Ben çok yakın bir arkadaşıma benzer şekilde davrandım.
Çünkü çok ihtiyacım olan bir durumda beni yanlız bırakmış telefonlarımı açmamış bahane olarak düğünü söylemişti aylarca sürmüştü ve cidden kırılmış uzaklaşmıştım. Benim sebeplerim kendime göreydi ve düğünü 3 gün kala haber verdi, öncesinde ayı söylemiş tarihi belirtmemişti.
Gitmedim programım vardı, başka düğün vardı. kendini haklı gördü ve hiç anlamadı.
Sonuç olarak arkadaşınız da sizi silmiş çünkü aynı şeyi düşündüm hissettim.
bi an bu kişi ben miyim acaba? dedim..
düğünleri sevemedim, sevemiyorum..gidersem bi kıyıda bitmesi için dua eden kişiyim.stres oluyorum kalabalığı şatafatı aklımda beni rahatsız eden bir çok faktörü ki buraya yazsam yanlış anlaşılacak...düğün gelinlik dans pasta kalabalık tamamiyle benim enerjimi alıyor..panik atak tarzı ter basıyor..ciddi ciddi hastalanıyorum..
bi fırsat bulsam da gitmesem diyorum..evlenirsem düğün olmasın istiyorum, gelinlik giydirmesinler, başımda onlarca insan 4 dönmesin vs...yani kendi düğününe gitmemek gibi bir planı olan insanım...yakın arkadaşlarımdan bazılarına şehir değiştirip yine de gittim..beni bildikleri halde ısrar ettikleri için..en yakın arkadaşıma gitmedim... 800km uzakta bir şehirde ve parasızlık çektiğim bir dönemde..şuan bana küs bir yıldır konuşmuyor.açıklayamadım çünkü..
şu düğün olayını fazla abartıyorsunuz..yani gelse nolur gelmese nolur..parası yoktur elbisesi yoktur morali bozuktur düğün sevmezdir falan felan...
Şimdiye kadar beni düğünene gitmedim diye silen 2 kişi oldu..ben de diyorum böyle arkadaş olmaz olsun diye..düğünü abarttıkça abarttılar iyice..”en mutlu günümde yanımda olmadı”mış mış…kendi düğünüm -oldu diyelim- en mutlu günüm olcaksa hayatıma hakaret etmiş olurum.
merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
hiç ısrar bile etmemiş ...sakın sen arama artık..
uzaktan çok bahane gibi duruyor farkındayım ama aynen arkadaşının durumuna düştüm bende.çok sevdiğim ünideki ev arkadaşımın düğününe gidemedim. babam başta izin verdi tam gideceğim gün arabayla gideceğimi öğrendi kesinlikle tek başına gidemezsin dedi. gidecem gitmeyecem tartıştık biraz ben en son çantamı aldım çıktım gidicem diye. sonra da içim elvermedi babamın kalbi kırık gitmeye ve eve döndüm tıpış tıpış. otobüsle gitmek için çok geç kalmıştım velhasıl gidemedim. sonra da utandığımdan arayamadım baya bi, kırılmıştır diye. sonra da çok geçti üstünden aramadım çok ayıp ettim diye arayamadım utandığımdan. bence arkadaşın samimi de olabilir.
Bence doğru söylüyor olabilir zira benim başıma da geldiBen düğünü sonraki hafta cmtsi anıyordum bir de ertesi baktım facede fotolar
Sonra da böyle saçma sapan bir sebeple arayama yüzüm olmadı utancımdan
aramayacağım artık zaten.. üzgünüm ama ne yapayım benim de bir gururum var
ben zaten yalan söylediğini düşünmüyorum ki hiç açıp bakmamış davetiyeye cumartesi diye hatırlıyormuş bu kadar umursamaz olmasına kızıyorum ne kadar utansan da sevdiğin biriyse aramalısın bence
peki o arkadaşınız size mesaj atsa ya da arasa nasıl davranırsınız? ısrar etmez misiniz bir şekilde gönlünü almaz mısınz
Siz ne kadar yakındınız?