düğüne gelmeyen arkadaş

düşündüğünüz kadar iyi bir arkadaş değilmiş...
sizi de o kadar iyi tanıyor ki, sizin üzerinizde nasıl suçluluk psikolojisi yaratacağını biliyor..

üste çıkıp, kendi hatasını görmezden gelecek... hatalı konuma sizi düşürecek aklı sıra...
gelmeyin bu tür oyunlara ya hu...

boşverin...

sizi kıskanmış çok net !

bunca zamandır onu önemseyip, kendinize içten içe dert edindiğinize değmezmiş...

canım başka bi derdi olsaydı inan düğün öncesi mesajını atardı hadi onu yapmadı 4 ay aramazlık yapmazdı
sıkıntısını söyler gelmezdi
boşver sen üzülme böyle böyle tanıyoruz işte insanları
anneme anlattım keşke eskisi gibi olamayız demeseydin dedi. o yüzden tekrar aramayı bile düşünmüştüm aslında.. çünkü kimseyle küs kalmak istemem içim rahat etmiyor ama gurursuz da değilim aramayacağım

düşündüğünüz kadar iyi bir arkadaş değilmiş...
sizi de o kadar iyi tanıyor ki, sizin üzerinizde nasıl suçluluk psikolojisi yaratacağını biliyor..

üste çıkıp, kendi hatasını görmezden gelecek... hatalı konuma sizi düşürecek aklı sıra...
gelmeyin bu tür oyunlara ya hu...

boşverin...

sizi kıskanmış çok net !

bunca zamandır onu önemseyip, kendinize içten içe dert edindiğinize değmezmiş...

kıskanacağını sanmıyorum ama rahat biri gerçekten yani ben o kadar önemsemezdim niye bu kadar abarttın diye düşündü herhalde.

merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.

sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.

ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım:cry:
belkıde bır ısı vardı, ne bıleyım maddı anlamda sıkıntıdaydı sımdı gelınce bırsey takmadan olmaz dıye dusundu, belkı gercekten gunlerı karıstırdı , belkıde bılerek gelmedı ama sonucta dugun oldu bıttı, ve arkadasınız sızın yanınızda olamadı. kırılmakta haklısınız ama sırf bu yuzden de arkadaslıgınızı bozmaya gerek yok...
bende cogu davetıyeye anlık bakar bır kenara kaldırırım, bazen gunu gelır unutmus olurum yada gunlerı karıstırmıs kı bır arkadasımın nısanında bu basıma geldı farzı mısal bu hafta ımıs-ben bır sonrakı hafta anladım bı baktımkı nısan olmus bıtmıs ıcımden bak sen cagırmadı bızı dedım-o da bak sen cagırdıkta gelmedı demıs :KK66:))
sonra ortayı bulduk, benımde bazı arkadaslarım gelemedı dugunume uzaktılar-gel gıt masrafı var-kımının cocugu var-ama hıc alınmadım-gelenlere sevınmekle yetındım :KK66:
bende bazı arkadaslarıma gıdemedım maddı sıkıntıdaydım, yol parasını bıle cekecek param yoktu , bırınde de tatıldeydım ve yurt dısında ıdım erken donme fırsatım yoktu kımsede alınmadı, zaten bır kez soyledıler ıkıncıye tekrarı olmadı ..ben ozellıkle gelmesını cok ıstedıgım arkadaslarıma dugune bır ıkı hafta kala whats uptan falan sakayla karısık tarıhı hatırlattım ve gelıp gelemeyeceklerını ogrendım :KK66: gerısı de oylesıne arkadaslardı gelmedıler dıye uzulmedım hatta sevındım mesela ıs arkadaslarım bu kategorıde , onlar da sag olsunlar nıkahıma geldıler ama dugune gelmelerını beklemedım zaten farklı bir şehirdeydi :KK66:

merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.

sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.

ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım:cry:
Çok önemli mi?
Gerçekten samimi olsanız,saten düğün hazırlığı sürecinde kınanda şunda bunda yanında olurdu.Çok samimi olsanız,4 ay beklemez merak ederdin.Zaten fazla samimiyetiniz yokmuş ki,düğün hazırlığı aşamasında kınanda olmamış.4 ay sonra çokta dert etme.

aynı şehir hatta onun oturduğu semtle aynı semtte oldu düğünüm...imkansızlık değil kesinlikle
:KK57:

Benimde çok yakın arkadasımın düğünü oldu tatil almıstım o gun öncesınden oraya gıttım düğün günü tatılımı yarıda kestım kostur kostur düğüne gittim geç saate yetıstım ıkı oğlum uyuyorlar kucagımda düşün

