tabi ki devam edicez inşallah. iftardan hemen sonra bol bol su içmye başlarız ta ki sahurun son vaktine kadar. böylelikle gün boyu daha az susayabiliriz. ben ramazanda güçlendirmye geçmiş olacağım yani işin içine hergün sebzeler giricek. sahurda da sebze yiyebilirsem çok fazlaa susamam diye düşünüyorum.
ayyyy şalgama bayılırım eşim her yemekte içer içim gidiyo valla 1 aydır azıma sürmedim nerden buldun karbonsuz şalgamı adı nedir birde balsemik sirke hangisidir sirkeyide çok severim zaten ben ekşici yim tatlıyı hiç sevmem
Canım ben 2 aydan fazladır yapıyorum diyeti,2 kere öğlen yemeğe çıktığımızda arkadaşlarla yedim kebap,
dedikleri gibi baya yağlı kıymadan yapıldığından pek yememek lazım...ama döner yiyorum ben hep...marketten aldığım hindi+dana döneri de yiyorum,dışardan da söyleyip yiyorum...ama peçeteyle baya bi yağlarını alıyorum..dışardan köfte yediğimde de öyle yapıyorum..ben pek haşlama yiyemedğimden bu şekilde yiyorum..
dukan listesinde yokum ben yersen kaçamak yapmış olursun ama
Senin gibi kacamak feda olsun diyete yahu nasil sevdimmm! Opucem! :MUMU:
düşündümde offf harika olur:) tey tey teykahvelerde benden olur o zaman
zaten dukancılar o kadar fazlalastı ki yer bulmakta zorlanabiliriz haklısın:)
ya ben güçlendirmeye geçince sadece magnum yiycem ödül yemeği olarak çok özledim keretayı
vuvunun gözü üzerimde valla magnum görünce o aklıma geliyo geri bırakıyorum
Kızlar vücudunuz su topladığı ve şişkinlik olduğu zaman tuzu azaltmak dışında yaptığınız başka birşey var mı ödemi atmak için.
duymamış oluyum magnum çok kötü birşey ben hiç sevmem tadıda öğğğğ çok kötü.
olsada yesek
boool bol su içmek tabii.. bi de bitki çaylarıyla takviye iyi oluyor.
Kebaplar çok yağlı, mümkün olduğu kadar kaçınmamız lazım. Dönerde ise hazır paket dönerler nişasta içeriyor. Ama restoranlardaki döner bence olabilir. Ben bir ara yemeyi düşünüyorum.
ben de daha önceki sayfalarda tarifi verilern püskevitten yaptım. çok güzel oldu. şekersiz nescafenin yanında iki tane hüplettim hemen. tarifi kimin verdiğini hatırlamıyourm ama kim verdiyse teşşekkürler.
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemen koştum dolaba baktım benimkide doğanaymış üstelik hergün eşime ben taşıyorum o şalgamları ya nerden benim aklımda kalmış içemiyoz diye hatılayamıyorumki peki canım kühne olunca balsemik oluyor yani demi bebişinide çok güldüm ya bende hergün öyleyim en az 5 veya 6 market geziyorum birinden onu diğerinden öbürünü al gez durşalgam suyu doganay marka bimden aldım sirkede kühne marka migrostan aldım ...dün akşam tam üç markete gittim alış veriş yaptım kızım(3 yaşında)3.markete giderken arabalı marketemi (migros)gidicez 3 market yuuf anne baba dedi ... eşimle gülmekten öldük çoçuk bile isyan etti eşim öyle diyo:
şekerim acaba zencefilli kurabiye diye tariflerimde yazandanmı yaptın ben kaçırmışım püskevitibide kıtır kıtır oldumu şimdi onu denemek istiyorum yarın arkadaşlarla toplanıcaz bari bende onlardan kemiriyim diyoumda:26:
hayır benimkinde zencefil yok. bisküvi olarak vermişti birisi tarifini kim olduğunu hatırlamıyorum.
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
tarçın
vanilya kabartma tozu
limon kabuğu rendesi(bu tarifte yoktu ben ilave ettim kokusu güzel oluyor)
sıvı tatlandırcı
çörekotu( bu da benden orijinalinde yok)
kıvam alıncaya kadar süt ekledimm bir yemek kaşığı da yoğurdun suyundan koydum. kaşıkla karıştırdım. yağlı kağıt serili tepsiye kaşık kaşık döktğm.üstü kızarınca spatulayla çevirdim altları da pişince aldım. çevirmezsen altı yumuşak kalır diye düşünüyourum.
tamam canım çok teşekkür ederim...ben şimdi zencefillisini yaptım pişti..bugünlük yulaf hakkım bittiğinden tadamadım zaten sıcak güzel olmaz yarın paylaşırım nasıl olduğunu...senin tarifinide kopyalayıp tariflere ekliyorum şimdi elimizin altında olsun...12 tane falan çıktı kokularda güzel yanlız evde yoğurt kalmamış bende bi lokma ayran döktüm
Kızlar şu şok çok işe yarıyor aklınızda olsun..demir yumruk mu altın yumruk mu ne diyordu dukan hatırlamıyorum şimdi..Ben ilk duraklamayı öyle atlattım...tam 1 kilo gitti..ikincisi ilki kadar etkili olmadı ama yine de haraketlendiriyor biraz...10-15 gün arası takılırsanız 3-4 gün atak yapın...denedim gördüm..benim 13 gün olmuştu,yapmıştım...
Zlom benzer dert ben de de var. 6 gün atakla başladım 3 verddim sonra 2 daha verdim. Yarın bir ay olacak 5 kg ile kaldım. Her gün verenleri duyunca şaşırıyorum
Ben kaçamak da yapmıyorum.Bazılarının yaptığı sabah kahvaltısı o kadar kuvvetli ki ben tüm gün nerdeyse onların sabah kahvaltısı kadar yiyorum. Bir yerde bir hata mı var anlamadım:-(((
Sağol canımNedense bende de şöyle pisikolojik bi çekimserlik vardı. vücüdum su tuttuğu zamanlar çok fazla su içersem daha çok su tutarmış gibi bi tedirginlik yaşıyordum. o zaman suya daha fazla yükleneyim bir kaç gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?