- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 36
aynısı benimde başıma geldi.üniversite hayatım boyunca hep görüştüğüm ve samimi olduğuna inandığım bi arkadaşım vardı.düğünde bekledim defalarca mesaj yazdım.düğüne davet ettim ama gelmedi.düğün salonu ona çok yakın olduğu halde....face kullanmıyodum evlenmeden önce.evlendikten sonra açtım ve onuda ekledim.aynı senin gibi aylarca bekledim ve sohbette açık olduğunu gördüğüm halde hiçbişey yazmadı.en sonunda dayanamayıp ben yazdım aşkolsun insan bi hayırlı olsun der falan..aynın sennki gibi kızacağımdan korktuğu için yazmadığını söyledi.bende biraz daha bekleyim sildim faceden.onun düğünü olcaktı bana mesaj yazdı hiç cevap bile vermedim.inan çokta huzurluyum..hiç takma kafana sen olsan onun düğününde öylemi yapardın?bunu düşününce kendine yapılan haksızlığı daha iyi anlıyosun...merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
onun başka bi sorunu var sanırım seninle ilgili ve senin farkına varmadığın. sen doğru olanı yapmşssın için rahat olsun bu sonuçta senin en mutlu günün ve yanında olmayan omerhaba arkadaşlar,
yakın zamanda evlendim. çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini düğünümde göremedim.
sonra belki mesaj atar arar diye 4 ay bekledim yine ses çıkmadı. bu sefer merak edip mesaj attım. o da nikah tarihini yanlış hatırladığı için gelemediğini cumartesi değil de pazar zannettiğini söyledi. davetiyeye ise hiç açıp bakmamış benim cumartesi dediğimi sanıyormuş. halbuki ben binbir zorlukla evine kadar götürüp verdim davetiyeyi. niye hiç aramadığını sorduğumda ise kızacağımdan korktuğunu söyledi nasıl bir açıklama yapacağını bilmediği için devamlı ertelemiş.
ben bu arkadaşımı çok severdim özel bir yeri vardı bende. ben de sinirle artık eskisi gibi olamayız dedim. o da sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi. ama içim hiç rahat değil yanlış mı yaptım sizce. bu kadar rahat davranmasına kırıldım
Canım seninki yine iyiymiş.Benimki geldi ve sorun çıkardı.Kıskançlıktan düğünümü rezil etti.Meğer yıllarca çok iyi anlaşıyoruz sanırken,içten içe kin biriktirmiş,kıskanmış beni...boşver böyle daha iyi olmuş.merhaba arkadaşlar,