Hediyesini verdim tebrik ettim fotomu çektirim doya doya sarıldım döndüm

Ha istediğm gibi oldu mu olmadı ama düğün tarıhını önceden haber vermedıgı için öyle oldu

Ona ragmen yanında olmak için çok ugrastım

Yeter ki istesin gelirdi hertürlü

Üzülmeyin demek ki o sizin gibi hıssetmıyor

anneme anlattım keşke eskisi gibi olamayız demeseydin dedi. o yüzden tekrar aramayı bile düşünmüştüm aslında.. çünkü kimseyle küs kalmak istemem içim rahat etmiyor ama gurursuz da değilim aramayacağım
zaten küs kalma
ama arayıp sorma da o ararsa konuş ama mesafeli ol
bence bu konu hakkında bi daha arama önemsiyorsa o seni arar zaten

Çok ayıp etmiş arkadaşınız, 4 ay aramayıp kızarsın diye aramadım demesi de bahane.
Ben olsam özür diler hediye falan alır giderdim.

merhaba arkadaşlar,

Bahanesidir o insan yanlış hatırlamış olamaz bence yakın bi arkadaşının düğün tarihini sonuçta zaman yaklaştıkça aranızda hiç mi paylaşım olmadı? Bende üniversiteden bi arkadaşımın düğününe kuzenimi bahane edip gitmedim misal. Kız salonda nişan yapıp beni çağırmadı ne işim var düğününde.

benzeri benim başıma geldi.nikahımdan 2 hafta sonra aradı gelemedim teyzem hastanedeydi diye.konuşmuyorum sonrasında görüşmek istedi aradı ama ben istemiyorum.o gün bir telefon etse bir mesaj atsa insan anlar.iki hafta aklına bile gelmemiş.ki seninki koca 4 ay.yuh.

arkadaşlık zaten özel günlerde belli olur .....

sanırım fesatlığından gelmedi çünkü sonrada evine gelip kutlamamış seni benimde gözümden düşerdi

Bahanesidir o insan yanlış hatırlamış olamaz bence yakın bi arkadaşının düğün tarihini sonuçta zaman yaklaştıkça aranızda hiç mi paylaşım olmadı? Bende üniversiteden bi arkadaşımın düğününe kuzenimi bahane edip gitmedim misal. Kız salonda nişan yapıp beni çağırmadı ne işim var düğününde.

olmadı çünkü ben çok yoğundum en son on gün önce gidip davetiye verdim kardeşimi zorladım whatsuptan göndermek ayıp olur evine bırak beni diye. o da öyle hatırlamışmışşş..

telafisi olacak hatalar vardır ama arkadaşın o konuda bile çaba göstermemiş, sunduğu mazeretler uyduruk. arkadaşlığınızı bitirmek istediğinizde bile '' sen bilirsin''i rahatlıkla söylüyorsa zaten istediği budur. En özel gününüzde yanınızda yoksa varsın sonrasında da olmasın

teşekkürler yorumlarınız için bir de aramayı düşünüyordum haklı olduğuma emin oldum şimdi.

ben zaten düğün nikah kına hiç birini sevmem sırf senin hatırın için gelecektim dedi. ben de evlendiğin zaman nikah masasına oturduğunda etrafında sevdiklerini göremeyince nasıl bir duygu olduğunu anlarsın dedim.. ki kına gecemi yaptığım yer evine çok yakındı

O sizi umursamiyor. Sizde arkadas diye adam yerine koymayin sunu. Cok sinirlendim ya :KK47:

O sizi umursamiyor. Sizde arkadas diye adam yerine koymayin sunu. Cok sinirlendim ya :KK47:

normalde iyi biridir seviyordum gerçekten. hani sık sık görüşemediğiniz ama her görüştüğünüzde sanki hiç zaman geçmemiş gibi içli dışlı konuşabildiğiniz arkadaşlar olur. ondan özeldi benim için..

Ben çok yakın bir arkadaşıma benzer şekilde davrandım.
Çünkü çok ihtiyacım olan bir durumda beni yanlız bırakmış telefonlarımı açmamış bahane olarak düğünü söylemişti aylarca sürmüştü ve cidden kırılmış uzaklaşmıştım. Benim sebeplerim kendime göreydi ve düğünü 3 gün kala haber verdi, öncesinde ayı söylemiş tarihi belirtmemişti.
Gitmedim programım vardı, başka düğün vardı. kendini haklı gördü ve hiç anlamadı.
Sonuç olarak arkadaşınız da sizi silmiş çünkü aynı şeyi düşündüm hissettim.

X