Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi sevin lütfen kurtulduğunuza şükredin ortada sevgi saygı hic bisey yok lütfen Kendinizi kandırmayın. Gerçek bir sevgiyle de karşılaşırsın mutlu da olursun. Elle tutulacak bisey kalmamış kapatın bu sayfayı görüşmeyin yeni bir hayat duruyor önünüzde

Tapu olayına kadar okudum gerisine dayanamicam galiba
Sen boyle bi adamla nasıl evlenmeyi düşündün anlayamadım. Kınamak istemem Allah böyle insanları bizden uzak tutsun saygısız pislik

Babanız fabrikayı satsın... size akıl alsin(şaka değil gayet ciddiyim)

Bence en kısa sürede bağları tamamen koparmaya bakın. Telefon, mesaj, buluşma hiçbirini yapmayın. 3-4 ay sonra aklınıza bile gelmez emin olun. Yeni birini sevmek için de önce kendinizi sevin mutlaka, gerisi de gelecektir. Karşınıza hak ettiğiniz insan çıkacaktır. Kendinizi kapatmayın yeter

Konunun sonunda akıllandığınızı okuyacağını sandım ama yok.

Bu yaşta bile gözünüz açılmadıysa bu adamla evlenip birkaç dayak yiyip birkaç kez aldatılıp her gün anneme bunu dedin ablama yan baktın diye kavga ede ede birkaç yıl heba edince hala çocuk yapmadıysanız açılır belki gözünüz.

Şimdi yazdıklarınızı baştan okuyun ve Allah sizi nasıl bi ateşin içinden çekip almış düşünün. Hala çok sevdik diyorsunuz. Seven taraf sadece sizsiniz. Daha önce hiç mi seviilmediniz de böyle saçmasapan bişeyi sevgi zannediyorsunuz? Hala bişey yapsın diye beklemenize siinirlenmeden edemedim. Saplantı olmuş artık bu. Aşk maşk değil

bacim sen gidip sukur namazi kilacagina oturmus agliyorsun? bir daha sevebilir miyim ne demek? elbette seversin. ikincisi o adam seni sevmemis, sevse o grupta senden once ablasina cevabi o verirdi.
seni surekli terketmekle sinamazdi. sana eli asla ve asla kalkmazdi.
yapma etme, boyle bi insanin ve ailenin hayatindan erkenden ciktigi icin Allah'a sukur et. yazdiklarini kendin oku bakalim? sence o adam seni sevmis mi?

Valla sinirden sonunu okumadim. Karsi tarafi hic eleştirmeyin. Siz de com iyi degilsiniz yani. Aileniz de siz de yuzunuze tüküruldükce ya rabbi sukur demissiniz! Nesi sevgi nesi ask bunun? Bir de cok sevdik diyorsunuz. Sevgi nedir bilmesek inanacağız

Bu konuyu bir kere daha okuduğumu hatırliyorum..

Belki gerçekten birbirinizi sevdiniz. (Herkesin seviyorum biçimi farklıdır çünkü)

Ama saygı baştan beri yokmuş..

Ailesi de garip. Düğün kendi düğünleri ama komşuya mesaj atar gibi mesaj atmışlar.. Siz bu aile ile büyüyen adamdan ne bekliyorsunuz ?

Şansınızı daha fazla zorlamayın iki çocuk sevindirin.

Adam pişman değil yani hala sizi suçluyo sizin yaşadıklarınızı başkası yaşasa siz ne dersiniz dışarıdan bir gözle bakın yaşadıklarınıza

palm angels ah palmcığım, ne kadar şanslısın. Hikayemde senin yerinde olabilmeyi öyle isterdim ki. Tabi ki seveceksin, valla ben aşşırı seviyorum ve seviliyorum şu an. Değerli olmak ne demek bunu anlıyorum her gün. İğrenç bir adamdan kurtulmuşsun, ben o iğrenç adamla evlenmiştim. Gerçekten yerinde olabilmeyi isterdim. Ne zaman istersen konuşabiliriz.

Yahu siz şaka mısınız? Hasta olan karşınızdaki insan, nasıl bir evde büyüdüğü, ne gördüğü, ne işittiği onu ve ailesini ilgilendirir. Hepsini doğru kabul edip elin kızının hayatını karartma hakkı nerden oluyor?! Siz hala kendinizi suçlayacak yer mi arıyorsunuz??? Dayak yenilmiş, aşağılanılmış, ailesine dahil küfürler hakaretler edilmiş ama özür dilemesi gereken siz misiniz gerçekten? Ya da bu yaşananların karşısında özür mü dilemeliydi? Yeterli miydi gerçekten? Kendinize, ailenize saygınız olsun biraz. O hadsiz narsist kimki size el kaldıracak kim??? Sevgi mi bu? Eğer bu şahsiyetinki sevgiyse ben ömrümce hiç sevilmemişim çok şükür. Sinirimden çıldırıyorum vallahi okuduklarıma bile! Kabus bitmiş çıkmışsınız içinden gidip kurban kesin bence. O hattı ve hatta ulaşabileceği tüm yolları da engelleyin.

Düğüne 20 gün kala kurtulmuşsunuz.

Şaka mısın bacım sen dayaktan darptan zevk mi alıyosun? Seni aşağılayan, yok sayan, ezen, hırpalayan bu adama hiç birşey olmamış gibi nasıl dersin "biz birbirimizi çok severdik, biz başkaydık"

Kendine saygın olsun biraz! Allah akıl fikir versin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…