Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınır kalmadı ki arkadaşlarımın yorumu kırmızı çizgin yok abi senin oldu. Çok teşekkürler izleyeceğim.
cidden sizin arkadaşlarınız da sıkıntılı sanırım bir cümlenizde demiştiniz herkes sizinki başka bir aşk demiş. Kırmızı çizgi karşılıklı iletişimde anlaşılmayan konularda olur. Sizin arkadaşınız olsam kollarınızdan tutup sarsardım kendine gel diye.. Böyle bir ilişkide olan arkadaşım beni dinlemezse ilişkmi keserdim. Okurken sinirlerim alt üst oldu tanıdığım biri olsa çıldırırdım.

anneme ablama tamam haricinde bir şey diyemezsin sen bu terbiyeyi almadıysan ben napayım dedi.

ay bunu o mu dedi bir de
yani hem yüzsüz, hem de arsız, hem de hadsiz
ay allahım gerçekten bazen bu konulara inanmak istemiyorum ama çevremde de o kadar çok oldu ki sizin gibiler...
biliyorum varsınız ve gerçeksiniz maalesef

psikolojinizi taa en başından bozmaya başlayan biri ile yuva kurmaya kalkmışsınız. İlk dikiş sağlam değilse geri kalanın sağlam olması beklenemez zaten . Zararın neresinden dönerseniz kar durumu olmuş. Evlilik olsaydı sorunlar bitmezdi. Daha büyük yıkım olurdu ..

Düğüne 20 gün kala mı?
Taa en basında,sana vuran insanla ne nisanı dedim ben valla?!
Adam dövüyor sövüyor,siz kvdenin bisey almamasına takılmıssınız pes.
Yeminle dayak bagımlılıkmıs.
Yedikce arsız olmussunuız ne özlemesi ya?
Nesini özlüyıor sunuz???!

Bacım Allahını seversen ne SEVMESİ!! Adam seni evlenmeden aldatmış, şiddet uygulamış. Verilmiş sadakan varmış senin isteğine rağmen çok şükür olmamış bu evlilik... Zamanla her acı geçiyor, bunu yaşayarak sen de göreceksin ve sonra bu 0züldüğün günler için pişman olacaksın..

Kilolu olduğunuz için zamanında kendinizi sevilmeye değer bulmamışsınız, önce kendinizi her şekilde her bedende sevmeyi, kendinize değer vermeyi öğrenin. Şiddet bile varmış üstelik neredeyse sağır olmak üzereymişsiniz, ailesi de çok çirkin , varoş insanlar…o kadar eğitimi böyle bir aileye gelin gitmek için mi aldınız. Zenginlik fakirlik durumu değil bahsettiğim, kimi aile vardır fakirdir ama yol yordam bilir, kendisini eğitmiştir, görgülüdür. Kayınpeder adayı bile bana 4 erkek torun vereceksin diyor, zihniyete bak bence yurtdışına gidin master mı yaparsınız dilinizi mi geliştirirsiniz, uzaklaşın bu aileden de bu heriften de, bir cacık olmaz artık….ortada hastalıklı bir “sevgi”var. Daha önce sevilmediğinizden bir erkek tarafından, gerçek sevgiyi böyle bir şey sanmışsınız.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
Yani büyük harf yasak yazamıyorum da!
Dayak yiyorsun dayak ,aksam eve geleceksin 5 dk gec kalsan söyle bekleyecek adam seni!
Ne süprizi ne büyük askı?
İlk sevgilinmis öyle sanıyprsun ablacım.
engelle yolda görsen yolunu değistir.
Ay catlıycam ya.

Hayatından bir narsist geçmiş ve sevgili bir kulmuşsun ki bir şekilde ayrılmışsınız.. Allah kurtarmış öyle düşün..

