düğüne gelmeyen arkadaş

arayıp mazeret belirtseydi hoş görülebilirdi,4 ay olmuş aramamış sen arayıncada sen öyle istiyosan görüşmeyiz diyosa senin ona verdiğin değeri, o sana vermiyomuş demekki

Aynısı benım basıma geldı anaokulu arkadasım sokaktan cocukluk ark can dostum aynı anaokulu ortaokul lıse hayatımız ....Aynı sıralar...
Derken gun geldı cattı sozum oldu gelmedı nısanım oldu gelmedı . Kınam oldu ben cagırmadım annem davetıye vermıs aılesıne gelmedı Dugunum oldu gelmedı ...
Nısanımda ya kusura bakma babasının marketı var oradaydım dıyor.Yalana bak...
Istese hepsınede gelırdı cnm ben senın gıbı yapmadım.
Baktım o oylemı yaptı dugunume kendım cagırmadm hatta dugunumdede gelmedıgını gordum an bıttı ertesı gun sıldım heryerden yolda gordum yanıma gelıyordu .
Betulcum kusura bakma bunca yıllık arkadaslıgımıza golge dusuren sen oldun bende o golge altında duramam kendıne ıyı bak dedım o gun bu gundur yuzu egık gecer yanımdan.
Kendısıde evlenecek ve anlayacak bılıorum 2 yıl oldu hemen hemen annemlere gıttıgımde goruyorum odalarımızın camları karsılıklı ıdı ... Ama hıc konusmuyorum .
Hakketttııı fazlası ıle.....

anladım ama bizim öyle bir durumumuz olmadı yani o arayacak da ben cevap vermeyeceğim ne kaadar yoğun olsam da akşamına dönerim öyle bir durum olmadı sadece davetiyeye bakmamış

benm çocukluk arkadaşım da beni davet etmedi, kopukluklar olsa da kızkardeşime bilerek sordurdum nasılsn napıyosun de diye bakalım cağırcak mı bizi falan.. gördü faceden msj da atmadı, düğün telaşı vs deyip kendimi kandırdım ben de.

geçen gün instagramdan yazdım,tel no falan yok düşün.. keşke bende orda olsaydım gelmeyi cok istiyodum dedim, düşünmen yeterliydi çok özledm seni görüşemiyoruz falan dedi. halbuki davet etmedi ki gideyim..

bizim liseden arkadaşımızın düğünü vardı, çok samimiydik diyemem ama arayıp davet etti biz kızlarla gideriz diye konuştuk o gün birkaçımız hariç herkesin bir şeyi çıktı gerçekten de, gidemedik sonra fark ettim ki bize çok kırılmış fazla konuşmuyordu. Ben de kızlara evine gidelim hediye alıp dedim, herkes geldi o gün nerdeyse. Arkadaşıma düğüne gelemedik böyle telafi edelim dedik ne olur kusura bakma dedim o da çok mutlu oldu ziyaretimizden.

bi an bu kişi ben miyim acaba? dedim..

düğünleri sevemedim, sevemiyorum..gidersem bi kıyıda bitmesi için dua eden kişiyim.stres oluyorum kalabalığı şatafatı aklımda beni rahatsız eden bir çok faktörü ki buraya yazsam yanlış anlaşılacak...düğün gelinlik dans pasta kalabalık tamamiyle benim enerjimi alıyor..panik atak tarzı ter basıyor..ciddi ciddi hastalanıyorum..

bi fırsat bulsam da gitmesem diyorum..evlenirsem düğün olmasın istiyorum, gelinlik giydirmesinler, başımda onlarca insan 4 dönmesin vs...yani kendi düğününe gitmemek gibi bir planı olan insanım...yakın arkadaşlarımdan bazılarına şehir değiştirip yine de gittim..beni bildikleri halde ısrar ettikleri için..en yakın arkadaşıma gitmedim... 800km uzakta bir şehirde ve parasızlık çektiğim bir dönemde..şuan bana küs bir yıldır konuşmuyor.açıklayamadım çünkü..

şu düğün olayını fazla abartıyorsunuz..yani gelse nolur gelmese nolur..parası yoktur elbisesi yoktur morali bozuktur düğün sevmezdir falan felan...

