Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar cidden bagımlılılk yapıyo burası pc başından kalkamıyorum kaç gündür unutuyorum balsemik sirke kullanmıyosanız deneyin derim ben tuzu nerdeyse tamamen çıkardım hayatımdan salata ve etin üzerinde çok iyi oluyo tadı sirkeyide hiç sevmem ama balsemike bayıldım buarada dün salgam suyu aldım yag 0.12 protein 0.24 k
arbonhidrat 0.16 bizim diyet için etkisiz eleman gibi bişey severseniz etin yanında iyi bir seçenek şimdi spor zamanı :KK66:

ayyyy şalgama bayılırım eşim her yemekte içer içim gidiyo valla 1 aydır azıma sürmedim nerden buldun karbonsuz şalgamı adı nedir birde balsemik sirke hangisidir sirkeyide çok severim zaten ben ekşici yim tatlıyı hiç sevmem

canım kolay gelsin inşallah istediğin gibi gitsin herşey ..stres yapma sen yıllardır olmadığın kilolara inmişsin bi ihaledenmi tırsıcaksın:)
ay vallahi tırstım bide üzerimde epey iş yükü var iyice şişti kafam
neyse ki aldık ihaleyi :)

Bizim erkeklerimiz iyi oluyor herhalde yaw,benimki de hemşo :) ama kadınları da iyi oluyor bak ben de iyiyim deme:KK33:
kadınlarıda iyiymiş valla :)) tanıdığım kadarı ile iyi birine benziyorsun sende .. sakaryalı kadınlar hep mi uzun oluyor? eşim 165 cm boyumla bana kısa diyor. onun annesi ablası hep uzun. ama ben alttan almıyorum uzununu bulup alaydın diyorum :63::63::63:

bende 56yı görmek istiyorum artık ya:2:
bende artık 59 u. iki gündür fazla çıkıyorum yaa off :KK50::KK50:

Yok yok maşallah,nazar değmesin,gayet memnunum...Hayır yani daha yavaş kilo verdim ben ama biliyorum o da benim suçum...o yüzden dedim..yoksa şükrediyorum yani...Başlarkenki düşüncelerimizi hatırlasanıza çok abi 10-15 kilo verilmez,nasıl geçer bu kadar zaman,nasıl dayanırım filan diyordum..herhalde pes ederim,bırakırım diyordum...bu günleri bile görmek çok güzel...ay tutmayın beni bidaha öpecem herkesi :KK54: (sitenin sapığı mıdır nedir bu kız,şapşup öpüyor ıyyy dediğinizi duyar gibiyim ama napam 67 kiloluk kabıma sığamıyom:KK1:)

sen kilo vermenin nesini özleyecen be kızım bu kiloyla,sen keyfine bak,takıl orlarda,bekle bizi,bi kahve söyle geliyoz biz de yoldayız :p

sappuk vuvuuu hahahahha :KK60::KK60::KK60::KK60:

teşekkür ederin arkadaşım,hep beraber devam:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için:KK34::KK34::KK34:bu arada aklıma gelmişken yazayım...ben sabahları iki yumurta haşlıyorum,dilimledikten sonra üstüne yoğurt döküyorum birazda baharat olarak kırmızı biber,kekik ve karabiber serpip afiyetle yiyiyorum...tadı çok leziz....ayrıca baharat yönünden ele alırsak,kırmızıpulbiber ve karabiber metabolizmayı hızlandırıyor...kekik ise vucutta yağlanmayı azaltıyor....bu faydalarıyla ele alırsak kahvaltı için iyi bir seçenek...ismi çılbır bilen arkadaşlar mutlaka vardır...ayrıca isteyen yoğurdu sarımsaklı kullanabilir...afiyet olsun..:80::80::80::80:
çılbır hmmm çok severim ama sabah sabah yoortlu şeyler yiyemem. benim için en zor ögün sabah kahvaltısı oluyo zaten :26::26::26:

ben de sabahları tartılıyorum zaten ama acayip moralim bozuldu.belki birkaç gün sonra birden bire gider değil mi? evet deyin nolur evet deyin

evet evet :KK60::KK60::KK60:

he he ,bangır bangır memleketçilik yapmış olmayalım burda diye elli kere söylemeyeyim dedim..Adapazarı benim memleket..İstanbulda oturuyorum ama oralıyım,üniversiteye geldim kaldım burada..Yolandanın eşi de bizim oralı, ayrıca kahverenginin de babası bizim oralı,bir iki kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...Tesadüf öyle çıktık..
Bakma her memleket gibi işte,işin geyiğindeyiz biz..Ama erkekleri hakkat iyidir be yaw...adam gibi adamdır...bakın yine yaptım :)
:)))

ay vallahi tırstım bide üzerimde epey iş yükü var iyice şişti kafam
neyse ki aldık ihaleyi :)

kadınlarıda iyiymiş valla :)) tanıdığım kadarı ile iyi birine benziyorsun sende .. sakaryalı kadınlar hep mi uzun oluyor? eşim 165 cm boyumla bana kısa diyor. onun annesi ablası hep uzun. ama ben alttan almıyorum uzununu bulup alaydın diyorum :63::63::63:

bende artık 59 u. iki gündür fazla çıkıyorum yaa off :KK50::KK50:

sappuk vuvuuu hahahahha :KK60::KK60::KK60::KK60:[/COLOR]

çılbır hmmm çok severim ama sabah sabah yoortlu şeyler yiyemem. benim için en zor ögün sabah kahvaltısı oluyo zaten :26::26::26:

evet evet :KK60::KK60::KK60:

:)))

walla canım haklısın,uzununu alaymış o zaman...hem ufacık tefecik içi dolu turşucuk demişler dimi ama :)

canım o konuda da haklısın,bizim orada genelde uzundur boylar..Benim de annemin boyu 1,65 biz de onla dalga geçiyoruz babamla :KK9::KK9:
göçmen çok varya bizim orda,ondan..babam arnavut mesela benim de..bunun gibi sebeplerden..e sulak yer bi de :p

he he ,bangır bangır memleketçilik yapmış olmayalım burda diye elli kere söylemeyeyim dedim..Adapazarı benim memleket..İstanbulda oturuyorum ama oralıyım,üniversiteye geldim kaldım burada..Yolandanın eşi de bizim oralı, ayrıca kahverenginin de babası bizim oralı,bir iki kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...Tesadüf öyle çıktık..
Bakma her memleket gibi işte,işin geyiğindeyiz biz..Ama erkekleri hakkat iyidir be yaw...adam gibi adamdır...bakın yine yaptım :)

vaovvvvvvvvv adapassarrr heee bende çok severim adapazarlıları ammaaa bekarlığımda daha yeni toy zamanlarımdı adapassarlı biriyle tanışmıştım yani onun ilgi ve alakasını bende kabul etmiştim çok tatlıydı yeni başlamıştık kız ama ortadan kayboldu çocuk yok oldu valla bak nası adapassarlıydı o ben anlamadım gitti:KK52::KK52::KK52::KK52:

selamm bayanlarrrr :)) ayy bu diyeti yaptığım için çok mutluyum ya restorantta falan da hiç sıkıntı olmuyo :) dün akşam gittik bi yere,ben ızgara et yedim yanında zero kolayla çok güzel gitti valla hem diyeti de bozmamış oldum :) bugün atak evremin 2.günü,sabah annem patates kızartması yapmış,içim gitti ama ne yapalım bi şekilde gidirecek bu kilolar.Ciğerci kedisi gibi bakıp durdum :) sonra gidip kendime çökelekli yumurta pişirdim,yanında light peynir,light süt :) şimdi spora inecektim ama hiç de enerjim yok ya burda hava yağmurlu,kapalı,içim sıkıldı ya spor havamda değilim.kızlar bir şey sormak istiyorum,ramazanda ne yapacağız kilo almamak için,dukana devam edersek çok susamaz mıyızzz :18::18::18: ??

Spor havamda değilim deyip aksatma tatlım :KK20:, başlayınca gerisi geliyor, bitirince duyduğun mutluluk da cabası :)))

vaovvvvvvvvv adapassarrr heee bende çok severim adapazarlıları ammaaa bekarlığımda daha yeni toy zamanlarımdı adapassarlı biriyle tanışmıştım yani onun ilgi ve alakasını bende kabul etmiştim çok tatlıydı yeni başlamıştık kız ama ortadan kayboldu çocuk yok oldu valla bak nası adapassarlıydı o ben anlamadım gitti:KK52::KK52::KK52::KK52:

anammm yüz karası o yüz karası...onun adına özür dilerim kardeş :)
walla canım toylukda nereliler saçmalamaz ki:) şöyle bi 30 yaşlarına rastgelseydin onun başka olurdu :p

walla canım haklısın,uzununu alaymış o zaman...hem ufacık tefecik içi dolu turşucuk demişler dimi ama :)

canım o konuda da haklısın,bizim orada genelde uzundur boylar..Benim de annemin boyu 1,65 biz de onla dalga geçiyoruz babamla :KK9::KK9:
göçmen çok varya bizim orda,ondan..babam arnavut mesela benim de..bunun gibi sebeplerden..e sulak yer bi de :p

kız ne turşucuuu 165 cm kısa değil ki. türkiyedeki kadınların boy ortalaması 160 cm. ben ve annen uzun oluyoruz bi kere :63::63::63::KK60::KK60:
hem ona bodur tavuk her daim piliç denir ama ben bodursam 157-160 lar ne yahuuu :44::44:
benimki de arnavut. makedon arnavutu. arnavut biberim benim.. annem arnavut olduğunu duyunca çok içer onlar deyip istememişti şimdi ben bizimkinden çok içerim anam duymasın :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sağol canım açık adres verdin ya tmm ben bulurum artık orayı o sokağı biliyorum zaten 5 tl de kazık yicez artık napalım dukanla alıştım kazık yemeye doğanın gojisini sen beğendinmi bimden almıştım hiç güzel değil

rica ederim ne demek alıştık valla hayatımda yemediğim kadar çok yemekten sıkıldım yulaf kepeği ara buğday kepeği ara hepside maliyeti yüksek evet bimden almıştım bende ama çok kuruydu doğadaki kuru değil yumuşak kayısı gibi keke filanda koydum çok güzel ben beğendim birde açık zaten bakarsın tadına beğenmezsen almazsın

Canımm; hikayeni paylaşıp destek oldugun için çok teşekkür ederim sana. Yine soyluyorum iyi ki varsınız :KK71:

O kadar benzer ki anlattıgın bazı seyler; biz işimize baslarken bize egıtımm verdiler ve egitim de cok cuzi bir maas verdiler, ben O nun telefon faturalarını bile odedim senin gibi, hani ben aılemle yasıyordum o kirada kalıyordu destek olmak için, kendime almazdım O na kıyafetler hediyeler alırdım. Hepsi de helal olsun kesınlıkle. Ama işte ben bunu haketmedim hazmedemedıgım de bu sanırım zaten.

İnşallah kısa bir müddet sonra ben de bana O nu unutturacak kişiyle karşılaşırım.

Zaten ilk sizlerle paylaşacagım .

Canım benim sen mutlu ol :KK54:

Madem herşeyimizi paylaşıyoruz ben de anlatayım hikayemi belki yardımcı olur.
benim de üniversite 3. sınıftan itibaren çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ay nasıl aşık olmuştum başta oda öyleydi rüya gibiydi yani, ben itude o odtu de okuyordu ikimizinde okulları zor dersleri ağı,r şehirlerde ayrı çok görüşemiyorduk ama her şey mükemmel gidiyordu sonra ben mezun oldum o benden bir yaş büyük olmasına rağmen okulu uzattı benden sonra mezun oldu. Bu ara çok yıprandık ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalıştım sık sık ankaraya gittim, para gönderdiğim cep telefonu faturalarını bile ödediğim oldu hep okulu stesi bitsin her şey düzelecek evlenicez diye bekledim :KK50:

sonra okulu bitirdi ben bir umut ona gittim o ayrılmak istediğini söyledi, sonradan duydumki okulu gezmekten tozmaktan uzatmış beni o süre boyunca aldatmış. Aman yarabbi dünya başıma yıkıldı :KK37: bir ağlamak bir ağlamak herkes duydu dayımlara kadar :KK17: annem benim yanıma taşındı beni toparlayabilmek için hep başım da durdu aramayayım onu diye. Sonra bana bir hırs geldi spora yazıldım incecik oldum saçımı başımı değiştirdim kendime geldim hep bir gün onunla karşılaşırsam ahh ben naptım desin istedim :KK34: sonra bir gün bir yerde '' bir gün öyle biriyle tanışacaksın ki seni terk eden sevgiline gidip teşekkür etmek isteyeceksin seni bıraktığı için'' diye bir yazı okudum 5 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım yakışıklı, boğaziçi mezunu, kibar, anlayışlı, mütevazı :KK69: şimdi eskisine gidip alnından öpesim var ayy iyiki bırakmışın len beni seninle zaman kaybediyormuşum demek istiyorum gerçekten :KK52:

eminim seninde böyle olacak hep dua ederken hayırlısı istemek lazım umarım karşına en hayırlısı çıkar seni çok mutlu eder.

Ayy ne yazmışım be roman olmuş :KK37:

kız ne turşucuuu 165 cm kısa değil ki. türkiyedeki kadınların boy ortalaması 160 cm. ben ve annen uzun oluyoruz bi kere :63::63::63::KK60::KK60:
hem ona bodur tavuk her daim piliç denir ama ben bodursam 157-160 lar ne yahuuu :44::44:
benimki de arnavut. makedon arnavutu. arnavut biberim benim.. annem arnavut olduğunu duyunca çok içer onlar deyip istememişti şimdi ben bizimkinden çok içerim anam duymasın :KK53::KK53::KK53:
yolanda alem kızsın vallahi çok güldürdün beni yani kocanda bulmuş senin gibi levrek hatunu bulanmasın yani

ben kahve içmiyorum bana söylemeyin:63:

ay ay ay kıyamam ben yağmuruma(bu arada benim adım yağmur)böle diyince tuhaf oldu.:KK70:şimdi canımcım plan şu biz önden gidip yer tutuyoruz ordan yer ayırtıp kahve söylüyoruz sen de güçlendirmeye geçince yanımıza gelip kahveni yudumluyorsun(önden magnum yememk şartıyla)sonra büütn forum bize yetişiyor ve kocamaaan bir halay grubu oluyoruz sonrasını sen düşün tey tey teeey:KK64::KK64:
ama biz goldencimle önden birer kahve içelim buna kimsecikler bişi demz sanırım:KK1:

yok kız yok kısa olurmu hiç,tabiiki kısa değil..1.65 gayet orta boylu bir kadın boyu...gayet normal ve standart..ben biz de kocan gibiyiz babında söylemiştim..yani 1,65 lik annemle bile bizde öyle dalga geçiyoruz diye...
kızz akraba çıkacaz yakında korkarım...walla ben de severim içmeyi ne yalan diyeyim,genetikmiş demek :)
kız o zaman seninki de ete bayılıyodur,arnavutlar ete,proteine bayılır...ama işin kötüsü böreğe,çöreğe daha da bayılır...hatta daha doğrusu YEMEĞE BAYILIR:KK43::KK43:

Kizlar nar eksisi serbest mi? ben cok severim ama diyete basladigimdan beri el sürmedim kesin yasaktir diye, icinde ne var nar eksisinin bilmiyorum.

Bilenler? Sizce atakta bile yenebilir mi?

ben nar ekşisini sadece semizotu salatasına koyuyorum ona çok yakışıyo yoğurtlusunu sevmiyorum..ama onada damlatıyorum nede olsa meyve diye..devamlı semizotu yemediğimide düşünürsek çok az miktarda koyuyorum...bu arada şimdi mutfaktan çıktım..dün annemdeydim bahçesinden tazecik pazı toplamış bana..atmasyon bişi yaptım şimdi pişiyo bakalım nasıl olcak:)pazıları doğradım 4-5 dal taze soğan kıydım..2 yumurta ve 1 yumurta akı koydum...1 yumurta sarısını çorbama ayırdım terbiyesi için...göz kararı yulaf ezmesi yaklaşık yarım su bardağı..yarım pk labne peynir birazda dil peyniriyle karıştırdım..borcama alınca azda süt ilave ettim üstüne..şimdi fırında suflemsi bişi bekliyorum sonuç olarak...nasıl olduğunu yazarım ona göre arzu eden olursa yapar kızlar:) tabi baya çok oldu...evdede benden başka dukancı olmadığından komşuma vericem eğer güzel olduysa...tadilat yapıyo onada akşam için iyi olur...komşum diyet yapmıyo ama benim yulaflı tariflere bayılıyo:)

Kizlar nar eksisi serbest mi? ben cok severim ama diyete basladigimdan beri el sürmedim kesin yasaktir diye, icinde ne var nar eksisinin bilmiyorum.

Bilenler? Sizce atakta bile yenebilir mi?

valla benim bildiğim nar yasak olduğu için narekşisi de yasak neticede şeker var içinde e ee malum nardan yapılıyor ben seyi,r dönemlerimde hiç yemedim.normal zamanlarda kaşığa sıkar yerdim öyle sevmeme rağmen seyir ve atakda ağzıma dahi sürmedim

Kızlarr, bugun erken kaçabiliyorum işten; vee eve gidersem bunalım yapacagım, canım abur cubur kacamak yapmak isteyeceği için simdi dogru spora gidiyorum zaten bu kiloların baska turlu gıdecegı yok.

Bu sabah tartıldım yine 61 kg da sabıtlendım kaldım; gıdeyım kulaklıklarımı takayım kendımı spora vereyım :KK9:

kızlar döner ve kebap hakkında ne düşünüyorsunuz.(Lezzetli oldukları dışında:KK34:)onlar da serbest mi sizce.

X