Düğünsel Stresler

Bu konuyu dün yine gördüm ve birden aklıma eşimin bana aldığı tektaş geldi. Ve ben yerini bilmiyorum

Hemen panikle eşime tektaşımı gördün mü dedim.

Cevabı: Senin tektaşın mı var?

Halbuki kendi almıştı. Sonra banyoda mumun içine koymuşum, öyle buldum. Ne alakaysa.

Takıya verdiğimiz değer budur

O pırlantaların üzerinde çocukların kanları... şaka şaka alın takın bişe demedik
Ben seviyorum arkadaş pazara glderken bile takarım çeşit çeşit. Oo kanlı elmas konusuna hiççç girmeyelim. Oraya gelene dek ne haksızlıklar ne zulümler var da yazamam banlanırım

Takmayan kargolasın bana. Yer bulamazsam iple boynuma asarım gene takarım ayol

Ben de nerede olduğunu bilmiyorum. Bi yere soktum ama nereye acaba? Taşınırken falan bulacam bence

Babası yok nisanlinizin ama siz baskalarina özeniyorsunuz hakkim tabikide triplerine giriyorsunuz düğün esittir borç dügüne borclanicaniza evinizi düzün Salon için olan paraya beyaz esyanizi düzersiniz. Kücük mütevazi bir dügün yeterli çünkü durumunuz yok .

Zengin olsaydiniz ha yapin gönlunuze göre ama borç içinde evlilik kısa sürede tartismalar maddi zorluklar sebeb komşu kizina hava atmak bu cahilligin ta kendisi 30 kisilik bir dügun yaptik hicde pişman degilim .keşke 20 kisilik yapsaydim bile diyebilirim ...aile bir kaç iyi dost tamamdir.

Dış kapi mandalidiye bizemi demiş kendisi kim konu sahibinin mutfak kapisimi

Sanki kuaförden hisse aliyor yuhhh oha falan oldum yeaneeee

Ben de esyaya para vermeyi sevmem isimi gorsun, gorsel olarak da kotu olmasin yeter. Esya yani alti ustu
Yatak odasindan beklentim mesela karyola altimda kirilmasin gicirdamasin, gardrop elimde kalmasin. Bunlari karsiladiktan sonra 5 binlik takim da ayni isi goruyor 15 binlik takim da.

O yuzden hepsi oncelik meselesi bence. Ben yatak odasina fazladan verecegim uc bin tlyle gezerim mesela

Bu ara yatak odasi bakiyorum da hassas noktam olmus ahshs

Şu an üst orta eğitimli çalışan aileler olarak öyle bir girdaptayiz ki bırak düğün nişan ev kurma gibi seramonileri , gıda, kira, sağlık, tamirat gibi zorunlu harcamalarda bile tıkaniyoruz. Hele bir de çocuk varsa bittiniz. Ben de 17 yıl önce aynı sizin gibi herşeyi eşimle yaptım ama herşey o kadar pahalandi ki şu anda olsa yapabilir mıydık bilmiyorum....Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…