Şimdiye kadar beni düğünene gitmedim diye silen 2 kişi oldu..ben de diyorum böyle arkadaş olmaz olsun diye..düğünü abarttıkça abarttılar iyice..”en mutlu günümde yanımda olmadı”mış mış…kendi düğünüm -oldu diyelim- en mutlu günüm olcaksa hayatıma hakaret etmiş olurum.

İlginç bir bakış açısı bilmem terlemek falan hastalık gibi bir şey sanırım.. bir görünüp gidebilirdi böyle bir hastalığı varsa hadi hiç gelemedi e evime gelsin en azından arasın. uzak değil maddiyatı kötü değil. bahane çookkk

Benimde en yakın arkadaşım düğünüme gelmemişti. Gelememişti demek isterdim ama maalesef 8 aylıktı sorunluydu hamileliği ama 1 hafta yada öyle bir süre içinde doğum yapmaya gelmişti o şehire inanabiliyor musun? Ben bu gelememesi ile ilgili yorum yapmadım. Görmezden geldim.. Hassas değilim böyle konularda ama bilmiyorum bazen düşününce iyi niyet göremiyorum bazen de istemiştir ama gelememiştir diyorum... Kim bilir...

uzaktan çok bahane gibi duruyor farkındayım ama aynen arkadaşının durumuna düştüm bende.çok sevdiğim ünideki ev arkadaşımın düğününe gidemedim. babam başta izin verdi tam gideceğim gün arabayla gideceğimi öğrendi kesinlikle tek başına gidemezsin dedi. gidecem gitmeyecem tartıştık biraz ben en son çantamı aldım çıktım gidicem diye. sonra da içim elvermedi babamın kalbi kırık gitmeye ve eve döndüm tıpış tıpış. otobüsle gitmek için çok geç kalmıştım velhasıl gidemedim. sonra da utandığımdan arayamadım baya bi, kırılmıştır diye. sonra da çok geçti üstünden aramadım çok ayıp ettim diye arayamadım utandığımdan. bence arkadaşın samimi de olabilir.

hiç ısrar bile etmemiş ...sakın sen arama artık..

aramayacağım artık zaten.. üzgünüm ama ne yapayım benim de bir gururum var

ben zaten yalan söylediğini düşünmüyorum ki hiç açıp bakmamış davetiyeye cumartesi diye hatırlıyormuş bu kadar umursamaz olmasına kızıyorum ne kadar utansan da sevdiğin biriyse aramalısın bence

peki o arkadaşınız size mesaj atsa ya da arasa nasıl davranırsınız? ısrar etmez misiniz bir şekilde gönlünü almaz mısınz

Vallahı utançtan aranmıyor, arayıp ne diyeceksin ?? Yani ben arayamamıştım.

Arayamayınca zaman geçiyor ama vallahi bu sefer de üstünden çok zaman geçti diyip arayamıyorsun. Düğüne gitmemek büyük kabalık çünkü, telafisi yok.

Bence affedin gitsin.

Aaa şimdi hatırladım ben de üniden bi arkadaşın kınasına gittim, bi gittim ki kimse yok meğer bi önceki günmüş kına hatta gelicem diye msj da atmıştım ama öyle olunca utandım bir şey söyleyemedim. Ama dediğim gibi samimi arkadaşım değildi sınıf arkadaşımdı sadece

peki o arkadaşınız size mesaj atsa ya da arasa nasıl davranırsınız? ısrar etmez misiniz bir şekilde gönlünü almaz mısınz

Valla bana faceden yanaşmıştı bizim kız ama yine utançtan bir şey diyemedim özür diieyemedim. Faceden resimlerini falan beğeniyorum yavaş yavaş yanaşıyorum.

Cidden düğününe gelmedim kusura bakma cümlesini söylemek zor.

biraz zaman geçerse belki daha arklı olur düşüncem bilemedim ki

siz güçlü bağ sanmışsınız anlaşılan. ya da o yılda 2 kez gördüğüm arkadaşa takı takacak ekonomik gücüm yok, eli boş gitmeye de yüzüm yok. battıkça batacağıma hiç aramayayım demiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…