Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selaam; konuma yorum yapmış orada seninle konuşmuştuk. Lütfen ona inanma seven insan düzeltmek için uğraşmaz mi hiç ? Sadece sevgini kullanıyor.

Hayatınızın alt üst olduğu yok aksine şükredin böyle bi adamdan kurtulmuşsunuz yoksa asıl evlendikten sonra alt üst olurdunuz ki zaten çok da sağlıklı bi ilişkiniz yokmuş

ama korkarım siz ufacık bi ışık görseniz bu adama döneceksiniz umarım böyle bi hata yapmazsınız

Psikoloğa gitmeye devam et lütfen ve sakın barışma o a'damla.iyi ki terk etmiş seni yoksa sende ayrılacak potansiyel yok.çok sevmişsiniz yaa..

Ben ne okudum böyle ya Hayatın kurtulmuş önüne bak artık. Böyle bir insanla ömür geçer mi bir tek o da değil ailesi de.
Ne olur artık okuyup eline mesleğini alan kızlarımız böyle sığırlar için kendini harcatmasin gerçekten çok üzülüyorum.

Çok sevdik birbirimizi hem de çok anlatamam size, biz başkaydık herkes öyle derdi bize
Çok sevmek mi ?
Bırakın Allah aşkına şu ilişkide olmayan tek şey sevgi ve saygı.
İğrenç ötesi biriyle berabermissiniz. 20 gün kala hayatınız alt üst olmamış Allah sizi resmen korumuş. Böyle bir öküzle evlenseydiniz 2.aya şiddet ihanet kayinvalide görümce terörü diye başlık açardınız.
Okudukça sinir bastı beni. Nişanlınız tam bir manipülatör,ayrıca kişilik bozukluğu var.
Gitsin tedavi olsun başkasının da başını yakmasın.
Ne demek ya seni kimse sevmez ailen bile sevmiyor! Hoşt diyemediniz mi orada.
Gidin kurban falan kesin bu öküzden kurtulduğunuz için

Konuşmak gerçekten çok iyi olur çok teşekkür ederim

Selaam; konuma yorum yapmış orada seninle konuşmuştuk. Lütfen ona inanma seven insan düzeltmek için uğraşmaz mi hiç ? Sadece sevgini kullanıyor.
Sürekli arıyor önüme çıkıyor ve aklımı çok karıştırdı. Tam toparlandım derken yere çakıldım korkualrımı o kadar iyi çözmüş ki hep oradan vuruyor

Sürekli arıyor önüme çıkıyor ve aklımı çok karıştırdı. Tam toparlandım derken yere çakıldım korkualrımı o kadar iyi çözmüş ki hep oradan vuruyor
Sakin ol, korkma. Şimdi denizde boğuluyor gibi hissediyorsun ne yapacağım diyorsun çırpınıyorsun. Hiçbirsey yapma ciddiyim birşey yapma git bir duş al ne bileyim bir film izle biraz sakinleş. Kendinle kalıp sakinlestiginde sende neyin ne olduğunun farkında olacaksın. Sevgi değil bu kendi evliligimden de biliyorum normal sevgi değil bu.

İlk sevgiliniz olduğu için sizin için mükemmel Bi hikaye oluşturup ona tutunmaya çalışmışsınız ama inanın bu hikaye o dillere destan aşk hikayesi değil. Başkasını da seversiniz başkası da sizi sever odak noktanız bu olmamalı. Bunlara katlanmanızı ve sürekli devam etmeye çalışmanızı yalnız kalma endişenize ve kendinize hak ettiğiniz sevgiyi vermemenize bağlıyorum. Mutlaka psikolojik desteğe devam edin ve o adamı katiyetle hayatınızdan çıkarın. Kendinizi sevip, kendi kendinize de mutlu olmayı öğrenince sadece bu olay için değil tüm hayatınızı şekillendirecek bir gücünüz olacak. Bi söz var ya hani "Kuş konduğu dalın kırılmasından korkmaz. Çünkü onun güvendiği dal değil kanatlarıdır." diye. Dalı bırakın, kanatlarınızı keşfedin ve bu hatalar silsilesini mükemmel Bi tecrübeye cevirinnn

biz başkaydık herkes öyle derdi bize

Bence de çok başkaymışsınız. Ben böyle rezil bir ilişki görmedim.
Düğün defalarca ertelendi de evlenmeden kurtuldum diye sevineceğinize aklım karışıyor diyorsunuz hâlâ.
Umarım barışıp da başınızı yakmazsınız.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.

Tek bir aşk bile göremedim
Siz ne yiyip içtiniz de bu kadar kör oldunuz?
Adam sizi dövmüş yahu dövmüş
Büyük aşk ne demek bir sözlükten bakın

Umarım konu fakedir. Okurken bu kadar da olmaz dedim çünkü
Maalesef doğru. Çevremdeki herkes sizin gibi dedi ama burnumun dibine gittim. En sonunda da olmadı. Çok zorladım olmadı. Ama Allah beni korumuş onu anladım. Çünkü ben bu körlükle çok kandırılırmışım inşallah herkesin karşısına iyi insanlar çıksın.

Adam vurmuş dövmüş, siz hala görümce onu dedi takıları beni götürmeden seçtiler kısmını hatırlayıp dertleniyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…