aynen bende..hatta haftanın 3-4 günü hep böyle. bugün tavuktan adana kebab yapmışlar et hakkımı yedim. içinde az bulgurda vardı sanırım. bence sorun olmaz .. çok et tüketiyoruz zaten azıcık karbo bişi etmez.
bşi sorcam kızlar. ben genelde sinirli bir yapıya sahibim. bu diyeti yapalı bana pek bi yan etkisi olmadı ama bi sinirlilik var. protein diyetlerinde bu olurmuş. size de oluyor mu acaba :26::26:
aynen bende..hatta haftanın 3-4 günü hep böyle. bugün tavuktan adana kebab yapmışlar et hakkımı yedim. içinde az bulgurda vardı sanırım. bence sorun olmaz .. çok et tüketiyoruz zaten azıcık karbo bişi etmez.
bşi sorcam kızlar. ben genelde sinirli bir yapıya sahibim. bu diyeti yapalı bana pek bi yan etkisi olmadı ama bi sinirlilik var. protein diyetlerinde bu olurmuş. size de oluyor mu acaba :26::26:
KIZLAR goji beriyi ne işe yarıyor..
dün 74.200 düm
BUGÜN 73.300
900GR MI ÇOOOK ŞAŞIRDIM ÇOKBUGÜN 15.GÜNDEYİM
2 -3 gün önce az daha bırakacaktım.bana destek olup devam ettirdiğiniz için teşekkürler
bilen yok galiba
kızlaaarr, günaydın, h. sonu giremedim, geçmişe bakamadım, maşallahhh eppeeeeyy dedikodu yapmışsınızbugun eşim ankara ya gidiyor, onun eşyalarını hazırlıyorum şimdi...neler konuşuldu merak ediyorum, kimler ne durumda, şu işleri halledeyim geçmişe yolculuk yapacağım bu arada süper kaçamaksız bir h. sonu geçirdim ve yürüyüş yapamama rağmen bu sabah 67,5 olduuuuuuuuummm 65 lere kaldı 2,5 kg:)) haydi bakalım maaalesef ütülenecek pant. , gömlekler beni bekleeeeeeeerrr herkese bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah....
bilen yok galiba
ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsunhedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.
bende devamlı çantamda küçük kutularda taşıyorum ızgara etlerimi. odamda yiyorum millet odan kokuyo diyo. parfüm sıkıyorum filan. off çok dert :)))oo sen baya şanslısın vallaa :) benim için baya zor oluyor. Habire evden sefer tasları ile taşımacak :)
BU arada benim acil bir şey sormam lazım goji berry'i nereden alabilirim. İkinci sorum tam olarak ne için goji berry yiyiyorsunuz ?
merhaba yolanda nasıl gidiyo,canım ben de diyete bağladım ama sonra ihtimal vermedim........evet bende de gerginlik var
oyy oy yalnız değilmişim demek ki. demin neredeyse patronuma bile sert çıktım :))) bari çay-kahveden aldığım kafeini azaltayım yoksa patlicam :))evet bende son günlerde birden sinirlenip bagrıyorum eşim bu gun sana noldu neyin var diye sordu öglen yemekte iyim dedim kötü bi habermi aldın diye sordu yok dedim bugünlerde bilmedigim bisey var ama hayırlısı dedi inandıramadım
orada var canım ben aldım :)kızlar istanbul ve ankarada oturanlar goji beriyi nerden alıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim ...sivasta hiç bişeyi bulamıyorumda bugün bi arkadaşım mısır çarsışına bakcak vardır dimi
Ah Yolandina, tam üstüne bastın. Ben de köpek görmüş kedi gibiyim devamlı, alertte.... Biri bişi söylese de üstüne atlayıp parçalasam:-(( Kızıma da söyldeim. " Sakın üstüme gelme diyet beni sinirli yaptı acık alttan al " diye:84: :113::117:
merhaba kızlar. size kötü bir haberim var. bugün hastaneye gittim ve ürik asit kolestrol vs. tahlillerimi yaptırdım. ve ne yazık ki ürik asitim üst sınırda çıktı yani 7.2 . doktor çok et yeme, çok su iç dedi. nasıl yapacağım dukanı bilmiyorum
oo sen baya şanslısın vallaa :) benim için baya zor oluyor. Habire evden sefer tasları ile taşımacak :)
BU arada benim acil bir şey sormam lazım goji berry'i nereden alabilirim. İkinci sorum tam olarak ne için goji berry yiyiyorsunuz ?
süperr canım peki taze börülce yiyebiliyomuyuzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?