• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

E hani ailen ayrılmana izin vermiyordu? Bu saatten sonra ayrılınmaz demiyorlarmıydı?
Sen bi garip,oğlan bi garip, ailen garip... bence evlenin de tek tek başkasının canını yakmayın yahu

Tekrar yazıyorum arada kaynamasın diye...Sen sadece son olayı anlatmışsın, önceki konularına da bakılamıyor kısıt getirmişsin...Adam sana neden kinli sence? Sen de hata yaptın mı hiç? Objektif anlatsan
Hahahah prenses ilişkinin başından beri yuruyen hata zaten. Adamin bu kadar tahammulsuz, kaba saba, umursamaz olmasinin sebebi prensesin bugune kadar yaptiklari. Adamin tahammul sınırları doldu tasti boyle hirt bir adam oldu.
Ben dugunden sonra prensesin burnundan getirecek diyordum hep ama adam o kadar bile sabredemedi.

Merak etmeyin prenses ayrilik gazina falan gelmez. Gelse önceki 372933 konusunda gelirdi.

Adamin bu kadar tahammulsuz, kaba saba, umursamaz olmasinin sebebi prensesin bugune kadar yaptiklari. Adamin tahammul sınırları doldu tasti boyle hirt bir adam oldu.
Öyle bile olsa adamın çoktan basıp gitmesi gerekiyodu bence onlarda da sıkıntı var takı yapmamaları sürekli söz verip tutmamaları dengesiz hareketler, boşanmak için evleniyorum sözleşme yapıcam demek nedir ya.. Premses geri basamıyo basireti kötü bağlanmış hala napıcam die buraya yazdgına göre karar veremiyo komut almaya alışmış onlar evlenin ayrılmayın dese yine de evlenecek, iki aya kalmaz boşanıyorum napıcam diye konu açar zaten eşyalar takılar fln mevzu uzun daha :/

Arkadaşım hâlâ ayrılmamak için neden diretiyorsunuz?
Evlenince boşanacaksınız çok açık değil mi?
Allah gösteriyor işte, hayırsız bu iş, bu kadar direnmek neden?
Ha evlenip bir de hamile kalıp boşanmaya kalkmak daha eğlenceli gelecekse devam edin.
Gerçekten bazen aklım şaşıyor konularınıza.
Bu kadar bağıra bağıra gelen belayı görmemek.........

Öyle bile olsa adamın çoktan basıp gitmesi gerekiyodu bence onlarda da sıkıntı var takı yapmamaları sürekli söz verip tutmamaları dengesiz hareketler, boşanmak için evleniyorum sözleşme yapıcam demek nedir ya.. Premses geri basamıyo basireti kötü bağlanmış hala napıcam die buraya yazdgına göre karar veremiyo komut almaya alışmış onlar evlenin ayrılmayın dese yine de evlenecek, iki aya kalmaz boşanıyorum napıcam diye konu açar zaten eşyalar takılar fln mevzu uzun daha :/
Adamın azıcık aklı olsa aylar önce ayrılırdı zaten. O zamanlar seviyormuş demek ki, katlandı bir şekilde.

Artık zıvanadan çıktı ama baktı ki naparsa yapsın prenses ayrılmıyor. Hakaret ediyor, kaba saba davranıyor, ileri geri konuşuyor, ailenden iğreniyorum bile diyor ama yok nasılsa prenses ayrılmıyor, adam da artık idare etme, hoş tutma gayreti göstermiyor.

Muhtemelen düğüne az süre kala kızı bırakmış olmamak için, "nasılsa her yaptığımı dediğimi sineye çekiyor evlendikten sonra da idare ederim" diyerek ayrılmıyor. Eh bunca senesini harcadı, biraz daha dayanıyor.

Ben bütün konularında dedim, bu adam evlendikten sonra 180 derece değişecek, acısını çıkaracak, burnundan getirecek diye. Adam o kadar sabredemedi ama baktı ki prensesin zaten ayrılmaya niyeti yok artık uğraşmıyor bile.

Bugüne kadar hep haklı bulduğum adamın artık savunulacak tarafı kalmadı bu davranışlarıyla ama adam da bu hale bir günde gelmedi.

Bu arada merak etmeyin iki aya boşanıyorum diye konu açar açar boşanmaz.

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Yorumları okumaya geldim:)
Yeni gelenler ciddi ciddi yazar simdi.)

Bazıları sizi haksız bulmuş adamı bu hale getirdiniz diye ama bunun bir önemi yok. Konu bu değil. Böyle davranan adamla EV-LE-NİL-MEZ. Evlenmeyin çok pişman olursunuz.

Back