik fark 2.4 kg
Toplam giden 9.9 kg
7 li rakamlara 200 gr kaldi cok sukur bugunde ayni yuruycem sanirim yarin 7 leri gorurum

Merhabalar,
Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Pazartesi günü başlıyacağım Dukan'a.
Kitabını okudum son bir kaç sayfasındayım. Çok güzel kilolar vermişiniz, sanırım doğru kararı veriyorum bende Dukan'a başlayarak =)
Sizlerden bir de tavsiye rica edeceğim. Malum bir alışveriş listesi çıkarmam lazım, neler tavsiye edersiniz?
Yani şunu şunu unutma diyeceğiniz şeyler var mı, veya mesela peyniri şu marka al bu daha iyi gibi, vs.

Şimdiden teşekkürler...

hosgeldin psych
ac kalmadan kilo vermek istiyosan en dogru karari vermissin
menu olarak yapilabilecek cok sey var yulaf kepeginden ekmekler kekler corbalar tost v.s
ama benim nacizane tavsiyem en bastan fazla degisik gida tuketme duraklama yasamamak icin.sonlara dogru proteinden bunalinca yaparsin
migtostan dogalsan marka yulaf kepegi al ben sabahlari muhakkak omlet yapip yiyorum ikindiye kadar tok tutuyor beni bide ikindide yedimmi gunu kapatiyorum tabi dukanin kurali degil bu
yorsanin peynirleri var dukana en uygun peynir cokelekler onun disinda yag oranlari yuksek ben peynir fazla tuketmedigimden dogrusu %2 kuralina uymadim zaten kitabini okudugun icin bayagi bilgili olucaksin süt peynir yumurta balik tavuk yogurt tarcin kahve yesil cay eksik etme evden
umid ediyorum ilk kacamakta vazgecip birakmadan istedigin kiloya ulasabilirsin

Cevabınız için teşekkür ederim.
Açıkcası bir süredir irademi kaybetmiştim. Ama artık toparlanmak istiyorum, son zamanlarda yaklaşık 10 kilo daha alınca ve bununla yüzleşince kafama dank etti maalesef.
Pazartesiden itibaren bende buralarda takılırım artık =) Buralarda olunca sanırım insan hem daha dikkat ediyor, hem de motive oluyor, destek alıyor.
Umarım siz de istediğiniz kiloya bir an önce ulaşabilirsiniz.

Bu arada kilonuz ve hedef kilonuz kacti test yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…