- 28 Mayıs 2020
- 284
- 450
-
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Şunu söyleyebilirim nikahla evlendim ve tamda hayal ettiğim şeydi. Ama hepsi tek bir gün hadi hafta olsun bitiyor size sadece eşinizle anlaşıp anlamadığınız kalıyor hani o elalem var ya siz onların çok istediği düğünün kredisini öderken yaşadığınız sıkıntıyı hiç duymuyor bile. Lütfen başkası için kendinizi sıkıntıya sokmayınKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ve düğünde istemiyorum. Sade bir nikah ardından tüm sevdiklerimizle güzel bir yemek..ardından yine orta halli bir balayı.. düğün benlik değil gerçekten, içimde kalacak bir şey asla değil. Bunun maddiyatla alakası yok.
Takısız ve düğünsüz gelin olmaz mı sizce? Fazla abartılmıyor mu? Durumu olan yapar tabi ki mis gibi. Elalem ne der diye çok mu düşünüyoruz, bilemiyorum. Akrabalarımız çok karşı özellikle düğün olmadan evlenecek olmamıza. “Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar. Çok terbiyesizce geliyor bana bu söylem.
Erkek arkadaşımda kendini böyle kötü hissediyor, tutturdu o zaman kredi çekeyim diye. Arkadaşlarıyla konuşurken duyuyor onlardan 100 gr altın yapmış mesela yakın arkadaşı. Bilemedim..
Siz neler düşünüyorsunuz?
Tabiki elalemi dusunme. Sade nikah yeter evlilik için ama taki az da olsa iste. Çunki zorunluyken alinmazsa sonra inan alinmiycak. Bana gore sevgi varsa hicbir seyin onemi yok. Ama hayatin gelecekde ne getireceyi belli deyil. O yuzden hayat garantin olsun. Diyer tarafdan da bu kk.da çok gorduk hor gorulen gelinlerin çoğu hep fedakarlik yaparak evlendiler. Ama kiymetlerj de bilinmiyor. O yuzden sen şimdi istemiyorum falan diyorsun ya inan gelecekde başina taç da koymayacaklar. Dediyim gibi masrafa gerek yok ama hiç olmazsa az da olsa takini karşilasinlarKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ve düğünde istemiyorum. Sade bir nikah ardından tüm sevdiklerimizle güzel bir yemek..ardından yine orta halli bir balayı.. düğün benlik değil gerçekten, içimde kalacak bir şey asla değil. Bunun maddiyatla alakası yok.
Takısız ve düğünsüz gelin olmaz mı sizce? Fazla abartılmıyor mu? Durumu olan yapar tabi ki mis gibi. Elalem ne der diye çok mu düşünüyoruz, bilemiyorum. Akrabalarımız çok karşı özellikle düğün olmadan evlenecek olmamıza. “Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar. Çok terbiyesizce geliyor bana bu söylem.
Erkek arkadaşımda kendini böyle kötü hissediyor, tutturdu o zaman kredi çekeyim diye. Arkadaşlarıyla konuşurken duyuyor onlardan 100 gr altın yapmış mesela yakın arkadaşı. Bilemedim..
Bence 1 bilezik bütün aile adına az. En azından anne ve babası ayrı ayrı takmalı. Benim düğünde eşimin ailesine ( anne babası ) şu kadar takın diye söylemedik. Hediye zaten gönlünden ne geçerse onu taksın. Ama eşim tarafı 1 bilezik taksaydi çok bozulurdum.karşı tarafın maddi gucu yoksa?
valla parasız yasam yok eger dügün yapmaya gücünüz yoksa evlenmeyinKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
tatlı bence seni erkek arkadasın manupule ediyo tamam ev yok vs ama takı insanın zor zamanında bozduracagı durumu müsaitsede ilerisi icin yatırımdır seninkinde hic bisey yok allah askına babamın evinde su mu cıktı böyle bi catısmaya inan ki erkekler degmez bu sene bence böyle takıl peki cok merak ettim erkek arkadasın sigara iciyomu para biriktiremiyo demisssin böyle diyenlerin cogu sifara icerKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
İnsanları memnun edemezsiniz ,boşverin siz mutlu olun.Sevgilinizin didinişi hoşuma gitti inşallah çok mutlu olursunuz.Kasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Simdi zaten dugun olmuyo pek olsada gelen az kredi cekmek gibi zahmete girme kina gecesi yap bir gece ertesi gun nikah taki mi altin mi sen mutlu musun bu adamla yazik durumu yok altin fiyati firlamis zaten millet sen iyide olsan konuscak kotude olsan konusur agizlari torba deilki buzelim yani takma sen evliligine bak gercektn de istiyomusun ona bak mutluluguna odaklan. Bizimde dugun olmadi nikah oldu gelinlik giymedim etek vs. Giydim altin mi hepsini sahte aldim kupesine kadar suan 3 yllik evligim cokta mutluym elalemmi bilmiyirum konustular mi hakkimda valla cokta umrumda deil zatenKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Kimseye açıklama yapma sana söyleyeyim ben düğün istiyordum, her ağızdan laf çıktı artı korona derken kimseye haber vermedim 1.derece ve 15 kişi sadece nikah kıydım wp durumundan gördüler diğer kişiler tebrik yok üstüne küsenler oldu takılan altınlar davet etmedim diye gelmedi ama ben mutluyum.Kasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Kasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Sen eski kafaya gore herseyi istiyorsunda eskiler hep biliyorsun dimi kvdeye kp de saygıda kusur etmez hatta birlikte yaşarvalla parasız yasam yok eger dügün yapmaya gücünüz yoksa evlenmeyin
iki taraf icinde diyorum insan evlenince kafasıan esip gece dısarı cıkamıcak tatile gidemicek yani gördügü biseyi rahatlıkla alamıcaksa evlenmemli bi cizme flo da düne kadar 700 tl yaa hani normal ayar
deri mood falan degl yani eee bi mtfak 1500 den asagı yok 2 kisi dul muhabbetide gec ben simdide evlensem bu sefer otelde havuz bası isterim dügün salonundna hevesimi aldım
dügün nisan söz bunlr benim icin önemli, seyler milleti sallamam ama gönlüme göre olmalı ailenide düsün neden bu sekılde evlenesinki emiin ol cogu erkek bu bogem tavırları ne salak kız yaa bisey istemedi diye algılayan tipler burayı takıp ediysun dur bi kız ne kadar az sey isterse o kadar sorun yasıyo herseyin en iyisi en güzelini iste cünkü sen buna degersin