• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar benim bir sıkıntım var zayifliyorum pantolon falan bollasti ama göbek de beni tatmin eden bi incelme olmadi sanki ne yapabilirim
Canım yürüyüş yapıyormusun
Yürümek göbeği eritmede birebir ,ben doğumdan önce kilo verdiğim dönemde yürüyerek vermiştim,göbek falan kalmamıştı

gunaydinnnn arkadaslar eve simdi geldim
Günaydın herkesee
Bugun ebediyen 9lu rakamlarda kurtulmuş bulunuyorum :)
Dukan amcaya çok teşekkürler :)
Bugun atakta son günüm inşallah bugunde bol eksili kaçamaksız bir gün olur
Yarın sp geçiyorum cok heycanlıyım inş 1 ay sonunda da 8 li rakamlardan Kurtulurum
Hepimize bol iradeli bir gün diliyorum
amanda amannn birileri 9 lardan kurtulmus mu mevlidini okutalim bir daha geri gelemesinler :KK70: ne kadar mutlusundur basarabilirmiyim diyodun bak nasil gitti az kaldi 8 lerde gidecek :21::21::KK73::KK73:dun ne yaptin dogum gunu zayiatsiz atlatildi mi
Kızlar benim bir sıkıntım var zayifliyorum pantolon falan bollasti ama göbek de beni tatmin eden bi incelme olmadi sanki ne yapabilirim
yagmurcum pantolon bollastiysa gobekte gitmistir muhakkak ama diger yerlere gore gobegin daha fazlaydiysa yine gozune fazla gozukuyodur 4-5 kilo daha ver bak nasil gözle de farkediyosun

bende menumu vereyim
sabah 1 buyuk kupa sutlu kahve ( ama farkettimde sutun yag orani yuksekmis tartida cok farkedecek sanirim:KK43:)
bol siyah cay
yulaf kepekli omlet
ikindi
1 kase yogurt
aksam 4 gibi
tavuk gogsu
bu sabah 40 dk yuruyus yaptim oglende eve gelirken 100 dk yurudum tempolu
geldigimde tartiya ciktim aslinda tarti gunum yarin acaba yazsam mi yarina kadar sabretsem mi:KK51:

80.5 basladim.simdi 70.3 ama et hic yemek istemiyorum:KK43:
masallah muthis kilo vermissin farkinda misin suan burada en cok kioo veren kisisin
bu kadar guzel kilo verebiliyoken diyeti birakman yazik olur etten biktiysan bir sure yumurtaa sebze yogurt sutle menuler hazirlayabilirsin
illede birakicam dersen guclendirmeyede gecebilirsin
Hanımlar bişi sormak istiyorum
Oruç tutarken nasıl uygulamalıyım
Atak ve sp günlerinde
sanirim muharrem orucu icin soruyosun sahuru kahvalti gibi dusunup yulaf kepegini sahurda degerlendir iftarida aksam yemegi gibi dusun yatana kadarda bol sivi al
nette ramazanda dukan nasil yapilir basliklarinida okuyabilirsin

bende menumu vereyim
sabah 1 buyuk kupa sutlu kahve ( ama farkettimde sutun yag orani yuksekmis tartida cok farkedecek sanirim:KK43:)
bol siyah cay
yulaf kepekli omlet
ikindi
1 kase yogurt
aksam 4 gibi
tavuk gogsu
bu sabah 40 dk yuruyus yaptim oglende eve gelirken 100 dk yurudum tempolu
geldigimde tartiya ciktim aslinda tarti gunum yarin acaba yazsam mi yarina kadar sabretsem mi:KK51:
Çok iyi yurumussun..bende yuruyecem artık ..merak ettim kaç kilo oldun inşallah sonuc mutu etmiştir:)

masallah muthis kilo vermissin farkinda misin suan burada en cok kioo veren kisisin
bu kadar guzel kilo verebiliyoken diyeti birakman yazik olur etten biktiysan bir sure yumurtaa sebze yogurt sutle menuler hazirlayabilirsin
illede birakicam dersen guclendirmeyede gecebilirsin

sanirim muharrem orucu icin soruyosun sahuru kahvalti gibi dusunup yulaf kepegini sahurda degerlendir iftarida aksam yemegi gibi dusun yatana kadarda bol sivi al
nette ramazanda dukan nasil yapilir basliklarinida okuyabilirsin
CamdanIrmak .evet iyi kilo verdim cevremdekiler baya fark ediyorlar.tabi bende ediyorum.belkide dogum kilolari oldugu icin cabuk verdim.diyet disina hic cikmadim.tabi daha kilo vermek istiyorum eti hatta yumurtayi gormek istemiyorum. Protein gunu zor geliyo artik. Bozarsam alirim diye de cok korkuyorum. :(

gunaydinnnn arkadaslar eve simdi geldim

amanda amannn birileri 9 lardan kurtulmus mu mevlidini okutalim bir daha geri gelemesinler :KK70: ne kadar mutlusundur basarabilirmiyim diyodun bak nasil gitti az kaldi 8 lerde gidecek :21::21::KK73::KK73:dun ne yaptin dogum gunu zayiatsiz atlatildi mi

yagmurcum pantolon bollastiysa gobekte gitmistir muhakkak ama diger yerlere gore gobegin daha fazlaydiysa yine gozune fazla gozukuyodur 4-5 kilo daha ver bak nasil gözle de farkediyosun
Aminnn okutalım
Gerçekten bıttı gıttı yemin ettım bı daga dönmicem o kiloya
Canım doğum günü bugun ve ben yoldayım :)
Söz verıyorum kaçamak yok
Şimdi zero alıcam onu yudumlıcam
Yemek yedım çıktım , dediklerine harfıyen uyguluyorum

