- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Khalesinil
Pırlanta yüzük dışında hepsi gereksiz masraf. Şık 200 e bir elbiseyle de olurdu aile arasındaYanlış bir anlaşılma olmuş pikniğe 17.000 verilmedi tüm nişan masrafları (yüzükler nişanlık damatlık tepsisi çiçeği ev süslemesi pırlantası hediyeliği vırtı zırtı cartı piknik içinde 500 tl yapmaz)
Fiyatından değil gerekliliğinden bahsetmiştim aslında. Pırlanta mı elzem yemek masası mı diye sorsalar masa derim ben.Yemek masası Pırlantadan daha pahalı merak etmeyin.. piyasadan haberiniz yok sanırım bir tane sandalye 300tl den başlıyor :)
Bizdeki yemek masasina dönüşmüyor, yukselerek acilip bayagi genis ve yuksek kocaman bir sey oluyor ahsh şey, cunku sehpa desem degil yemek masasi desem degil. Altinda da hazne var, butun kablo, pil, defter vs yayıntısı onda. Yemek masasin kullanmiyoruz bile, bunu acip yiyoruz.
Masaya donusenini almam su an cunku canim Ikea masama cok bağlıyım
Gule gule kullanın tüm aldiklarinizi.
Şöyle liste vereyim arkadaşlar
Nişanlık 500tl
Damatlık 1250tl
Alyanslar 3000tl
Pırlanta 6000tl
Organizasyon 600tl
Tepsi 500tl
Çiçek 450tl
Damat traşı200tl
Nişan saçı 450tl
Hediyelikler 200tl
Piknik 500tl
Çekinmeden hayır demeye devam etAileme karşı en çok kullandığım şey Hayır kelimesi oluyor son zamanlarda bunun ağırlığı da zor..
Birde bir kaç tavsiyede saçınızı evde yapsanız denmiş ama valla bende o kabiliyet yok..
Malesef linki yok mağazadan aldığımız için ama şimdi baktım sizin için internetten benimki de aynı bu şekilde.Bana da link atabilir misiniz benim orta sehpamda yoktu bi taşla iki kuş vururuz belki
Corona süreci sonrası piyasanın durumu cidden vahim.. Yok ablalarım yok... Elbisem öyle abartılı abiye bir elbise bile değildi.. bulunduğum şehrin en uygun alınabilecek mazağsından kampanyalı ürünlerindeneh bu idare eder şık duruyor bu olsun diyerek aldım.. Bir gün giyicem çok önemli değil dedim..Pırlanta yüzük dışında hepsi gereksiz masraf. Şık 200 e bir elbiseyle de olurdu aile arasında
Yemek masası Pırlantadan daha pahalı merak etmeyin.. piyasadan haberiniz yok sanırım bir tane sandalye 300tl den başlıyor :)
Gidersin kotla tişörtle bir kuaföre nişanım var demezsin en güzel topuzu yapar 100 tl ye. Nişan tepsisi nedir ya 500 eHer şeyi hazır mı aldınız?
Mesela nişan tepsisi nasıl 500 lira oluyor? Şu ad yazdırmalı aynalı şeylerden olmak zorunda mı illa?
Ben de ıvır zıvıra, kendin elinde hazırlayabileceğin şeylere para verilmesi olayını anlamıyorum. Bir gümüş tepsinin kenarına iki kır çiçeği tül bir şey sıkıştırıp süslemek, ya da düz bir ayna kestirip kenarlarını silikonla kendin renkli boncuk vb işlemek ne kadar zor olabilir?
Nişan saçı da şaşalı olmayıverir klasik bi topuz yaptırırsın, ya bilmiyorum hiç mi el beceriniz yok; kendiniz yapıp köpükle sabitleyiverseniz bile düzenli, güzel görünür. Damat tıraşı olayı da öyle, berbere gidip düz tıraşını olup çıksa herhalde 200 demezlerdi; damat tıraşı da nedir, fazladan kokulu bi losyon daha sürüp ovalamak filan olsa gerek.
