kız ne turşucuuu 165 cm kısa değil ki. türkiyedeki kadınların boy ortalaması 160 cm. ben ve annen uzun oluyoruz bi kere
hem ona bodur tavuk her daim piliç denir ama ben bodursam 157-160 lar ne yahuuu :44::44:
benimki de arnavut. makedon arnavutu. arnavut biberim benim.. annem arnavut olduğunu duyunca çok içer onlar deyip istememişti şimdi ben bizimkinden çok içerim anam duymasın
valla benim bildiğim nar yasak olduğu için narekşisi de yasak neticede şeker var içinde e ee malum nardan yapılıyor ben seyi,r dönemlerimde hiç yemedim.normal zamanlarda kaşığa sıkar yerdim öyle sevmeme rağmen seyir ve atakda ağzıma dahi sürmedim
kızlar döner ve kebap hakkında ne düşünüyorsunuz.(Lezzetli oldukları dışında)onlar da serbest mi sizce.
ahahha levrek mi ? o ne kız ? allah iyiliğini versinyolanda alem kızsın vallahi çok güldürdün beni yani kocanda bulmuş senin gibi levrek hatunu bulanmasın yani
ben öyle aşırı içen biri değilimdir ama annemin abarttığı gibi olmadı. eşimin içmesi için ortam lazım bana ise lazım değil bi ara yurtdışından gelirken her defasında tax free dan şişe şişe baileys almıştım rusyadan vodka filan karıştırıp karıştırıp içiyordum eşim başıma alkolik kesildin diyordu ama baileys kremalı olduğundan epey kilo da almışımyok kız yok kısa olurmu hiç,tabiiki kısa değil..1.65 gayet orta boylu bir kadın boyu...gayet normal ve standart..ben biz de kocan gibiyiz babında söylemiştim..yani 1,65 lik annemle bile bizde öyle dalga geçiyoruz diye...
kızz akraba çıkacaz yakında korkarım...walla ben de severim içmeyi ne yalan diyeyim,genetikmiş demek :)
kız o zaman seninki de ete bayılıyodur,arnavutlar ete,proteine bayılır...ama işin kötüsü böreğe,çöreğe daha da bayılır...hatta daha doğrusu YEMEĞE BAYILIR
hiç içilemiyo elettra. sadece geçen cumartesi kaçamak olarak bi 33 cl bira içtim o kadarAlemsin Yolanda....... EEEEE Dukan la nasıl içiliyo anlat bakalım
ahahha levrek mi ? o ne kız ? allah iyiliğini versin
bulanmasın dimi hehehezaten sinir etmek için yapıyo yoksa oda begeniyo beni begenmese almazdı demü :78::78:
ben öyle aşırı içen biri değilimdir ama annemin abarttığı gibi olmadı. eşimin içmesi için ortam lazım bana ise lazım değil bi ara yurtdışından gelirken her defasında tax free dan şişe şişe baileys almıştım rusyadan vodka filan karıştırıp karıştırıp içiyordum eşim başıma alkolik kesildin diyordu ama baileys kremalı olduğundan epey kilo da almışımayy sorma bizimki herşeyi yer maşallahı var. kereviz brokoli filan hariç tabi.geçenlerde bi oturuşta 8 tane halley bi litre kola içti gerisini sen düşün hahaha
kız ne turşucuuu 165 cm kısa değil ki. türkiyedeki kadınların boy ortalaması 160 cm. ben ve annen uzun oluyoruz bi kere
hem ona bodur tavuk her daim piliç denir ama ben bodursam 157-160 lar ne yahuuu :44::44:
benimki de arnavut. makedon arnavutu. arnavut biberim benim.. annem arnavut olduğunu duyunca çok içer onlar deyip istememişti şimdi ben bizimkinden çok içerim anam duymasın
aaaaa bende bende arnavutum makedon shiptarevet bende içerim
hiç içilemiyo elettra. sadece geçen cumartesi kaçamak olarak bi 33 cl bira içtim o kadar
ayrıca itiraf ediyorum bugün ben 5-6 çilek yedim yoortla. umarım meyveli yoort gibi kabul görür
