- 4 Ekim 2012
- 16.509
- 32.564
- 798
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Altın kiralayinKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ve düğünde istemiyorum. Sade bir nikah ardından tüm sevdiklerimizle güzel bir yemek..ardından yine orta halli bir balayı.. düğün benlik değil gerçekten, içimde kalacak bir şey asla değil. Bunun maddiyatla alakası yok.
Takısız ve düğünsüz gelin olmaz mı sizce? Fazla abartılmıyor mu? Durumu olan yapar tabi ki mis gibi. Elalem ne der diye çok mu düşünüyoruz, bilemiyorum. Akrabalarımız çok karşı özellikle düğün olmadan evlenecek olmamıza. “Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar. Çok terbiyesizce geliyor bana bu söylem.
Erkek arkadaşımda kendini böyle kötü hissediyor, tutturdu o zaman kredi çekeyim diye. Arkadaşlarıyla konuşurken duyuyor onlardan 100 gr altın yapmış mesela yakın arkadaşı. Bilemedim..
Siz neler düşünüyorsunuz?
Çok takma mutluluğuna bakKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ve düğünde istemiyorum. Sade bir nikah ardından tüm sevdiklerimizle güzel bir yemek..ardından yine orta halli bir balayı.. düğün benlik değil gerçekten, içimde kalacak bir şey asla değil. Bunun maddiyatla alakası yok.
Takısız ve düğünsüz gelin olmaz mı sizce? Fazla abartılmıyor mu? Durumu olan yapar tabi ki mis gibi. Elalem ne der diye çok mu düşünüyoruz, bilemiyorum. Akrabalarımız çok karşı özellikle düğün olmadan evlenecek olmamıza. “Dul musun sen, senin hakkında neler düşünürler” diyorlar. Çok terbiyesizce geliyor bana bu söylem.
Erkek arkadaşımda kendini böyle kötü hissediyor, tutturdu o zaman kredi çekeyim diye. Arkadaşlarıyla konuşurken duyuyor onlardan 100 gr altın yapmış mesela yakın arkadaşı. Bilemedim..
Bizim insanımız kadar bu düğün dernek olayını abartan bir millet daha görmedim yaaKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Durumu varsa yapsin ama en onemlisinin huzur oldugunu evlendikten sonda anlayacaksiniz. Ki millette kapinizi kapattiginiz anda ne bi tartismanizda sirtinizi sivazlayacak ne bi gozyasinizi silecek. O borcsa o borc size kalacak. Yine elinden geldigince taksin yapsin.Senin icinde ukte kalmasin. Ama bariz fazlasina gerek yokKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Başkalarının ne dedıgıne takılma onlar hep konusurlar en iyisini en guzelını yapsanda başkaları hep konusucaktır zaten.... kasım ayında evlendım bıraz sorunlar oldu benım aılemden yana sonrasında pandemı var zaten bende dugun ıstemıyordum ama calgısızda olsa nıkah dugun karısımı 1.5 saatlık bırsey yapıldı yanı sunu söyleyebılırım kı bende ıcımde kalmaz dıyordum takım benımde olmadı o sorun degıl bence gelinlik konusu içimde kalmaz dıyordum ama sonrasında giydigimde iyi ki giymişim diyorum...şu an 5 aylık hamileyim melegimi bekliyorumKasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Dul nedir ya .Bende boşabdım düşün yapamazmıyım ?Yok ya zihniyet değişmiyor .Düğün sevmıyosan nıye bu kadar derdıne düştünki .İstedıgın gıbı olucak ıste .Ben boşandım düğün çok sevıyorum evlenmek ıstersem dugunde yapmak ısterım .Kasım ayında kısmet olursa evleniyorum. Erkek arkadaşımın vov denecek kadar bir birikimi yok. Onun ailesinden maddi bir yardım gelemiyor, çünkü gerçekten durumları yok. Krediye bulaşmak istemiyorum, bazı haklı ve geçerli sebeplerden dolayı.. ki kredi çekse eminim evlendiğimizde borçtan başımızı kaldıramayacağız. Orta halli bir durumda olacağız, bende çalışıyorum. En fazla 1 bilezik takacak durumda. Bu duruma çok üzülüyor, akrabalarından borç istemiş sırf bu sebeple. Ama ben gerek olmadığını, hiçbir şey istemediğimi söyledim. Bu sefer ailemin sorun yapacağını düşünüyor. Ki babam gerçekten abartı bir sayı olmasa da ister gibime geliyor.
Ayrıca dul nedir ya2 evlilik yaptim ikisinde de düğünüm olmadı
Aslında düğün istedim ilk evlendigimde ama gerçekten çok borç altına girecektik.4-5 yıl ödememiz olacaktı.birde evlendik sonra ne olacak bilmiyoruz mesela sürpriz hamilelik.
Kalabalık bir nikah yaptık.ardindan ailelerle yemek yedik.orada takılar takıldı ama öyle çok değil.3 bilezik 5-6 altın,bileklik gibi
Akşam arkadaşlarımızla kutladık.cok eğlendik.
2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.herkes ne ara evlendin,ne ara hamile kaldın falan demeye başladıdüğün neden olmadı gibi sinir bozucu
İçimde düğün falan ukte kalmadı ama gelinlik giymiştim.onu giymek istedim.fotograf çekimi de oldu.nikahtan önceki gece kızlarla evde kutlama yaptık.
4 sene olmadan boşandık
Eğer düğün için,elalem için kendimizi parcaladaydik bosandigimizda borç ödüyor olacaktık
Demem o ki.istedigin gibi yap.dugun de yapsan,3 gün 3 gece davul da caldirsan senin mutluluğun dan başka önemli bişey yok.hersey nasip kısmet işi derim ben
Allah mutlu mesut etsin.insallah çok mutlu,huzurlu,sağlıklı olun.
Gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?