Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce ciddi bir ilişkiniz olmadığı için şuan bu adam özlenmeye değer biri gibi gözüküyor size ama değil. Sizi değersizlik duygularınıza oynayarak elinde tutmuş net psikolojik sorunlu bir adam. Kesinlikle heryerden engelleyin iletişimi kopartın uzun uzun her ayrıntıyı yorumlayarak yazmaya üşendim ama çok net manipüle ediyor sizi deneyimsizliğinizden yararlanıp. Siz onunla normal bir iletişimi sürdüremezsiniz üzülmeden ve kendinize saygınızı yitirmeden. Acil no contact yapıyoruz, herhangi bir veda, açıklama vs birşey olmadan her mecradan engelleyip iletişimi tamamen koparıyoruz.

Evet siz başkasınız tabi. Hangi kadın ağzına mıçan adama bu kadar yapışır? Hangi erkek bu kadar karaktersiz olur? Olmaz işte. Bir tek sizde var bu. O yüzden evet, siz başka bir çiftsiniz.

Ay yapma etme gözünü seveyim. Bırak şu hanzoyu. Seni nasıl sindirmiş görmüyor musun? Şimdi böyle yapan evlenince ne yapar tahmin bile edemezsin. Kucağında çocukla kalakalırsın. Ailesi ayrı kendisi ayrı dert bunların. Hiçbiri çekilir dert değil. Allah aşkına sil at hayatından.

Allah'ın sevdiği kulmuşsun ki evlenmemişsin . İyi tarafından bak. Ya bir de evlensen hiç kurtulamadı bu cacıktan.

Evet siz başkasınız tabi. Hangi kadın ağzına mıçan adama bu kadar yapışır? Hangi erkek bu kadar karaktersiz olur? Olmaz işte. Bir tek sizde var bu. O yüzden evet, siz başka bir çiftsiniz.
Şu oluyor bu çiftlerde herkes en ufak problemde ayrıldı ama biz öyle bir çiftiz ki , siddet, aldatma her şey olur ama aşkımız bitmez . Neler yaşanır ama biz aşktan bırakamıyoruz algısı

Şu oluyor bu çiftlerde herkes en ufak problemde ayrıldı ama biz öyle bir çiftiz ki , siddet, aldatma her şey olur ama aşkımız bitmez . Neler yaşanır ama biz aşktan bırakamıyoruz algısı
Sonra o aşk kadının mezara gitmesi ile bitiyor hep. Sosyal medyada görüyorum. Öyle canavarlar var ki, kadınlar peşinden koşuyor bazen. Ne aşkmış beee diyorsun. Allah korusun sonra o karaktersiz adamlar birinin sebebi oluyorlar işte

Annenizin duası mı yoksa Allah’ın sevgili kulu musunuz bilmiyorum ama iyi ki evlenememişsiniz. Gidin bir yetim sevindirin, büyük bir beladan kurtuldunuz. Çünkü fragmanı bu kadar berbat olan ilişkinin evlilik kısmı korkunç olacaktı. Lütfen daha çok gençsiniz, kendinizi sevin, özgüveninizi yeniden oluşturun. Ve lütfen ama lütfen bir daha bu adamla görüşmeyin. Kurtulmuşsunuz, bile bile kendinizi tekrar ateşe atmayın. Ama kendinizi oluşturmadan ( kariyer vs. değil, öz benlik olarak) yeni ( yeni diyorum, bu adama sümüğünüzü bile atmayın) bir ilişkiye başlamayın çünkü benzer birinin kurbanı olabilirsiniz. Kendi değerinizi siz oluşturursunuz, kendinize değer vermezseniz başkasının değer vermesini bekleyemezsiniz, vermezler çünkü. Pskoloğunuzla terapilere devam edin. Hatta bir tatile çıkın, havanız değişsin.Beş para etmeyecek şu adamı ve ailesini silin.

sizin gibi başarılı vede maddi olarak güçlü bir insan nasıl bu hallere düşer hayret ettimgerçekten

Ailesi ne yapıyor acaba bu süreçte. Bence artık babanın yumruğu masaya vurması lazım. Gerçi büyük konuşmak ta istemiyorum. baksanıza gizli gizli buluşmuş ta adam gel kaçalım demiş. Kıza azıcık alttan alıp iki yalan atsa tamam sen ne dersen o dese o anda kaçacakmış gibi bir his uyandı bende. Allah'ım evlerden ırak. Allah'ım evlatlarımıza aklını fikrini kullanmak nasip etsin. İyilerle karşılaştırsın

Adam seni öldürecek ve beni böyle kabul ettin diyecek sonunda.
Bir de'' seni benden başka kimse sevmez,sen bana çok aşıksın...'' diyerek seni buna inandırıyor. Pis manipülatör.

Canim eğitimliyim yazmissin falan ama bu adamın psikopat narsist bir kişilik olduğunu nasıl anlamadın hayret ediyorum narsist bir kişilik anlatıyorsun sen suan birleşince döven söven gidince ağlayan yalvaran bunlar narsisttir sen resmen kurtulmaya bak cnim bnm yani bu ilerde daha kotu sonuçlara sebep olur

Psikoloğu asla bırakmayın.
Şiddet gösteren, aldatan, sorgusuz itaat bekleyen, ailesinin eteğinin dibinden çıkamamış vasifsiz bir tiple ne aşkı ne sevgisi.
Şiddet nedir ya bu nasıl kepazelik. Ailen elin serserisinden dayak ye diye mi büyüttü okuttu.gunah ya o aileye.
Bir de karşılıklı aglaşmalar bilmem ne. Kimse böyle bir aşka saygı duymaz. Tiksinir ve acır sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…