düğüne gelmeyen arkadaş

aynısı benimde başıma geldi.üniversite hayatım boyunca hep görüştüğüm ve samimi olduğuna inandığım bi arkadaşım vardı.düğünde bekledim defalarca mesaj yazdım.düğüne davet ettim ama gelmedi.düğün salonu ona çok yakın olduğu halde....face kullanmıyodum evlenmeden önce.evlendikten sonra açtım ve onuda ekledim.aynı senin gibi aylarca bekledim ve sohbette açık olduğunu gördüğüm halde hiçbişey yazmadı.en sonunda dayanamayıp ben yazdım aşkolsun insan bi hayırlı olsun der falan..aynın sennki gibi kızacağımdan korktuğu için yazmadığını söyledi.bende biraz daha bekleyim sildim faceden.onun düğünü olcaktı bana mesaj yazdı hiç cevap bile vermedim.inan çokta huzurluyum..hiç takma kafana sen olsan onun düğününde öylemi yapardın?bunu düşününce kendine yapılan haksızlığı daha iyi anlıyosun...

o en yakın arkadaştan bende de var...Lise den taaaa ki bu zamanlara kadar....düğün zamanı hiçbirşeyime yardım etmemiş arayıp sormamış sonra vay efendim sen niye beni takmadın umursamadın...vıdıvıdı....afedersin de ben aldığım nefesi neremden aldığımı bilmiyordum ozamanlar ben mi döneceğim senin peşinde...sonra bir sene görüşmedik.Kimseye değmez.ben o yüzden kimseyi ''en iyi arkadaş'' vasfına koymuyorum.''En iyi arkadaşlarım''dan yedim en pis kazıkları...

onun başka bi sorunu var sanırım seninle ilgili ve senin farkına varmadığın. sen doğru olanı yapmşssın için rahat olsun bu sonuçta senin en mutlu günün ve yanında olmayan o

Sen onun için özel bir yerde değilmişsin anlaşılan.

Yani insanlık hali olur hadi tarihi karıştırmıştır, unutmuştur.
Ama insan bunu fark eder etmez utana sıkıla hediyesiyle çalar kapısını, gönül almaya çalışır yahu.

Valla benim kendi düğünümde kim gelmiş kim gelmemiş haberim dahi olmaz. Bide ona mı bakacağım o mutlu günümde..

Benim arkadaşlarımında bana böyle bir 'kazığı' oldu. En mutlu gününde senın yanında olmayan insan,en kötü gününde de senin yanında olmaz. Bu kadar net ! yol ver gitsinn. Sen onlar için zaten bitmişsin. Onlar da senın içn bitsin. Kaafa yormaya bile değmez. ALLAHın selamını verirlerse alıyorum şu an,benden daha fazlasını da bekleyemezler artık..!

herkeste malesef bu arkadaşlardan var, hiç takılma boşver madem ki o senin mutlulugunda sana ortak olmak istememiş sende bundan sonra onu hayatına dahil etme,inceldiği yerden kopsun. sana değer vermeyen bi arkadaş hayatında olsa ne olur olmasa ne olur...

senin durum iyi yine ark aramiyo benimkiler hem gelmedi hem de düğünden snra isi düşünce arıyorlar ...birde düğünde gelip te sadece boy gösteren yakin sandiklrimiz var düğüne kadar aramazlar düğünde gelip boy gösterip giderler ...

Yok sen haklisin yok ben hakliyim.
Yok onlar hakli, bilmem ne konusmalari gecmesi yerine inceldigi yerdn kopmus.
Kim arkadss kim degl ogrenmis oldun, cokta seri bi sekilde.
Dertlenme.

bunu bende yaptım.. cok yakın arkadasımın düğününe bazı sebeplerden gidemedim sadece kına günü konuştuk gelmeye calışıcam diye.. sonra balayındadır, eşi yanındadır diye sacma sebeplerle mesaj atmaya cekindim .. insanin böyle zamanlarda basireti mi baglanıyo nedir. gerçi daha sonra ( 3-4 ay gibi bi süre ) yazdım ama bana cok soğuk davranmaya devam ediyo, bizde ha koptuk ha kopucaz sanırım...

sizin adınıza üzüldüm ama sizden daha kötü durumda olanlar var mesela ben benim en yakın arkadaşım nikah şahidim olacaktı kendisi ama nikahıma gelmediği için son anda değişiklik yapmak zorunda kalmıştım buda çok üzücü ve kırıcı bir durum sonrasında ise kendisiyle bütün bağlarımı kopardım

Aman yakın arkadas o bu gelmeyince nişan düğün olmuyor mu. Benim yediğim ictgm ayri gitmeyen arkadaşım da ne nişan a ne de düğünee geldi. Düğünden sonra bi hayırlı olsun da yok mesaj atip sadece resimleri atar misin yazmış başka sehirdeydi ama gelebilecek imkanı vardı artik eskisi gibi değiliz meraba meraba dünya uc günluk değil yarın öbür gün onlarda evlenir bizde gitneyz olur biter :)

arkdsn kiskanclk krizlerinemi grio acaba diye dusundum bi an Istemsizce :) ben boyle seylere onem veririm sonucta o cook ozel bir gun ve insan sadece yaninda sevdklerini dostlarini gormek ister. normalde bulusacakken bi sorun ciktgnda bile biz aciklama yapariz. Kusura bakma deriz. Bu ne hödüklük böyle. Yarim agizla Tbrk ederm diye bi msj atsa bile hkli olablrdi. Ama coook ayip etmis. Bugun sana , yarin bana der buyuklerimiz. sende ona gore davranirsin ona bundan sonra

Canı
Canım seninki yine iyiymiş.Benimki geldi ve sorun çıkardı.Kıskançlıktan düğünümü rezil etti.Meğer yıllarca çok iyi anlaşıyoruz sanırken,içten içe kin biriktirmiş,kıskanmış beni...boşver böyle daha iyi olmuş.

Benim de kesin gelir dediğim iki arkadaşım gelmedi. Saçma sapan bahaneler faln. Biri daha hiç aramadı nerdeyse 1 sene olcak:) diğeri bi 3-4 ay sonra aradı. "Gelmeni isterdim yani kırıldım ne yalan söyleyim ama neyse "dedim. Ama artk ikisiyle de görüşmüyorum. Ararlarsa konuşurum tabi ama eski samimiyet olmaz. Bir de ben o arkadasın düğüne giderken patron izin vermek istemedi , kusura bakmayın gitmem lazım dedim atar yaptım .kovulmayı Göze aldım gittim, Çok gereksizmiş. Bi insan bi yere gitmek isterse sağlık dışında hiçbir bahane geçerli değildir bence. Insanın dostu bi düğünde bi cenazede belli oluyomuş gerçekten

Belki size anlatamadığı bir problemi olmuştur , belkide hediye alamamıştır v.s
Eğer çok kıymetliyse sizin için, önceleri size değer vermişse silip atmayın derim.
Bakalım sizi arayıp gelecektir evinize belkide.

Ohoo özrü kabahatinden beter. Öyle dost olmaz olsun, demekki iyi gün dostu bile değilmiş, çoook yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…