Öyle bile olsa adamın çoktan basıp gitmesi gerekiyodu bence onlarda da sıkıntı var takı yapmamaları sürekli söz verip tutmamaları dengesiz hareketler, boşanmak için evleniyorum sözleşme yapıcam demek nedir ya.. Premses geri basamıyo basireti kötü bağlanmış hala napıcam die buraya yazdgına göre karar veremiyo komut almaya alışmış onlar evlenin ayrılmayın dese yine de evlenecek, iki aya kalmaz boşanıyorum napıcam diye konu açar zaten eşyalar takılar fln mevzu uzun daha :/
Adamın azıcık aklı olsa aylar önce ayrılırdı zaten. O zamanlar seviyormuş demek ki, katlandı bir şekilde.
Artık zıvanadan çıktı ama baktı ki naparsa yapsın prenses ayrılmıyor. Hakaret ediyor, kaba saba davranıyor, ileri geri konuşuyor, ailenden iğreniyorum bile diyor ama yok nasılsa prenses ayrılmıyor, adam da artık idare etme, hoş tutma gayreti göstermiyor.
Muhtemelen düğüne az süre kala kızı bırakmış olmamak için, "nasılsa her yaptığımı dediğimi sineye çekiyor evlendikten sonra da idare ederim" diyerek ayrılmıyor. Eh bunca senesini harcadı, biraz daha dayanıyor.
Ben bütün konularında dedim, bu adam evlendikten sonra 180 derece değişecek, acısını çıkaracak, burnundan getirecek diye. Adam o kadar sabredemedi ama baktı ki prensesin zaten ayrılmaya niyeti yok artık uğraşmıyor bile.
Bugüne kadar hep haklı bulduğum adamın artık savunulacak tarafı kalmadı bu davranışlarıyla ama adam da bu hale bir günde gelmedi.
Bu arada merak etmeyin iki aya boşanıyorum diye konu açar açar boşanmaz.