Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk vermeden bırakmazlarrr, mutlaka çoğaltılmalı çünkü bu herifler.
4 erkek bir de. Dedim ki Allah nasip ederse ben de sizin gibi 2 çocuk istiyorum hem de kız. Valla seni bilmem ben oğlumdan 4 bekliyorum dedi.
Nişanlıma dedim ki ne demek bu kalan ikisi başkasından mı olacak diye? Şakalaşıyor neden ciddiye alıyorsun diyor :)

Ya üzülmenize çok üzüldüm. Kusura bakmayın. Ben baya toparlandım aslında bu toparlanmış halim siz düşünün :) serum bile yedim bu şahıs yüzünden.

okudukça kriz geçiriyorum

Ya inanılmaz komikler, adam bana diyor ki düğününüzü otelde yapalım siz bilirsiniz dedim. Biz normal salon tutmuştuk. Babama demiş otelde yapalım o da siz bilirsiniz demiş. Nişanlım bana diyor ki siz bilirsiniz bile demeyeceksin yok babacım gerek yok diyeceksin. Sen bilmiyor musun durumlar bu ara kötü orası daha pahalı. Senin 50 küsür yaşındaki baban diyor ben ne bileyim dedim. Sen istersen adam ceketini satar yapar sen hep hayır demelisin diyor :)

Barışırsan ömrün bu paşaya sevgi ispat etmek ile geçecek. İstemediğin şeyleri yaparak sevgi ispat edeceksin. Kendi işine gelen şeyleri senden destek alarak yapacak, bak senin için yaptım diye satacak. Bu herifin peşine dolanmaktan çocuğuna hayrın olmayacak. Sana sevmediğini ispat edecek, sen sevdiğini ispata uğraşırken. Ama sorsan ne alakası var olacak. Defalarca aldatılacaksın, seni spora göndermeyen adam sen bakımsızsın şişmansın, az kadın olsaydın da ben dışarı düşmeseydim diye maymun iştahına kılıf bulacak. '' Ben bunu adam ettim. '' gururu peşinde koşma, 20 yıl sonra elde edeceğin ununu elemiş eleğini asmış, eline düştüğü için sana iyi davranacak ev kedisi gibi bir koca olacak. Var sen düşün, değer mi değmez mi?

Ya üzülmenize çok üzüldüm. Kusura bakmayın. Ben baya toparlandım aslında bu toparlanmış halim siz düşünün :) serum bile yedim bu şahıs yüzünden.
Serumlara muhtaç kalsin ayı. Konunun hepsini okuyamadim ama okuduklarim bile yetti. Terapistinizle ozguven konusunda çalışırsınız. O gelisince iliskinin sevgi iliskisi mi toksik iliski mi oldugunu anlarsiniz. Yolunuz bahtiniz acik olsun.

Allah im nolur evlenmemis olsun diye hizli hizli okudum. Cok sukur evlenmemissin. Sakin ama sakin boyle bir hata yapma. Ablacim sen kendi ayaklari ustunde duran daha 26 yasinda gencecik bir kizsin. Daha yasanacak cok guzel yillarin var. Sakin ama sakin kendine yazik etme. Dovulerek sovulerek itilip kakilarak bundan sonraki yillarini heba mi edeceksin? Senin bu aşk sandigin sey ask degil ve emin ol ileride oyle insanlarla karsilasacaksin ki bu zamanların icin kendine cok kizacaksin ama önce sen kendini sev. Ve emin ol su an senin tek dostun ve sevenin ailen. Sen kendini ailenin seni sevdigi kadar sevmiyorsun. Bundan once ne olduysa oldu bundan sonrasina bak artik. Irtibatini tamamen kes numarani degistir sosyal medya kullanma gerekirse ama sakin o narsist asagilik yaratigin oyununa gelme. Benim de 27 yasinda erkek bir kardesim var muhendis. Ve sana yapılanları anasinin ablasinin yaptiklarini da şok icinde okudum. Kac kurtar kendini sakin ama sakin 1 saniye bile harcama. Hersey su an cok zor gorunse de bundan 5 yil sonra "iyi ki" yazacaksin buna emin ol.

Yok barışmak söz konusu değil kafamdan tam olarak atabilmek için yazdım buraya zaten içimde öyle bir kırıntı kalsaydı utanırdım yazmaya :) zaten dediğinizi yapıyordu beni sen adam ettin düzene soktun benim gibi birini (nerede akşam orada sabah) kedi ettin kendine.

4 çocuk yaptırmazlar, çalışıp para getirmen lazım.

Kedi olmuş hali buysa. Kediye değil, kocaya ihtiyacın var. Koruyacak kollayacak, kimsenin önüne atmayacak, sevecek...

Bakıyorum da ver gazı imiş bu da

4 çocuk yaptırmazlar, çalışıp para getirmen lazım.
Ben çalışmazsam kusura bakma nasıl geçineceğiz dedim. Senin kuaför masrafından mı korkacağım bana mı çalışıyorsun kendine çalışıyorsun dedi. Ama market fiyatlarından falan haberi yok sanırım. Kira parası çıkmayacak diye rahattı sanırım.

bu kedi olmuş haliyse eskisini düşünemiyorum. sen hala yazdığında gel babamla konuş diyorsun beni orası düşündürdü.

Amiiin inşallah. Zararın neresinden dönülürse kar diye bakmak lazım. Bir de bir yapım var. Çok zorlarım. Çok zorladım düzgün olsun düzelsin diye de su testisi su yolunda...

Bunlar hep hava civa, kuru laf, safi sıkma. Kendine çalışıyormuşsun. Neden bütün düğün masrafı üzerinde o zaman? Erkek(!) gibi yapsaymış.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
inanın hep öyle biz başkaydık gibi gelir. buna inanın. tüm samimiyetimle söylüyorum. gerçek yüzünü gördünüz. acınız 1 2 sene dinmese 3 sene sonra dinecek. ve kalan 40 yılınızı heba etmektense 2 3 sene özleyeceksiniz

Bunlar hep hava civa, kuru laf, safi sıkma. Kendine çalışıyormuşsun. Neden bütün düğün masrafı üzerinde o zaman? Erkek(!) gibi yapsaymış.
Aaa onlar kızlarına hep kendileri almış da ondan (oğlan tarafından bir şey istemediler ki kızları üzerinde söz hakkı olmasın) bana da akıllarınca böyle kakaladılar. Ben de üstüme düşeni yaptım. Evin banyo malzemeleri yoktu tuvalet kağıdı askısı havluluk fırça falan gittik bir gün yapı marketten almaya zaten yapı market 3 - 5 çeşit var. Düzgünlerini seçtim diye surat yaptı sonra ben de almayalım böyle olacaksa dedim beni orada bırakıp çıktı. Ben tek başıma dolandım çıkınca da onun arabasına değil taksiye bindim diye emdiğim sütü burnumdan getirdi. Madem g.. yok evlenme abi. Teklif eden sen hemen evlenelim diyen sen ama ona sorsan bir kırık sandalyeyle benle yaşar.

Orda diyecektin, onlar sizin kız, ben babamın kızıyım, bizde de böyle. Onu al, biz kızımıza aldık, bunu al biz kızımıza aldık diye diye ev düzdürmüşler sana. Dünürlere de sorsaydın, ne bu işin aslı diye. Kızlarına çöp aldıklarını sanmıyorum ben. Seni nasıl buldularsa damatları da öyle bulmuşlardır çünkü. Kurnaz bunlar, bulurlar yiyecek yeri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…