Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Damat bir evin bir oğlu ama kul köle yapmış hep bunlarda bayram yılbaşı ders almak lazım ex görümceden.

Damat bir evin bir oğlu ama kul köle yapmış hep bunlarda bayram yılbaşı ders almak lazım ex görümceden.
Bunu göre göre mi inandın?

Sen biraz uzaklaş, kapa telefonları, bütün iletişim kanallarını kapat, bir tatile çık. Beynine oksijen gitsin. Sağına soluna bakın şöyle. Bi boynunu kütlet, kaslarını sık gevşet. Kendine bak, kendine yatırım yap, boşver birikimmiş falan. Özgüvenin daha önemli. Hayatın buna bağlı.

Sevmiyorsunuz. Adam öyle toksik ki sizi hiçbir koşulda sevilemeyeceginize ikna etmiş. Siz de inanmissiniz, kendiniz bile sevmemissiniz kendinizi. Ortam değiştirmenizi öneririm. Mümkünse birkaç aylığına başka bir şehir, hatta ülke. Numaranızı da değiştirin. Cry a river. Build a bridge. Get over it. Uzuleceksiniz ama atlatacaksiniz da. Sonra da sukredeceksiniz.

Aklım çıktı evlendiniz diye yemin ederim. Kız kardeşimin başına gelmiş gibi okudum. Ben okurken deli oldum siz bunları YAŞAMIŞSINIZ. Sevgi, aşk bu değil, böyle bir şey değil. Hicbir insan sevdiğinin canını ne sözüyle ne fiziksel olarak yakmaz. Hayvanlar bile eşlerine zarar vermez bir insan türünde var bu yaratıklık, adına da aşk, sevgi, sahiplenme diye kılıf uyduruyorlar işte. Sevmiyor sizi, hiç sevmedi. Bunu bu şekilde söylemek istemezdim ancak bu yapılanlar düşmana yapılacak şeyler değil be. Hiç üzülmeyin, genceciksiniz, aileniz yanınızda yaşanacak güzel günler var. Kendinizi mis gibi bir hayatın içinden alıp bir tür kölelik içine sokmanızın hicbir mantıklı açıklaması yok. Aman sakın diyeyim. Çünkü aileniz şimdi arkanızda, ona rağmen bunlar böyle azıtmış, eğer barışırsanız ve aileniz de arkanızdan çekilirse işte o zaman bittiğinizin resmidir. Bence kutlama bile yapın kurtuldum diye, birilerini falan sevindirin. Ay şükürler olsun ki bitmiş valla bu nedir ya...

Evet çook teşekkürler.

hahaha çok teşekkürler. Yüzümde bir tebessüm okudum. Azıtmak ne kelime tepeme çıktılar ben de buna izin verdim.

Kesinlikle Allah koruyor, yemin bile ederim hayırlı bı iliski diil, valla mahfolursunuz Allah korusun , şuandan itibaren tek jelime düşünüp kafayı yormayın o adamla ilgili , bir dakika bile sakın düşünmeyin, hayat çok Güzel, onu düşünerek harcamayın, bu konuyu acilen kapatın , finish

Seni dövmüş kaç kere daha peşindesin, evlen de boşan kocam beni dövdü diye . Allah seni kurtarmış hala bela arıyorsun. Allah akıl fikir versin

Bitti gitti çok teşekkürler :))

Atlayarak okudum maalesef. Kurtulmuşsunuz. Her ayrılık sonunda olabilen şeyleri yaşıyorsunuz.
Sizde bu adama geri dönecek potansiyel var. Ne olursunuz yapmayın. Unutun. Maddi durumunuzda iyiymiş, tatile gidin kafanızı dağıtın birşeyler yapın. Ama asla mesaj da dahil bu kişiyle irtibat kurmayın.

Numaranızı değiştirin, sizinle iletisim kurmasına izin vermeyin
Onun isteklerini yaptığınız zaman iyiydiniz sadece, o güzel zamanlara kanmayin
O sizi siz olarak sevmiyor, sen susacaksın ne demek Allah aşkına? Gerçekten saygısızlık yapsaydiniz bile bu üslupla konuşamaz sizinle.
Size elini kaldıramaz hiç kimse.
Başkasının kölesi olun diye gelmediniz bu dünyaya

Evet çok haklısınız beni saygısız terbiyesiz ilan ettiler kendi yaptıklarını örttüler.

ya o kadar şanslısın ki... nişanlılık dönemi evliliğin fragmanı gibidir, sana anla ve bu hatadan dön diye fragmanı bırak özel gala gecesi yapmışlar resmen. evlendikten bir iki sene sonra yok çeyizdi yok şiirdi yok aşk mesajlarıydı hepsi önemini yitiriyor. önemli olan karşılıklı sevgi ve saygının sürmesi. zaten ite kaka başlamışsınız ilişkiye, sadece 6 ay mutlu olmuşsunuz sonra şiddet başlamış. Ailesine zaten seni ezdireceği ortada. Senin ailen ne sabırlı insanlarmış yine senin mutluluğun için baya bi susmuşlar. Sana yarattığı bu benden başkası seni sevemez ilüzyonundan çıkmalısın, böyle bir dünya asla yok. Sana psikolojik şiddet ve gaslighting uyguluyor, psikolog sayesinde bunların farkına varacağına ve kendini kurtaracağına inanıyorum.

Bu kadar üzülmenize gerek yok.
Madem bu denli mazoşistsiniz, burası ortadoğu, sadistten çok ne var? Yenisini bulur, çekersiniz.

Ayrıca kadir gecesi mi doğdunuz bu ne şans anlamadım. Evren size defalarca çıkış sunmuş siz inatla değerlendiremeyince, zorla yine kozmik güçler mi diyim artık bi şekilde korunmuşsunuz, hayat kaymasından. Böyle altüst olmak dostlar başına.

Ben sizi sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Psikologunuzu da değiştirin bence. Nereye kadar sürerdi diye bir danışmanlık mi olur ? Siz ne yaşadığınızı farkında mısınız? Kilolusunuz diye karşınıza çıkan bir karaktersizle birlikte olup ona kölelik yapmışsınız. Bence aileniz sizi yaparken korunmaydi. Onlara çok Üzüldüm. Şiddet görüp surekli hatalı pozisyona sokulan ailecek de maddi olarak sömürülen birinin halen seviyorum diyip hatalı miyim diye sorgulayanin aklından şüphe edilmesi gerek. Özür dileyerek söylüyorum bedava şey bulmuş becermisler. Bu kadar düşmeyin kendinize acımıyorsaniz ailenize acıyın. Onlar sizin arkanızdan rezil urusva olmak için evlat diye yetistirmediler.

Aşırı sinirlendim okurken. Son paragrafları atladım yani. Düğüne 20 gün kala ayrılmışsın verilmiş sadakann varmış. Gerçi çok özlüyorum vs demişsin sen bu kafayla gider evlenirsin diyim ben.

gülüm sen hangi fakiri sevindirdin? evliyaya mı sadaka verdin de böyle bir kurtuluş yaşadın acaba?
psikologla ve psikiyatriste görüşmeye mutlaka devam et.
elbette acı çekeceksin üzüleceksin bu süreçte ama sonrası senin için ferahlık olacak.
lütfen barışmak gibi bir gaflete düşme.
ailen harika insanlar onlara sarıl onlarla arkadaşlarınla vakit geçir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…