Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarısından sonrasını okumama kararı aldım ziraa bir insan kendine daha fazla kötülük yapamaz.
Kızım paran var pulun var okumuş etmişsin işin gücün herşeyin var sen ona değil o sana muhtaç!
Belli ki seni manipüle edip senin üzerinden ekmek elden su gölden geçinecek nerde akşam orda sabah gününü gün edecek sende elinde mendil oturup ağlayacaksın. Sakın barışma bu çocukla. Ben sen olsam napardım?
Gider mideye kelepçe vurdurur, merkezde yağları erittirir kendimde beğenmediğim neyim varsa halleder o bok sıçanı oğlana da sümüğümü bile atmaz sensiz işte böyle olunur der prensesler gibi hayatıma bakardım. Halin vaktin var hayal değil hepsi 3-5 ayda tamamen olacak şeyler bırak ağzına bile alma şu çocuğu bir daha.
buraya yazan ellerine yazık.

Çok haklısınız teşekkürler

İnsan kendini ne yapmak icin zorlarsa bu hayatta o seyi yapmakta bir o kadar zorlanır. Kilo vermek istediğinde doymaz. Varmayı düsünürse yol uzar. Neyi reddedip iterse bir o kadar kendine ceker. O nedenle sen suna bak. Ondan önce nasıldın? Kimdin? Bu yasam yolculugunda ondan sonra nasılsın, kim oldun? Onun seni önemsememesi umursamaması en nihayetinde senden hangi duyguyu cıkardı? Sende nasıl bir dönüsümü baslattı?

Dolasıyla caban unutmak degil, her seye ragmen onun ne sekilde olursa olsun senin yasamına kattıgı hediyeyi görmek olmalı. Emin ol ögretiyi görünce zaten artık unutmak ile isin olmayacaktır.

“Birbirimizi çok seviyorduk” diyorsunuz ya kırılmayın ama bence çok seven tek kişi sizmişsiniz. Siz onun ve ailesinin her türlü kabalığını affederken o sizin en ufak çıkışmanızda ayrılığa getirmiş olayı. Zaten ilişki en baştan sorunlu. Size kilo muhabbeti yapan, aldatan, şiddet uygulayan biriyle devam etmek hiç sağlıklı değil. Adam “benden bir cacık olmaz” diye bağrıyormuş resmen. Bence siz kendinize değer vermediğiniz için her şeyine eyvallah demişsiniz. Ama anlattıklarınıza göre ondan bin kat değerli bir insansınız. Lütfen kendinize bu adamı layık görmeyin. Kendisi de sorunlu ailesi de. Evlenseniz bile düzelmeyecek.
Bir de bakın sürekli ertelenmiş düğün. Demek ki Allah sizi korumuş. Hayat size işaret vermiş evlenme diye. Bir de bu açıdan bakın.
Eğitimlisiniz, varlıklısınız, karşıdakine kendinizi adayan birisiniz, eminim güzelsinizdir de. Lütfen bu insana değer vermeyin artık. Kendi kalitenizde biriyle olun. Hayatta geçmeyen aşk acısı vardır ama çok iyi insandır, kavuşamamışsındır vs bu insanı ömür boyu kalbinde taşırsın. Ama sizin nişanlınız gibi birini aylar sonra unutup olmadı diye şükredersiniz.

Kızım ne güzel okumussun,çalışıyorsun.Boyle bir adamla hayat kurmak sence mantiklimi? 11 yıllık evliyim, eşim elini dahi kaldirmamistir.
Gerçekten sen bu adamla mutlu olacağına inanıyor musun?yapma bunu kendine ya az akıllı ol.

Yeniden sevebilirsiniz, kesin bilgi.. Kendimden biliyorum.
Böyle toksik ilişkilerde insan unutamaz sanıyor çünkü iyisinden fazla yaşadığı kötülükler de tüm hücrelerini dolduruyor insanın. AMAAA güzel haber, aklınızı başınıza toplayınca misler gibi unutup yeniden başlıyorsunuz hayata.
10 sene oldu toksik ilişkimden kurtulalı. Hiç ayrılamam, unutamam sanırdım ben de.
5 senelik evliyim :) Hem de eski sevgilimle kıyaslanamayacak kadar iyi bir adamla.
Sadece sabredin ve aklınızı başınıza toplayın.

Bağımlısınız sadece aşık falan değil...Allahın sevdiği kuluymuşsunuz da yasaklar vs.vesilesiyle bu adamla evlenememişsiniz
Diyelimki evlendiniz sizi mutlu edebileceğini mi düşünüyorsunuz.Anneme şunu dedin ablama bunu hergün huzurunuz kaçacak o aşk dediğiniz söylem nefrete dönecek..en sonunda boşanacaksınız..değermi bu adam için.bence bir saniyenizi bile haketmiyor
Yeniden seveceksiniz elbet ama size uygun değer veren en önemlisi huzur veren birini...
Sizi küçümsemesinden bahsetmişsiniz buna nasıl tahammül ettiniz en çok ona şaşırdım.. Bu bahsettiğiniz kişiye zaten her anlamda fark atacak potansiyelde olmanıza rağmen...
Diplomanız maddi durumunuz vs.
Bence bu toksit kişiyi ayaklarınıza kapansa dahi affetmeyin engelleyin heryerden..
Bir süre canınız yanar ama geçer..
O düşünsün sizin gibi sini nereden bulacak derdine yansın ahmak
Tedavi ve desteğe devam bu arada belliki özgüveniniz oldukça zedelenmiş
Tekrar güçlenene kadarda hayatınıza kimsəyi almayın..nacizane fikrim bu..sevgiyle kalın

Çok haklısınız teşekkürler
25 yaşında evli ve çocuklu biri olarak yapıyorum yorumu, hiçbir kadının bi serseri yüzünden helak olmasını kaldıramıyorum. Hele ki statü olarak asla yanınızdan bile geçemeyecek biri için..
İki insan birbiri ile evlendiğinde sadece eşiyle değil ailesi ile de evlenmiş olur.
Ailesi için kız arkadaşını bu kadar üzen birinden ne eş ne de baba olur.
Lütfen canım hatandan kurtulmuşsun tekrar düşme, dilerim sevginizi hak edecek biri en kısa zamanda karşınıza çıkar

aklınızı mı kaybettiniz
bu asalağın nesini seviyorsunuz
ondan başkası sevmezmişmiş
bunca insan nasıl ayrılıp başkalarıyla mutlu oluyor
allahım büyük konuşturma kızım şunları dese ağzına ağzına patlatırım

Kusura bakmayın çok uzun okuyamadım.Okudugum kadarıyla hayatınız alt üst olmamış kendi elinizle bağıra çağıra alt üst etmişsiniz.Sizin gibi okumuş bir kadin bile bunları yapıyorsa çaresiz işi gücü olmayan kadınlar ne yapsınlar yazık.

Evvlenmeden once fiziksel ve psikolojik siddet görmeye başlamışsın. Bu adamdan kurtulduğun için sadaka vermelisin

Ne sevmesi sevdigini sanıyorsun sevmek bu değil çünkü.
Adam karaktersiz aldatma,şiddet, ana kuzusu aklın varsa kaç.

korka korka okudum neysek evlenmemişsiniz.

Allahın sevdiği kuluymussunuz ki olmamış bu iş.
insan gibi insan bulursanız aşk sandığınız şeyin aşk olmadığını anlarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…