Bunları yazıyorum ki salaklık ilim irfanla olmuyor görün diye :)
bu cümlenizi ilk okuduğumda içimden olurmu öyle şey demiştim. fakat son cümleyi okuduğumda çok hak verdim bu cümleye. üzgünüm. kuzum siz deli misiniz?

sen bensiz yaşayamazsın. 5 sene sonra sürüneceksin. Benden başka seni kimse sevmez ailen bile sevmiyor dedi.
ve bunların aynısını yıllar yıllar önce bende duydum. ailen sevmiyor seni. kapıya atacaklar yine bana, benim kapıma geleceksin gibi hileli ikna sözleri. asla kanma. çünkü seni asıl sevmeyen şunca zaman garanti gören kendisi. şimdi bitirince eşekten düşmüşe dönmüş.
heleki şiddet meselesine hiç girmiyorum bile. çünkü çok sinir bozucu bir durum.
kurtulduğun için bu aile ve bu adamdan sabah akşam şükür namazı kılmalısın. evlilik öyle düğün yapayım kına yapayım bir ömür mutlu yaşarım gibi birşey değil. o adamın anasıyla danasıyla hepsiyle evlenmek demek. çok zor.
varsın zaman geçsin yine seversin. aklına bile gelmez, yüzünü unutursun. onunla iletişimini tamamen kesmen gerek.

Gerçekten bileklerimi kesesim geldi okurken
Adam aldatmış, adam dövmüş, saçmasapan ayarlar vermiş yok anneme cevap veremezsin filan
Ki verilen bi cevap yok
Size sürprizli bi haberim var
Dünyadaki son erkek o değil
Gerçekten değil bak
Daha medeni davranan üstelik sevgili değilken bile medeni ve şefkatli davranan bi ton erkek var etrafta
Şu andavala saplanıp kalmayın rica Ediyorum
Bi de sen beni unutamazsın filan diyor
Öyle bi unutursunuz ki feleği şaşar
Ama o sizşn gibi her şeye he diyecek birini zor bulur işte
Ona yanıyor olabilir en çok yani

İnsanın kendi kendine ettiği kötülüğü varya ,tüm dunya biraraya gelse yapamaz.Siz önce kendinizi sevmeyi ve kendinize saygı duymayı ögrenin.Toksik bir ilişkiden kurtulduğunuz için şükredin.Terapiste uzun süre devam etmelisiniz.Ama önce ileriye bakın arkanıza baktığınız sürece ilerleyemez bir yere toslarsınız.Sevgiler...

Allahin sevdigi kuluymussunuz, fakirlere sadaka verin..
Telefonunuzu degistirin ve zihninizde de bu isi bitirin, bu adam travmadan baska birsey getirmez size

Tüm iletişim yollarını kapatıp onunla konuşmayın. Bile bile bunu kendinize nasıl yaparsınız? Bundan daha kötüsü ne olabilirdi ? O mu sizi sevmis Sevgi bu değil. Bitmişken sakın başlamayın. Ben sinir oldum burda.

yazını okudum diğer arkadaşların yorumunu okuyamadım. ne kadar güzel eğitimli genç bir kadınsın. kurtulduğun için kurban kes yada sadaka ver bence. Biraz ağır olacak ama narsist bir aile var karşında kızma ama ex nişanlında aynı şekilde bulmuşlar seni tüm egolarını sende patlatmışlar. sen kendinden ödün verdikçe onlar üstüne gelmişler. senden epey yaşca büyüğüm beni ablan olarak gör ve kendine değer ver ve bir daha ex nişanlınla görüşme ona açık kapı bırakma kısa ve öz bi şekilde bitti bir daha arama beni de kendi ne kaybettiğini görsün

Çok teşekkür ederim sağolun

Kesinlikle ben sanki bir daha sevemem sevilemem sandım arkama bakmaktan halbuki kimse böyle bir nişanlılık geçirmiyor. Biri olmak zorunda da değil sadece iç huzurum ve mutluluğumu neşemi geri istiyorum

Kesinlikle ben sanki bir daha sevemem sevilemem sandım arkama bakmaktan halbuki kimse böyle bir nişanlılık geçirmiyor. Biri olmak zorunda da değil sadece iç huzurum ve mutluluğumu neşemi geri istiyorum
neden bir daha sevilmeyesin ki, üstelik karşı taraf seni sevmiş belki ama yanlış sevmiş. sevmek birini değersizleştirmek değil ki. senin konundan bağımsız ama bugün öldürülen kadınların katilleri hep onları çok sevdiği için öldürdü. umarım senin kıymetini bilen biri çıkar karşına. unutma herkes kalbinin ekmeğini yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…