Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Geçmiş konulardan birinde elti kabarık abiye giyip başına düğün tacı takip yeni gelini trollemişti:KK53::KK53:
Düğünün tadını çıkarın eglenin bol bol

Hayatımda gördüğüm en rezalet elti buydu. Saçları tacı bile gelininkinden daha iriydi :olamaz:

O da bisey mi benim ablm hem beyaz gibi acik bi pudra giyip hemde tarlatanli kabarik bi elbise giymeyi dusunuyo cok sükür. Zerre dusunce yok ama napim Allaha havale ediyorum

Ablanız millete dedikodu malzemesi olacak maalesef. Keşke engelleseydiniz. Yaptığı şey çok komik

Benim dugun gunu kisa beyaz giyiyor
Sonra bu sene tekrar gelinligini giyip dis cekim yaptiracak 3 yil sonrasında ne tesadüf
Elbise kısaysa ne mahsuru olabilir. Hadi gelinlik vari bir abiye olsa tamam da.
Ayrıca dış çekimi senin düğünde yapmadiktan sonra seni ilgilendiren kısmı nedir ?

Hayatımda gördüğüm en rezalet elti buydu. Saçları tacı bile gelininkinden daha iriydi :olamaz:

Ablanız millete dedikodu malzemesi olacak maalesef. Keşke engelleseydiniz. Yaptığı şey çok komik
Engellemeye calisiyorum kirmadan söylüyorum ama gecistiriyo isine gelmiyo.
Valla sizin boyle dusunmeniz cok güzel ama millet hic de öyle demiyo millet benim arkamdan konusur kesin suna bak ablasi daha hos olmus diye. Hic milletin öyle kinadigina denk gelmedim ben

ay ben direk beni kıskandığını düşünürdüm net
siz burada ne var ki bilmem ne diyenlere bakmayın
aynı şey kendi başlarına gelince öyle düşünmezler
dış çekime mesela sinirlenmezdim tabi ki ama
ay ne kıskanç kadın derdim tabi ki, çünkü acayip kıskanmış

Ben esimle evlenirken kim ne giymiş inanin dikkat bile etmedim hiç o gün eşime odakliydim.nasil basariyosuniz bunlari dert etmeyi:))
Ama bunu inanin cevremizdekiler yapiyo bende de var ordan biliyorum. Ablam benimle beraber kabarik abiyr bakiyo tarlatan bakio adeta iki gelin gibiyiz🙄 insanin psikolojisi bozuluyo

Geçen çocukluk arkadaşının düğününe gittim. Ortalarda kasıla kasıla dolaşan biri dikkatimi çekti, öğrendim ki görümceymiş. Kınada bembeyaz, düğünde kırmızı elbise giydi. İki elbise de dikkat çekici, Allah için kadın da çok güzel ve alımlıydı. Mesela kadını ve elbiselerini net hatırlıyorum, ama arkadaşımın(ki yakınız) kına elbisesini ve gelinliğini hayal meyal.

Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama garipsemiştim ben(ki kim ne yaparsa yapsın modunda biriyimdir) Bir de geçen bir yerde okudum “kural değil ama her işin bir adabı vardır. Düğünde beyaz giyinmemek görgü meselesidir.” Yazıyordu, ama kaynak sormayın hatırlamıyorum.
Kina da kırmızı,düğünde beyaz giymemiş işte kurala uymuş

Kırmızı dümdüz günlük bi elbise almıştım kardeşimin kınası için...o da benin kına gecemde kırmızı mı giyeceksin diye tepki göstermişti...kendi bindallısı kırmızı değildi ve zaten çok gösterişliydi

Söyleyin giymesin rahatsız olacaksanız.
Benim de abimin eski nişanlısı beyaz balık elbise giyecekti yüzüne söyledim “giymen hoş olmaz, beyaz giymiş olan bir tek ben olmak istiyorum diye.
Bi arkadaşım da söylemişti beyaz giymek istediğini ona da uygun bir dille anlattım giymediler

Benim nişanımda da görümcelerin elbisemin rengini daha öncede bildikleri halde kayınvalideme aynı renkte elbise aldırmışlar.Nişanda ikiz gibi dolaştık.:KK50:

Bu anlattıklarınız dışındaki yaşanmışlıklarınızı bilemem ama bence bu elbisenin nasıl bir elbise olduğuyla alakalı. Renk illa beyaz tercih etmek zorunda değil ama eğer gelinlikten hallice değilse ki dediğinize göre kısa bir elbise, bence sorun etmeyin. Gelin gibi gözükmeyeceği gibi sizden de rol çalmış olmaz. Ama tüllü, pullu uzun falan bişeyse işte o zaman art niyet arayın derim. Bu arada bunları kayınvalidesi düğününde kırık beyaz bol tüllü bir elbise giymiş bir gelin olarak söylüyorum. Yani yaşamışlığım da var. Ne hissedip ne düşüneceğiniz sizin elinizde. En güzel günlerinizden birini böyle şeyler düşünerek harcamayın bence. Ayrıca dış çekim konusunda malesef sizi haklı bulamadım. 3 sene önce evlenmiş diyorsunuz. Belki o zaman dış çekim için imkanı yoktu veya aklına gelmedi. Şimdi sizden duyup şartlar uygun olunca heveslenmiş olabilir. Kötü niyetle yaklaşmayın, boşuna kendinizi yıpratmayın. Ama genel olarak size karşı kıskanç bir tutum sergiliyorsa, bunlar harici örnekler de varsa o zaman verin coşkuyu. Girdiğiniz her ortamda gayet şaka yapar gibi "görümcem de yine heves etti heralde gelin olmaya, nerdeyse gelinlik giyecek" diyip gülün. Bişey diyen olursa da şaka yaptım der geçersiniz.

Dugunumde benim gorumcemde beyaz giymisti.. hic aklima gelmemisti kk ya takilmiyodum ondan galiba😂 haklisin ama bilerek yapiyolar bence

X