yolandacım sen çok zarif bir hatunsun ya daha öncede demiştim sana levrekte ince uzun bir balık ya hemde lezzetli yani sen çekici oluyon levrekcazda lezzetli oluyor yani sana çupra gibi hatunsun demedim bak çupranın biraz dukana ihtiyacı var bence hahahahahahahha levrek mi ? o ne kız ? allah iyiliğini versin
bulanmasın dimi hehehezaten sinir etmek için yapıyo yoksa oda begeniyo beni begenmese almazdı demü :78::78:
ben öyle aşırı içen biri değilimdir ama annemin abarttığı gibi olmadı. eşimin içmesi için ortam lazım bana ise lazım değil bi ara yurtdışından gelirken her defasında tax free dan şişe şişe baileys almıştım rusyadan vodka filan karıştırıp karıştırıp içiyordum eşim başıma alkolik kesildin diyordu ama baileys kremalı olduğundan epey kilo da almışımayy sorma bizimki herşeyi yer maşallahı var. kereviz brokoli filan hariç tabi.geçenlerde bi oturuşta 8 tane halley bi litre kola içti gerisini sen düşün hahaha
yolandacım sen çok zarif bir hatunsun ya daha öncede demiştim sana levrekte ince uzun bir balık ya hemde lezzetli yani sen çekici oluyon levrekcazda lezzetli oluyor yani sana çupra gibi hatunsun demedim bak çupranın biraz dukana ihtiyacı var bence hahahahah
kızlar döner ve kebap hakkında ne düşünüyorsunuz.(Lezzetli oldukları dışında)onlar da serbest mi sizce.
off börek pilav demeeee. çok severiz biz çooook. bende kastamonulu olarak çok güzel yerim yani etli ekmek filan off annem onu sacda ne güzel yapar olsada yisekkk dicektim yiyemiycezyaw şu erkekler neden sebze sevmezler..benimkide etobur...gerçi benim eşimde boşnak yakın kültürler senin eşinle:) rahmetli kayınpederim nerdeyse kahvaltıda bile et yerdi..aslında baya baya dukan yapıyomuş börekler pilavlar olmasa:)
aaaaa bende bende arnavutum makedon shiptarevet bende içerim
aha burası arnavut doluymuşbenim babamın babası yani dedem de selanik göçmeni , ama bir söylentiye göre arnavutluk da var, gerçek ne bilemiyorum ama babamın arnavut damarı kesin varve de düzenli içer
ay zeynep koptum yaa.yolandacım sen çok zarif bir hatunsun ya daha öncede demiştim sana levrekte ince uzun bir balık ya hemde lezzetli yani sen çekici oluyon levrekcazda lezzetli oluyor yani sana çupra gibi hatunsun demedim bak çupranın biraz dukana ihtiyacı var bence hahahahah
hihihihi yerim
ay ay ay kıyamam ben yağmuruma(bu arada benim adım yağmur)böle diyince tuhaf oldu.şimdi canımcım plan şu biz önden gidip yer tutuyoruz ordan yer ayırtıp kahve söylüyoruz sen de güçlendirmeye geçince yanımıza gelip kahveni yudumluyorsun(önden magnum yememk şartıyla)sonra büütn forum bize yetişiyor ve kocamaaan bir halay grubu oluyoruz sonrasını sen düşün tey tey teeey
ama biz goldencimle önden birer kahve içelim buna kimsecikler bişi demz sanırım
Sporcular size imreniyorum, ah bende de o azim olsa,ben bi yerlerimi kaldrimaya useniyorum :) bi De hergun yapicam yapicam deyip ab shaper felan aldim, yok diyorum ilerde evimde mutlaka yuruyus bandi olacak felan, ohooo nerdeeee :)
Bu arada facede biri " pilav kasigini yaliyorum, canimin istegini gecirmeye calisiyorum " yazmis, cok güldüm. iyi fikir aslinda :)
Bir de bi arkadas yasemin soysalın kitabindan okumus, tek şişman beyniniz, ne yiyebileceksen onu hayal et beynini kandır yani:) oooohhhhh nasılda canım tavuk ızgara yanında ayran çekti şimdi... gibi. Bu da iyi fikir de benim beynim bu kandirmacalari yer mi hic bilmiyorum iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?