Erkek arkadaşım sinirlenince ortadan kayboluyor

Bir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.

Dün biraz canım sıkkındı onu aradım düzgünce konuştuk dışarıda bir yerde görüşelim ama fazla vaktim yok dedim. Kabul etti sen nasıl dersen dedi ama yemek nasıl yiyeceğiz bende para yok şuan bizim eve gidelim yemek de yeriz rahat rahat oturur konuşuruz dedi. Bu arada evde ailesiyle yaşıyor yanlış anlaşılmasın, cinsellik gibi bir beklenti içinde demedi. Evlerine gittik kuzeni gelmiş, benim de arkadaşım ama pek samimi değiliz, ben ne onunla konuşmam gerekenleri konuşabildim ve açıkçası onların konuşmasından sıkıldım çünkü tanımadığım insanlardan bahsediyorlardı. Yemeği yedik oturacaktık telefonla bir tuvalete girdi çıkmadı yarım saat zaten azıcık vaktim vardı mesaj attım cevap vermedi çıkınca da yanıma gelmedi, benim onu beklediğimi bildiği halde. Kapınız kapalıydı ben de işiniz var zannettim dedi ben de ben gidiyorum dedim bi anda herkese görüşürüz diyip çıktım evden peşimden geldi noldu dedi ikna etmeye çalıştı sarılmaya çalıştı sakinleştirmek için ama o anda hem sinirli hem üzgündüm. Oraya onun için gelmişim hani biraz ilgi bekledim, moralimin bozuk olduğunu biliyordu diye. İşte yorulmasına bağladım. Sonrasında çocuk gibi yazmamaya başladı, soğuk davrandı cevap vermedi doğru düzgün. Sinirliyim dedi sadece ama kızacağı bir şey yoktu da, hem fevri davranmamın hata olduğunu söyledim zaten ama çok abartıyor. Gün boyu hiç mesaj atmadım o da atmadı. Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa , ama şu huyu olmasa daha nasıl seveceğim bilmiyorum, normalde pamuk gibi insan el üstünde falan tutar ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
El üstünde tutmaz onu geç.

Evine gittiniz. Yarım saat tuvalette kaldı. Doğru mu anladım.

Bence tertemiz ayrılık sebebidir bu. Arkadaş olsa arkadaşlık bitirme sebebi. Çok çok nahoş bir davranış.

ama hanım kızımız üstüne yarın akşam birşeyler yapacakmıyız demiş, fevri davrandım demiş🤷‍♀️
çocukta bakmış benim terbiyesizliğimi çekiyor erkeklere bilmem ne videosu atmış.

Ne yazık ki tertemiz aldatılıyorsunuz :kahve: Eminim ki bazen 'ya bunun nesine kızdı şimdi?' diye düşündüğünüz şeylere saatlerce belki gün boyu trip atıyor sizinle konuşmuyor. Çünkü o an mesafe koyması, konuşmamaya bahane bulması gerekiyor. Umarım ben yanılıyorumdur ama tetikte olun derim, ben yandım eller yanmaaasıııınnn :ruh:

X