- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.501
Değilim zaten
ironi diye belirt bacım o zaman. şok oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilim zaten
Bu kişinin sayfası bir tuhaf sanki mune takıntısı yapmış gibi sakalasma şeklimi bilmiyorum ama başka konulardaki yazılarida değişik çözmeye çalışıyorumironi diye belirt bacım o zaman. şok oldum.
Ben mi?Bu kişinin sayfası bir tuhaf sanki mune takıntısı yapmış gibi sakalasma şeklimi bilmiyorum ama başka konulardaki yazılarida değişik çözmeye çalışıyorum
Evet ya baya baktım sayfanıza çok farklı değişik geldi hafif deli dolu sürekli Nevriye ve muneye ithafen gibi gibiBen mi?
Nevriye beni kıskanıyor yaptığım yemeğe kepaze diyorEvet ya baya baktım sayfanıza çok farklı değişik geldi hafif deli dolu sürekli Nevriye ve muneye ithafen gibi gibi
peki anladım .Nevriye beni kıskanıyor yaptığım yemeğe kepaze diyor
Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
O iş çoktan bitti.Kesinlikle evlenmeyin. Bunları söyleyen insan evlendikten sonra da lafını sözünü bilmeden iğrenç konuşmalarına devam edecektir. Anneniz annesini arasın anlatsın oğlunun dediklerini, ne kızım istiyor evlenmek ne de biz onaylıyoruz bu evliliği desin şahsi fikrim. Zararın neresinden dönülse kardır
O iş çoktan bitti.
Çok ayıp amaaaBacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
En son kuzenime senin gibi diyen kadının 1 kızı 4 nisan attı 50 yaşını geçti hâlâ evlenemedi 2. Kızı 48 yaşında hala bekar, yengem de ablam 30 yaşında bekarken kalmış derdi, kendi küçük kızı 43 yaşında bekar yani bence büyük konuşma kardeş var çoluk çocuk var torun olur kınamayın aslaBacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
En son kuzenime senin gibi diyen kadının 1 kızı 4 nisan attı 50 yaşını geçti hâlâ evlenemedi 2. Kızı 48 yaşında hala bekar, yengem de ablam 30 yaşında bekarken kalmış derdi, kendi küçük kızı 43 yaşında bekar yani bence büyük konuşma kardeş var çoluk çocuk var torun olur kınamayın aslaBacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
TamamEn son kuzenime senin gibi diyen kadının 1 kızı 4 nisan attı 50 yaşını geçti hâlâ evlenemedi 2. Kızı 48 yaşında hala bekar, yengem de ablam 30 yaşında bekarken kalmış derdi, kendi küçük kızı 43 yaşında bekar yani bence büyük konuşma kardeş var çoluk çocuk var torun olur kınamayın asla
Nasıl oluyor buiki tanesi ile konuşuyorum bakalım kafama birisi yatarsa evlenirim
Sizin nesliniz ne zaman tükenecek ?Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
Pıtırcık Mune de ne oluyor? Almam derken evlenmeyi mi kast ediyorsunuz?Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
Yok pazardan domates almam mevsimi değilPıtırcık Mune de ne oluyor? Almam derken evlenmeyi mi kast ediyorsunuz?
Yok pazardan domates almam mevsimi değil