- Konu Sahibi Kizilgonca
Ama hak verir misin lütfenkahvecim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hak verir misin lütfenkahvecim
Gerçekten düğünüm olsun istedim diye mi bunları yazdınız şaşırdımBir kadin olarak once sizinle evlenecek kisiye acidim sonra dusununce onun da sizden farki olmayacagini anladim..Siz bugun dugun olmadi diye kavga çıkaracaksıniz; yarin da o "anneme hazirladigin patlican yemeginin tuzunu fazla koydun" diye sixinle kavga çıkaracak..Olur da evlenirseniz yazarsiniz buraya tekrar, ben bekleyecegim
Ama tabiki haklisin . Kim engel olabilir hayirdirAma hak verir misin lütfen
Ben olsam kesin nikah yapardım. Bu dönemde zaten düğün yapılması çok saçma, seneye beklemek de gereksiz düğün için. Ben şu anki aklım olsa asla düğün yapmazdım. O kadar masrafa da gerek yok strese de. Mis gibi nikah yapardım. Ben ozmn da istemiyordum aslında ama herkeste ayyyy düğünsüz olur mu olur niye olmasın!!! Yaptık da noldu? Düğünsüz evlenenler evlenmiyor mu sayılıyor. 2 göbek atacak diye millet düğün yapılıyor. Takıyı düşünüyorsan gene onda da takı malum toplanıyor. O yüzden ben nikahı tercih ederim.Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Normalde pandemi olmasaydı nişan ve düğün arasındaki hazırlık süresini ne kadar düşünmüştünüzYani ben de ısrarı anlamıyorum daha iki aylık nisanliyiz
Yine yılı bulmayacaktı 6-7 ay falanNormalde pandemi olmasaydı nişan ve düğün arasındaki hazırlık süresini ne kadar düşünmüştünüz
İşte buna da takılıyorum ben olsam nikah yapardım diyen herkes zamanında düğün yapmış. Pişman olmam inşallah.Ben olsam kesin nikah yapardım. Bu dönemde zaten düğün yapılması çok saçma, seneye beklemek de gereksiz düğün için. Ben şu anki aklım olsa asla düğün yapmazdım. O kadar masrafa da gerek yok strese de. Mis gibi nikah yapardım. Ben ozmn da istemiyordum aslında ama herkeste ayyyy düğünsüz olur mu olur niye olmasın!!! Yaptık da noldu? Düğünsüz evlenenler evlenmiyor mu sayılıyor. 2 göbek atacak diye millet düğün yapılıyor. Takıyı düşünüyorsan gene onda da takı malum toplanıyor. O yüzden ben nikahı tercih ederim.
O zaman nişanlınız bir an önce evlenmek istemekte haklı. Düğün yapmak istemenizi anlıyorum ama maalesef öyle bir hastalık ki ne zaman biteceği belli değil. Nişanlınızla ilgili içinizde şüphe yoksa nikah yapın. Ama şöyle bir durum da var düğününüzün olmaması hep içinizde kalacak. Bunu sonradan nişanlınıza tartışma meselesi yapmayınYine yılı bulmayacaktı 6-7 ay falan
Ben düğün yaptığım için pişmanım. Hiç istememiştim zaten. Sen istiyorsan bişey diyemem. Ben başkaları istiyor diye yaptım. Benim evlenmem kimsenin umru değil sadece millet oynasın diye yapılan saçma bir şey. O parayla gezerdim daha iyi.İşte buna da takılıyorum ben olsam nikah yapardım diyen herkes zamanında düğün yapmış. Pişman olmam inşallah.
ben olsam kesinlikle ertelerdim gerçekten bu süreçte çok stresli ve aceleye getirilmiş gibi oluyor bi arkadaşımın 1 hafta sonra düğünü var kız her gün ağlıyor 1 saate de düşürüldü falan. yalnız benim anlamadığım tamam yerinde bi tedbir fakat meyhanaler eğlence yerleri neden hala açık adamlar dipdibe maskesi göbek atıyor saatlerce bunu da ben anlamıyorumArkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Evet tam olarak kendisi. Bunca sene kazanıp ailesine verdi. Ve o kadar şanslı insanlar ki düğün masrafim bile olmayacak ailesi cimri bunun farkındayım ama biz nişanlımla bu konuları konuştuk her şeyi bütün korkularımı açık açık dile getirdim hallettik gibi. Biraz daha beklemeli miyim gerçekten
Konu sahibi eğer nişanlınız bu şekilde davranıyorsa bence sadece düğün için değil bir de nişanlılık döneminde sevgilinizi tanımak için bekleyin. Bu yoruma katılıyorum ve sonrasında üzülürsünüz gibi geliyor.Sizin nick tanıdık gelince eski konularınıza baktım. Nişanlınız kızkardeşinin özel üniversite parasını ödüyormuş her ay 3 bin ona yolluyormuş kalan parasını da ailesine veriyormuş. Cebinde sigara parası kalıyormuş. Ailesinin de üç tane evi bilmem nesi varmış oturmak için bile birini size vermiyorlarmış.
Evleneceğiniz adam bu mu, yahu ben olsam kesinlikle evlenmem resmen masraftan kaçmak için yapıyorlar süreci bedavaya getirmek için, uzatın nişanlılık dönemini sizin iş sakat zaten