- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
Evet doğru kimsenin onu çekemeyeceğini biliyordu da kuyruk hep havada. Evet ağlıyor sızlıyor ama sıfır icraat hiçbir şey yapmadı zaten iyi ki de yapmadı.Gerçekten bileklerimi kesesim geldi okurken
Adam aldatmış, adam dövmüş, saçmasapan ayarlar vermiş yok anneme cevap veremezsin filan
Ki verilen bi cevap yok
Size sürprizli bi haberim var
Dünyadaki son erkek o değil
Gerçekten değil bak
Daha medeni davranan üstelik sevgili değilken bile medeni ve şefkatli davranan bi ton erkek var etrafta
Şu andavala saplanıp kalmayın rica Ediyorum
Bi de sen beni unutamazsın filan diyor
Öyle bi unutursunuz ki feleği şaşar
Ama o sizşn gibi her şeye he diyecek birini zor bulur işte
Ona yanıyor olabilir en çok yani
Pişman olup üzüldüğü şeylere 3 - 4 ay sonra pişmansın dimi bana bunu yaptın deyince hayır iyi ki yapmışım bak birbirimize daha çok kenetlendik derdi ben de susardım aslında öyle olmadığını bildiğim halde neyse şimdi bir şey demiyim derdim.
Onun gözünde ben çok dırdırcı biriydim hep eleştiriyordu ama asıl göremediği şey kendi tavrının ne hale getirdiği.
Evet babası babaannesi annesi de öyle dedi. Hatta babası dedi ki bana; bu 'hicran yarası' ile yaşayamazsın birbirinizi severken mutlu olamazsınız barışın. Ben de onu seviyorum ama maalesef artık olmaz dedim. Vay sen benim babama nasıl böyle dersin dedi sonra. Adam seni barıştırmak için aramış senin ailen beni aramadı bile dedi.
Annem çok mutlu zaten bittiği için diyemedim.