o seni zaten silmiş bahanesini hazırlamışsın.merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
Arkadaşın seni pek umursamıyormuş sanırım.
Düğüne gelememiş olabilir bir hediye alıp evine gelebilirdi.
merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
benim düğünüme de binbir türlü bahaneyle gelmeyen güya yakın arkadaşlarım oldu, silip atmadım tabii ki ama artık eski ben olmadım onlara karşı her dertlerinde yanlarında olurdum şimdi onlar ararsa görüşüyorum ve evlendiklerinde bana söyledikleri aynı bahaneyle düğünlerine gitmeme kararı aldım
4 ay bu.. senin sandığın kadar yakın arkadaşın olsaydı alırdı hediyesini gelirdi evine bahanesini söyler özrünü dilerdi.
Benim de başıma geldi bu.merhaba arkadaşlar,
ne kadar sacma!
Madem dügüne gelmedin, insan bir aciklama yapar veya gönül almaya calisir diye düsünüyorum.
Kimseyi düğününe gelmesi için zorlayamazsın keşke hiç aramasaydın.güya benim ona kızacağımdan korkmuş iyi de kızsam da affederdim zaten kinci biri değilim öldürecek halim yok ya.. hem gelmediyse kızılmayı da göze alması gerekir ne bileyim ben olsam özürlerle dolu mesaj atar arardım. çok üzgünüm haklıyken haksı konuma mı düştüm acaba diye düşündüm
ben zaten düğün nikah kına hiç birini sevmem sırf senin hatırın için gelecektim dedi. ben de evlendiğin zaman nikah masasına oturduğunda etrafında sevdiklerini göremeyince nasıl bir duygu olduğunu anlarsın dedim.. ki kına gecemi yaptığım yer evine çok yakındı
ehhh artık gösterdikleri yakınlığı görüyorlar benden..nasıl bir yakınlıkmış bu bilemedim.şimdiki yakın arkadaşlar kınasında bile ayrılmıyorlar
haklısınız sanırım ama belki bir derdi vardır diye iyi niyetli düşündüm. başka ortak arkadaşımız yok. çok sık görüşemesek de iyi anlaşırdık ve birbirimizden hiç kırılmışlığımız yoktu. keşke atmasaymışım hayatı tanıyorum herhalde yavaş yavaş, insanları.Kimseyi düğününe gelmesi için zorlayamazsın keşke hiç aramasaydın.
Değer verseydi alırdı hediyesini gelirdi evine illa özürlerle dolu mesaj atmasına gerek yoktu.
Geçen benzer bir konu vardı unuttum gidemedim ne yapacağım diye o geldi aklıma
Aynı şehirdeyseniz gönül koymakta haklısınız ama mesela ben arkadaşımın şehir dışındaki düğününe gidemedim. Maddi durumum elvermedi; bunu ona da diyemedim.
canım başka bi derdi olsaydı inan düğün öncesi mesajını atardı hadi onu yapmadı 4 ay aramazlık yapmazdıhaklısınız sanırım ama belki bir derdi vardır diye iyi niyetli düşündüm. başka ortak arkadaşımız yok. çok sık görüşemesek de iyi anlaşırdık ve birbirimizden hiç kırılmışlığımız yoktu. keşke atmasaymışım hayatı tanıyorum herhalde yavaş yavaş, insanları.