anneme anlattım keşke eskisi gibi olamayız demeseydin dedi. o yüzden tekrar aramayı bile düşünmüştüm aslında.. çünkü kimseyle küs kalmak istemem içim rahat etmiyor ama gurursuz da değilim aramayacağımcanım başka bi derdi olsaydı inan düğün öncesi mesajını atardı hadi onu yapmadı 4 ay aramazlık yapmazdı
sıkıntısını söyler gelmezdi
boşver sen üzülme böyle böyle tanıyoruz işte insanları
düşündüğünüz kadar iyi bir arkadaş değilmiş...
sizi de o kadar iyi tanıyor ki, sizin üzerinizde nasıl suçluluk psikolojisi yaratacağını biliyor..
üste çıkıp, kendi hatasını görmezden gelecek... hatalı konuma sizi düşürecek aklı sıra...
gelmeyin bu tür oyunlara ya hu...
boşverin...
sizi kıskanmış çok net !
bunca zamandır onu önemseyip, kendinize içten içe dert edindiğinize değmezmiş...
belkıde bır ısı vardı, ne bıleyım maddı anlamda sıkıntıdaydı sımdı gelınce bırsey takmadan olmaz dıye dusundu, belkı gercekten gunlerı karıstırdı , belkıde bılerek gelmedı ama sonucta dugun oldu bıttı, ve arkadasınız sızın yanınızda olamadı. kırılmakta haklısınız ama sırf bu yuzden de arkadaslıgınızı bozmaya gerek yok...merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
Çok önemli mi?merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
aynı şehir hatta onun oturduğu semtle aynı semtte oldu düğünüm...imkansızlık değil kesinlikle
zaten küs kalmaanneme anlattım keşke eskisi gibi olamayız demeseydin dedi. o yüzden tekrar aramayı bile düşünmüştüm aslında.. çünkü kimseyle küs kalmak istemem içim rahat etmiyor ama gurursuz da değilim aramayacağım
merhaba arkadaşlar,
kıskanacağını sanmıyorum ama rahat biri gerçekten yani ben o kadar önemsemezdim niye bu kadar abarttın diye düşündü herhalde.
Bahanesidir o insan yanlış hatırlamış olamaz bence yakın bi arkadaşının düğün tarihini sonuçta zaman yaklaştıkça aranızda hiç mi paylaşım olmadı? Bende üniversiteden bi arkadaşımın düğününe kuzenimi bahane edip gitmedim misal. Kız salonda nişan yapıp beni çağırmadı ne işim var düğününde.
ben zaten düğün nikah kına hiç birini sevmem sırf senin hatırın için gelecektim dedi. ben de evlendiğin zaman nikah masasına oturduğunda etrafında sevdiklerini göremeyince nasıl bir duygu olduğunu anlarsın dedim.. ki kına gecemi yaptığım yer evine çok yakındı
O sizi umursamiyor. Sizde arkadas diye adam yerine koymayin sunu. Cok sinirlendim ya