Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor bitirdim bütün hikayenizi ama size şunu söliyim covid herkesin hayatının engeli olurken sizin hayatınızın kurtuluşu olmuş dua edin ki böyle zihniyette insanlardan kurtuldunuz haftanın 3 günü tartıştığın bir insana aşık olduğunu sanma çünkü evlensen bu zihniyet seniN aynı evde 2 ayda ne aşkını bırakır ne sevgiBi Kocaman bi nefrete dönüşür o duygu. İyiki kurtulmuşsun sil onla olan zamanları iyi yanlarını değil kötü yanlarını düşün unutursun. Herşeyi geç aldatılmışsın yani sevilmiyorsun.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
Acayip bir aşk yokmuş. Olsaydı başkasıyla sevişemezdi, sizi dövemezdi.
Kendinize gelin.
Hayatınızı yakmaktan son saniye kurtulmuşsunuz. Sadaka fln verin

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
Dayak yiyorsun dayakk yemim ederim sizin gibi insanlari görünce utaniyorum insanligimdan bin kat utanıyorum henüz o yaşına girmiş bir kizim var gözüm bebeğim incitmedim kırmadım binbir emekle büyüyorlar amma günün birinde kendisine birak dayağı en ufak bir hakarette bulunan adama salya sümük ağlayıp seviyorum derse kapıyı gösteririm çok ciddiyim yazıktır ailenize hic mi acimaniz yok günah değil mi aşk mis yemişim aşki onu bile kirlettiniz dayagin aşağılanmanın değer gormemenin adi ne zamandir aşk...
Azicik akliniz varsa çocuk sevindirik ne bileyim lokma dağıtın ve bir daha acmamak uzere bu konuyu kapatin.
Ailenizin kıymetini bilin elin hodugunu orman kackinini cok seviyorum diye de aramayin bu sevmek degil olamaz azicik saygınız olsun kendinize yemin ederim.sinirim oynadi su konuyu okuyunca

Bir de aşk, sevgi böyle birşey değil ya.
Nasıl goremediniz de kendinizi kendi ellerinizle teslim ettiniz hem psikolojik hem de normal şiddet uygulayan birine aklım almıyor.

Konu sahibi Louder ın konusuna bak geleceğinin fragmanı. Orda da sürekli annesine saygı bekleyen, aldatan, kadını ezikleyen bir tip vardı. Kadın büyük aşk sanip evlendi bir sorun nasılmış evlilik. Çok benziyor konular ve bağımlılığınız.
Yine louder boşanabildi siz bu kafayla onu da yapamazsınız.
Önce açın bir konuları okun hatta Louder hatta size anlatsın değmiş mi o kadar aşk var diye çekip evlenmeye.

Maalesef yakın çevremizde de var , yorum yaptığımızda kiskanilmakla o büyük aşkı anlammakla suclaniriz genelde.

Ya nedense bütün sorunlu birliktelik yaşayan arkadaslarimin eşi böyle, şiirler şarkılar suprizler instada boy boy fotolar ama ilişkinin aslını, adamın ne mal olduğunu bilmesek inanicaz , ve inan hiç biri mutlu devam etmiyor.. ayrıca bu adam para için sizie birlikte gibi geldi bana yani hiç bir seven aldatmaz ve şiddet uygulamaz....zaten adam pişman da değil ben bütün süs kabul et diyor, yarın daha çok aldatmak için, şiddet göstermek için,ailesine susman için seni manuple etmeye çalışıyor

Annem de böyle konuşup silkeliyor arada iyi geliyor ama o yazınca tutuluyorum yine.
Engelle şu asalagi,inan böyle bir asalaktan koca olmaz...bu adam bile değil saçma bir insan, bak vallahi öyle koca olmaz yapmayın arkadaşım az konuşun farklı erkekler tanıyın,ilk gördüğünüz ayıya inanıp evlenmeyin bak vallahi çok kibar kıymet bilen çok güzel seven adamlar var, bir kere karşına çıksa anlarsin ne demek istediğimi

Yat Kalk sükret, sonra yine yat Kalk sükret. Rabbimin sevdigi kuluymussun. Kurtulmussun. Sakin hata edipde barisma

Sizinki sevgi değil,sadece alışkanlık…Sadaka filan dağıtın,kurtulmuşsunuz. Bide sevdik diyo ya…. Sevgi neresinde bunun? Ezik olmayın siz de bu kadar! Maddi durumunuz da iyiymiş,yiyin,için,gezin,keyfinize bakın. Rahat mı battı,anlamadım ki?

Allah kuluna gösteriyor. Rahmeti gereği araya sorunlar, engeller koyuyor kaç diye.

Kulu görmezden gelip belaya koşunca kaderim böyleymiş, deyip ağlıyoruz.

Yas tutmaktan korkma, yalnızlıktan da. Çürümüş o ağaç...meyve vermez daha. Kes at. Nadasa bırak, bekle.
İnsan yalnız kalmaktansa, cehennemi yaşatana razı geliyor çoğu zaman ...

Kız deli misin. Sevinçten havalara Uçman lazım. Senin ilkin olduğu için sana öyle geliyor. Ama ben sana olacağı söyleyeyim sen evleneceksin bu seni aldatacak dövecek. Ailesine hizmet ettirecek. Bir de utanmadan malını mülkünü yiyecekler. Ben sana diyeyim senin paran olmasa bu kadarda uğraşmazdi bunlar. Sen bunlarin derdini çeke çeke erkenden hasta olup ölürsün. Kimseyi bu kadar çekmeye değmez. Hiç görüşme ben sana diyeyim. Ne adamlar var dışarda. Ayrıca her kadın güzeldir. Bu hayatta sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Kendini ezdirme. Kurtul bu asalaktan.

Barışma deli olur çıkarsın bu işin içinden yaş 18 gibi neden bir erkek için ağlıyorsunuz evliyim, seviyorum ama bunları yaşasam veya eşim şimdi bağırıp çağırıp istemese ağlamam giderim.
İçinizde yaşasın üzülün 3 gün ağlayın da böyle bir adama değil.
Hayatınıza yazık bence aileniz ile kalın.. Onları üzlemeyin anne baba her şeye değer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…