Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi.
Şaka herhalde değil mi bu ?Kendim yapcakmisim
Nişan saçını kendin yap demiş ;nasıl iyi niyetli bakabiliyorsunuz bu kadarına ?'yi seven önem veren biri .. gecmsiinde parasızlık çekmiş nasıl kazanıldığını bilen biri muhtemelen ben kötü niyet hissetmedim nedense .. seviyor. Tolere edip devam.edebilrisin karar senin.. ben doğruları söylerim güven sen
Teşekkür ederimBir yorumunuza istinaden iyi bir insan olması yetmiyor, size karşı da iyi olmalı. Başkalarına iyi olup size kötü olacaksa bu onu iyi bir birey yapmıyor bence..
Aynısı tam tersi için de geçerli. Zararın neresinden dönerseniz kardır diyorum.
Sadece saç olsa keşke ufacık bisey istediğimde sen byle değildin istemez sanıyordum baştan böyle konusmaamiztik diye yüzüme vuruyor ve başta konuştuğumuz şey de herseyi yettiği kadar alalım fazlasına lüzum yok diye konuştuk ve ben daha ne kadar uygun şeyler bulabilirim bilmiyorum okdr çok basim ağrıyor ki biseylere bakmaktan arkadaşlarım bile yeter artık bu kadar arastidilmaz beğendiğin biseyi al diye kızıyorlardi. Hadi hepsini yumdum gözlerimi desem bir insan eşi olcak insana bir profil resmi için işine gelir diyemezki..Şaka herhalde değil mi bu ?
Lütfen bu adamla evlenmeyin ,ömür geçer mi ya bu şekilde .hani cimriliğin de bir sınırı vardır ;bunda sınır falan kalmamış .
Kendinize değer verin lütfen yalvarıyorum size ..
Kararınızdan hiç pişman oldunuz mu yada bidaha başarabilir miyim diye korktunuz mu?Bak bi dönem ben de aynı durumu yaşadım. Takside gidiyordum içim nasıl sıkılıyor anlatamam. İçimden dedim ki şimdi kafamı kaldırınca gördüğüm ilk panoda yazan şey bana mesaj olsun Allahım dedim. Kafamı kaldırdım “iyi olmak yetmez” yazıyordu kocaman. O zaman bir banka reklamıydı. Ben mesajı aldım ayrıldım. İyi de nesi iyi onu bi iyi tartmak lazım
Kendimi artık okadar yaşlı hissediyorum ki 26 gibi değil. İçimde koca bir kadın yetiyor 40 yaşlarında ve bu beni çok yoruyor..Hayir gec degil. Kedinizi sıkısmıs hissetmeyin. Iyi dusunun olcun, tartin. Belki gecinebileceginiz bir kisidir belki de degildir ama emin olarak karar verin.
26 yas elbette evlilik icin uygun bir yas denebilir ama insanlari tanimak hatta kendimizi tanimak icin genc bir yas diyebilirim.
Valla canım bu kadar saçma sapan ayrıntıları düşünen bir insanın profil resmine laf etmesi bana garip gelmedi çünkü kafalar bir garip çalışıyor .Sadece saç olsa keşke ufacık bisey istediğimde sen byle değildin istemez sanıyordum baştan böyle konusmaamiztik diye yüzüme vuruyor ve başta konuştuğumuz şey de herseyi yettiği kadar alalım fazlasına lüzum yok diye konuştuk ve ben daha ne kadar uygun şeyler bulabilirim bilmiyorum okdr çok basim ağrıyor ki biseylere bakmaktan arkadaşlarım bile yeter artık bu kadar arastidilmaz beğendiğin biseyi al diye kızıyorlardi. Hadi hepsini yumdum gözlerimi desem bir insan eşi olcak insana bir profil resmi için işine gelir diyemezki..
1 gün bile kalmış olsa ayrılMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Şu mesajın üzerine kesin ayrıl canım. Kaç yaşındasın? İşin gücün de varmış, varlık içinde yokluk yaşatır bu adam sana.Çok pahalı şeyler istediğimi düşünmüyorum. Kına elbisemi bile 150tlye aldım. Nikah elbisemi 250ye aldım takı desen yok alt tarafı bi saçımı kuaförde yaptırmak istedim onuda problem edip laf söyledi
yuhhhKendim yapcakmisim
Teşekkür ederimŞu mesajın üzerine kesin ayrıl canım. Kaç yaşındasın? İşin gücün de varmış, varlık içinde yokluk yaşatır bu adam sana.
Daha evlenmeden böyle basit isteklerine bu kadar kolay hayır diyor, evlenince tapusu bende zihniyetine girecek bu adamcık.
Kimseyi yolda bırakıyorum diye düşünme. Seni değersiz hissettiren biri için kendinden vazgeçme asıl.
Nisanda bile bir dünya laf etti düğünde sadcee beni ödüyor masela başka kimseyi istemiyormus komik bir durum icindeyim fakat nasıl göremedim onu bilmiyorumyuhhh
pardon da bir kez evleniyorsunuz
çok sevdiğim bir atasözü var
kişi kendinden bilir işi
kendi neler karıştırıyor acaba da sizi bu kadar kıskanıyor
kuaför paranızı yanınızdakileri çatır çatır ödeyecek
istediklerinizi yaptırın taviz vermeyin
Okafat haklısınız ki bende ikilemde kalmış durumdayım..Valla canım bu kadar saçma sapan ayrıntıları düşünen bir insanın profil resmine laf etmesi bana garip gelmedi çünkü kafalar bir garip çalışıyor .
Ben de zamanında nişanlımdan ayrıldım ;eşyaların bir kısmını almıştık hatta ben almıştım ve eşyalar ondaydı.Sonra gitgide saçma sapan huyları çıktı; dışarıda yediğim yemeğin içinde et olmasına bile karışır olmustu ki ben çalışıp kazanıp kendim ödüyordum .Neymiş sebze yemeği daha ucuzmuş,içinde et olan sebze yemeği almışım .Ama kendisi ardından da tuttuğu takımın biletine dünyanın parasını vermeye kalkmıştı .Yada içeceğin bir çayın 3-5 TL’sine laf eder falan .Tabi bunları bir süre sonra Ahmet’le niye konuştun ;Mehmet’le neden öğle yemeğine çıktın(sanki kendimi tecrit edeceğim ) cümlelerine döndü .Bunlar bende birikti birikti ve en son kafasına attım yüzüğü ,çok iftarlar attı ;attığı iftiralar ve hakaretler için mahkemeye verdim ,manevi tazminat davası açtım ,o sevdiği paracılarını çatır çatır maaşından icra ile aldım.
Yani diyeceğim o ki burda daha anlatmadığın neler vardır kimbilir ;bu adamla ömür geçmez ve yaşın daha genç .
ne yapmayı düşünüyorsunuzNisanda bile bir dünya laf etti düğünde sadcee beni ödüyor masela başka kimseyi istemiyormus komik bir durum icindeyim fakat nasıl göremedim onu bilmiyorum
İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz.