- 1 Haziran 2021
- 77
- 264
- 8
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Kimse bana böyle bir cümle kurmaya cesaret edemez. Size de etmesinler. Ne münasebet böyle cahil cahil insanların laflarını dinliyorsunuz? Sizinle böyle cümleler kuranlara birkaç ters yanıt verirseniz bence devamı gelmez.[“Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar.
el alemi hiç bir şekilde memnun edemezsiniz istediğiniz gibi yaşayın neden başkalarının ne dusunecegini ne konuşacağını düşünerek kendini sıkıntıya sokuyorsun ki kimin ne düşündüğünün ne önemi var takılmayın..Kasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ve düğünde istemiyorum. Sade bir nikah ardından tüm sevdiklerimizle güzel bir yemek..ardından yine orta halli bir balayı.. düğün benlik değil gerçekten, içimde kalacak bir şey asla değil. Bunun maddiyatla alakası yok.
Takısız ve düğünsüz gelin olmaz mı sizce? Fazla abartılmıyor mu? Durumu olan yapar tabi ki mis gibi. Elalem ne der diye çok mu düşünüyoruz, bilemiyorum. Akrabalarımız çok karşı özellikle düğün olmadan evlenecek olmamıza. “Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar. Çok terbiyesizce geliyor bana bu söylem.
Erkek arkadaşımda kendini böyle kötü hissediyor, tutturdu o zaman kredi çekeyim diye. Arkadaşlarıyla konuşurken duyuyor onlardan 100 gr altın yapmış mesela yakın arkadaşı. Bilemedim..
Siz neler düşünüyorsunuz?
Konu sahibi,gözüme çarptı da,siz daha bugün yine böyle bir ''ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili'' tarzı konu açmamış mıydınız ? Şimdi baktım,konuyu açıp gidiyorsunuz,millet oturup tartışıyor.Sanki konuları da bilerek seçiyor gibisiniz.
Hmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?