Ka
Burada en cok kilosu olan benim herhalde :KK43:
canın kaç kılosun
Ben en kiloluyum 89 kg , üzülücek bişey yok kilo vermek bizim elimizde , böyle karamsarlığa kapılmak yok
El ele verip üstesınden gelicez inan bana gidicek hepsi
Benim kılolarımda doğum kilosu dert etme

Ka

canın kaç kılosun
Ben en kiloluyum 89 kg , üzülücek bişey yok kilo vermek bizim elimizde , böyle karamsarlığa kapılmak yok
El ele verip üstesınden gelicez inan bana gidicek hepsi
Benim kılolarımda doğum kilosu dert etme
Pardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruz:( ama gittik ce insan zorlaniyo. Ben 70.5

Pardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruz:KK43: ama gittik ce insan zorlaniyo. Ben 70.5
Canım günaydınn
Zorlanıyo ve sıkılabılıyor bi zaman sonra ama sonuçlara bakarsak herkes ciddi kilolar verip hedefıne ulaşıyor,bizimde bu şansımız varken bence bırakmamalıyız .
Hedef kilon kaç?

Günaydınnnn
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta süt peynir
Öğlen
Tavuk ızgara lıght ıce tea
Akşam
Tavuk ızgara ,ton balığı zero
Doğum günü kaçamaksız oldu dıyebılırım
Çatalın ucuyla minicik pastanın tadına baktım , çiğnemeyı gerektırmıcek kadar küçük

Canım günaydınn
Zorlanıyo ve sıkılabılıyor bi zaman sonra ama sonuçlara bakarsak herkes ciddi kilolar verip hedefıne ulaşıyor,bizimde bu şansımız varken bence bırakmamalıyız .
Hedef kilon kaç?
Tesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?

Atak bugun bitti
5 gün sonunda 2.400 gram verdim
Seyir döneminde de inşallah her hafta 2 kg veririm

Tesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?
5 kg kalmış 1,5 ay da verirsin canım
Benim hedef 70 :) sonrasınındada 67 fln olsam harıka olur aslında
Bana 75 de olsam fena olmuyor ama 70 kg mı tartıda görmek. istiyorum :)

gunaydin dukancilar
Günaydınnnn
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta süt peynir
Öğlen
Tavuk ızgara lıght ıce tea
Akşam
Tavuk ızgara ,ton balığı zero
Doğum günü kaçamaksız oldu dıyebılırım
Çatalın ucuyla minicik pastanın tadına baktım , çiğnemeyı gerektırmıcek kadar küçük
bravoo:KK50:dunu kacamaksiz atlatmana cok sevindim haftada 2 kilo veremeyebilirsin cunku seyirde ataga gore daha yavas veriliyor her hafta 600 gr falan bile versen ayda 3 kilo eder buda 5 ayda 15 kilo yani 65 demek cok guzel bir basari olur:21:
birakmamana cok sevindim ha gayret 5 kilo nedirki en fazla 1 ay surer guclendirmede nasilsa meyve ve ekmek bile yiyebileceksin:KK9:

simdi geleyim bugun ku tarti sonucuma gecen hafta 82.9 dum dun tartildigimda 82.6yi gordum sonra 2 saat tempolu yurudum tekrar tartiya ciktim 81.6 yi gordum yani -1.3 kg.ama bu sabah uyanir uyanmaz tartildigimda 82.1 di.tarti gunumu bugun olarak ayarladigim icin bh sabah cikani yazicam artik
baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90
gecen hafta 82.9
guncel kilo 82.1
farkedilen -8oo gr
gecen hafta kapiya sutcu cocuklar geldi kiyamadim aldim yagli sutu yogurduda ondan yaptim 1 haftadir o sutu iciyorum sanirim light sut alma zamanim geldi

simdi geleyim bugun ku tarti sonucuma gecen hafta 82.9 dum dun tartildigimda 82.6yi gordum sonra 2 saat tempolu yurudum tekrar tartiya ciktim 81.6 yi gordum yani -1.3 kg.ama bu sabah uyanir uyanmaz tartildigimda 82.1 di.tarti gunumu bugun olarak ayarladigim icin bh sabah cikani yazicam artik
baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90
gecen hafta 82.9
guncel kilo 82.1
farkedilen -8oo gr
gecen hafta kapiya sutcu cocuklar geldi kiyamadim aldim yagli sutu yogurduda ondan yaptim 1 haftadir o sutu iciyorum sanirim light sut alma zamanim geldi
Canım güzel kilo vermişsin
Ayrıca 2 saat yürümene hayran kaldım bana 1 saat bazen çok zor geliyor :)
Bu gidişle yağların kasa dönüşücrk daha fit görünüceksin :)

Benimde bir sorunum var bilgisi olan bana yardımcı olabılırmı
Dukana başladıgın 2 gün hiç bi şey yoktu ama bu 3 gündür afedersiniz ishal halindeyim
Kabızlık çekilir diye okumustum ama bendeki bu etkisi neden böyle oldu ki :(

Back