Icık cıcığa, süse çok gereksiz paralar harcanıyor.
Temel ihtiyaçlar dururken pırlanta alıyorsunuz sonra her şey pahalı diyorsunuz.Aileler iyi kötü destek olmuş üstelik,ailelerinden beş kuruş destek görmeyen insanlar var.pırlantaya hevesim vardı en pahalısı içinde oydu
Ya benim haberim yoktu eli boş gidilmez diyip aldırmışlarGidersin kotla tişörtle bir kuaföre nişanım var demezsin en güzel topuzu yapar 100 tl ye. Nişan tepsisi nedir ya 500 eondan sonra da paramız yetmiyor diye düşünüyor çiftler.
Keşke arada ki yorumları okusanız..Temel ihtiyaçlar dururken pırlanta alıyorsunuz sonra her şey pahalı diyorsunuz.Aileler iyi kötü destek olmuş üstelik,ailelerinden beş kuruş destek görmeyen insanlar var.
17 bin tl lik piknik nedir
Gidersin kotla tişörtle bir kuaföre nişanım var demezsin en güzel topuzu yapar 100 tl ye. Nişan tepsisi nedir ya 500 eondan sonra da paramız yetmiyor diye düşünüyor çiftler.
2 çok yakınım nişanlandı son zamanlarda. İkisinin de maddiyatı çok yüksek. Ama nişan tepsisi falan almadılar elbiseleri de basitti ucuzdu. Aile arasında taktılar yüzükleri nişanlanmış oldular . Nette tonla ucuza elbise satılıyorCorona süreci sonrası piyasanın durumu cidden vahim.. Yok ablalarım yok... Elbisem öyle abartılı abiye bir elbise bile değildi.. bulunduğum şehrin en uygun alınabilecek mazağsından kampanyalı ürünlerindeneh bu idare eder şık duruyor bu olsun diyerek aldım.. Bir gün giyicem çok önemli değil dedim..
Şuan piyasada corona sonrası açılmasıyla herkesin düğün dernek yapacağını bilenler fiyatları şişirmişler.. Çıkın bir bakın diyeceğim..
İnternetten uyguna bir elbise getirtim resmen geri iade ettim..
Valla nişan tepsisinde adım madım yazmıyor gümüş tepsi içinde çikolata süsletip getirmişler.. Hayatımda da bidaha kullanmayacağım bir tepsiHer şeyi hazır mı aldınız?
Mesela nişan tepsisi nasıl 500 lira oluyor? Şu ad yazdırmalı aynalı şeylerden olmak zorunda mı illa?
Ben de ıvır zıvıra, kendin elinde hazırlayabileceğin şeylere para verilmesi olayını anlamıyorum. Bir gümüş tepsinin kenarına iki kır çiçeği tül bir şey sıkıştırıp süslemek, ya da düz bir ayna kestirip kenarlarını silikonla kendin renkli boncuk vb işlemek ne kadar zor olabilir?
Nişan saçı da şaşalı olmayıverir klasik bi topuz yaptırırsın, ya bilmiyorum hiç mi el beceriniz yok; kendiniz yapıp köpükle sabitleyiverseniz bile düzenli, güzel görünür. Damat tıraşı olayı da öyle, berbere gidip düz tıraşını olup çıksa herhalde 200 demezlerdi; damat tıraşı da nedir, fazladan kokulu bi losyon daha sürüp ovalamak filan olsa gerek.
Icık cıcığa, süse çok gereksiz paralar harcanıyor.
Tmm bilmemişsiniz harcanmış bu şekilde. Bundan sonra yanılmayın kanmayın bari. Gelin başı diye kuaföre giderseniz en az 1000 tl alırlar. Gelinin arkadaşıyım diye gidinYa benim haberim yoktu eli boş gidilmez diyip aldırmışlarherkesin içinde almamda diyememiş