Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dil dersi almaya başladım, spora da gidiyorum her günümü doldurdum bir şekilde

Üşenmedim okudum. Ben olsam kafamda çörek otu çeviririm, kurban deve keserim, yetim sevindiririm, lokma dağıtırım velhasıl verilmiş sadakanız varmış diyorum. Tekrar birleşmeyi düşünecek kadar akli dengeniz zarar görmüşse psikoloğa daha düzenli gitmeyi deneyin. Dilerim çok sever/ sevilirsiniz Yeni hayatınız kutlu olsun…

Ben ailesinin bu söylediklerine sessiz kalınca çok triplisin anneme babama saygısızsın göz deviriyorsun oldum. Bir kere de cevap verince o da keşke elimizde olsaydı onda da terk etti zaten gruptan atmalar falan.

Amiiiin çok teşekkürler. Bir hafta psikolog bir hafta psikiyatrist dönüşümlü gidiyorum oradan oraya :)
Sadaka verdi zaten bizimkiler hep :)

Ben ailesinin bu söylediklerine sessiz kalınca çok triplisin anneme babama saygısızsın göz deviriyorsun oldum. Bir kere de cevap verince o da keşke elimizde olsaydı onda da terk etti zaten gruptan atmalar falan.
Bir psikopattan kurtulmuşsunuz ama tam olarak farkında değilmişsiniz gibi duruyor. Tam olarak bitirememişsiniz gibi geliyor.

Onlara yaranacagim diye sizi satıyor. İyi evlat numarası yapıyor. Ben delikanlıyım adamım ayakları... burcu ne? (Boga ya da yengeç galiba) Ailesine bağırıp çağırıp küfür etti mi hiç?

Onun ailesi kıymetliyse seninki daha kıymetli. Ne demek terbiye almamışsın. Ailene ve sana hakaret etmiş resmen.
Ortada sadece senin takıntılı aşkın varmış.
Senin gibi herşeyiyle kabul edecek birini bulamayacağı için, seni elinde tutmak için, aşıkmış gibi oynamış sadece.

Şimdi böyle derler, doğumdan sonra gözünün içine bakarlar hani ne zaman başlıyon diye. Kendileri öğlene kadar yatar, sen de bebeni annene bırakmak için 2 saat erken kalkarsın işe gitmeden evvel. Şimdi çalışma diyorlar, paranda gözleri olmadığını düşün diye. Senin kınaya düğüne aldığın şeyleri kiralamaya kalkan insanlar mı paragöz değil? Bütün düğün masrafını sana ve ailene yıkanlar mı paragöz değil? Manipülasyondan gözün kör olmuş, burnunun ucunu göremiyorsun. Ya da işine gelmiyor, ne bileyim.

Bir de eşyalarımı çeyizlerimi topladım diye eşya meraklısı dediler, annen 1300 tl istedi diyorum sus diyor :) çok komik haklısınız sinirlenmekte bende sinir kalmamış artık.
Kendi paranla aldın onları, neyin kafasını yaşıyorlar? Bırakıp git onlara, onu bekliyorlardı. Ama paragöz değiller tabi şimdi bunlar. Eveet.

Çok sevdi beni diyorsunuz ya haberiniz olsun sevilmek böyle olmuyor.Seven insan karşısındakini hırpalamaz. Bir sonraki ilişkinizi normal bir şekilde yaşayınca, ki umarım hayatınızın hatasını yapıp aynı adama dönmezsiniz, anlayacaksınız.

sevgiyi aşkı pelesenk etmişsiniz dilinize bir de. sevgi görmesek inanacağız.
kaçın kaçın bu adama böylesini bir daha bulamazsınız.
aldatma onda
şiddet onda
ailecilik onda
hakaret aşağılama onda
bu özelliklere bir de çocuk eklemek lazım hemen baba yapın bu pırlantayı

Çocuk vermeden bırakmazlarrr, mutlaka çoğaltılmalı çünkü bu herifler.

Evet sırasıyla hepsini yaptım.
Ayrilmaniza cok sevindim. Konu beni o kadar etkiledi ki esime bile anlattim. O da cok üzülmüştü. Valla cok üzülüyorum ülkemin kadinlarini boyle toksik iliskiler icinde görünce. Ilk iliskinizin boyle olmasini hic istemezdim ama kurtuldunuz ona cok seviniyorum.

Kendi paranla aldın onları, neyin kafasını yaşıyorlar? Bırakıp git onlara, onu bekliyorlardı. Ama paragöz değiller tabi şimdi bunlar. Eveet.
Dediklerinizi görüyorum da karşımdaki insan öyle konuşuyor ki basiretim mi bağlanıyor ne kendimden emin olduğum şeye acaba mı diyorum o kadar fena. Nasıl bir dikte nasıl bir baskı ise.
Çalışmasam nasıl bakacak torunlarına çok merak ediyorum. Bunların işleri çok belirsiz her ay yeni bir iş bana bir kere hiç bilmediğim bir şehre taşınalım şöyle bir fırsat var dedi ben de ben çocuklarımı düzen içinde büyütmek istiyorum benim burada kurulu düzenim var belirsiz bir iş ve şehir için taşınamam dedim. Vay beni sevseydin gelirdin yok sen düzenli çocuk büyüteceğin adam bul.
Anası babası da dedi ki bari öylesine tamam deseydin kızım ben de dedim ki ama bu yalan olur istemiyorum ki?
Bu arada ev düzülmüş her şey hazır taşınalım diyor sonra da o işi yapmadılar zaten olmazmış zaten diyor e ben önden görüyorum ondan olabilir mi? Ama yok sen bilmezsin sen ne bilirsin sen itaat edeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…