YaZYaĞMuRu tesekür ederim hosbulduk, tüm hosgeldin diyenlere de hooossbuldum diyorum, hem de cok hosbuldum ben burayi. Buranin, sizlerin destegiyle umarim ben de hedefime ulasacagim :) ay sizi sanki her biriniz en yakin arkadasimmis gibi seviyorum kizlar ya. Mujx
ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsunhedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.kabızlık için activa yesek olurmu.üzerinde yarım yağlı yazıyor ama meyve parçacıkları var.sizce yenirmi..?
evet tatlım haklısın kitp bu ama dediğim gibi ötekiler türkçe değilcanım kitap bu kitapyurdu: kitap - Dukan Diyeti - Zeynep Kumruluoğlu,Dr. Pierre Dukan, dukan diyeti, DUKAN DIYETI, Dukan ın başka kitapları da var tabi ki ama bizim yararlandığımız kitap bu
ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsunhedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.
ben 19 tl ye aldım onuda zor buldum bende kazıklandım sanırım :)))tatlım D&R da fiyatı uygun ben bulamadığım için D&R de başka bir kitaçıdan aldım.17 ye aldım ama 14-15 civarına her kitapçıdan bulabilirsin.dukan için 3 tl kazıklandım ama olsun
bende hiç light ürün almıyorum. hep yarım yaglı süt ve yogurt o kadarcanım ben diyete başladığımıdan beri hiçbir ürünün lightını kullannmadım. .şöyle düşünüyorum zayıflama endüstrisine vrilen paralarla afrkikayı doyurmak mümkünmüş diye okumulştum gazetede. gerçekten doğru buluyorum bunun. liht ürünler çok pahalı hem yağsız hem pahalı. ben normal ürünler kullanmaya devam ediyorum ve edeceğim de. buna rağmen bir ayda 5 kgverdim.
merhaba kızlar. size kötü bir haberim var. bugün hastaneye gittim ve ürik asit kolestrol vs. tahlillerimi yaptırdım. ve ne yazık ki ürik asitim üst sınırda çıktı yani 7.2 . doktor çok et yeme, çok su iç dedi. nasıl yapacağım dukanı bilmiyorum
kızlarr perşembeye kadar yokum, eşim ankaraya gidiyordu, beni de götürüyooooooorrröpüyorum hepinizi, 3 gün sizsiz zor olacak ama dönünce yetişirim artık sizeee... bekle medeniyet ben geeliyoruuuuuuuuuuumm eheuehuehue
ben 19 tl ye aldım onuda zor buldum bende kazıklandım sanırım :)))
bende hiç light ürün almıyorum. hep yarım yaglı süt ve yogurt o kadar
herkes yemekhaneye gitti, bense yerimde haşlama tavuk dereotu ve yoğurt yiyiyorum...
yiyebilirsin canım günde 2 kutuyu geçmemek kaydıyla meyveli yoğurt hakkın bile var
berrincim kitapta yazıyomu meyveli yoğurt yenilebilir diye?
merhaba kızlar. size kötü bir haberim var. bugün hastaneye gittim ve ürik asit kolestrol vs. tahlillerimi yaptırdım. ve ne yazık ki ürik asitim üst sınırda çıktı yani 7.2 . doktor çok et yeme, çok su iç dedi. nasıl yapacağım dukanı bilmiyorum
aynı ben:) ama bugun yemekhanede tavuk vardı ondan yedim yerkende pek bir sevindim
evet bitanem yazıyor günde 2 kutuyu geçmemek kaydıyla serbest
Şanslıymışsın :) ama yemekhanedeki tüm yemekler kalori açısından tuturabilmek amacıyla çok yağlı yapılıyor ( özellikle ağır sanayi için minimum 1100 kilokalori oluyor 4 kap yemek ) bu yüzden ben ççokkk uzun zamandır yemekhanede yemiyorum, sen de istersen çok tercih etme...
aynen bende..aynı ben:) ama bugun yemekhanede tavuk vardı ondan yedim yerkende pek bir sevindim
evet canım haklısın.zaten dukana başladığımdan bu yana yemekhanedeki yemeklerden yemiyorum.köftemi tavuğumu alıp onlara yaptırıyorum sağolsunlar onlarda yardımcı oluyorlar bu konuda yoksa diyet yapmam çok zor olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?