Evet gerçekten şuan ağlıyorum psikolojim hiç iyi değil neden bu kadar acımaszıalr anlamıyorum
Sen bosver milleti canim.
Basiretsiz bir erkekten kurtulduguna sükret.
Benimde eski sevgilim bana para yollamak istemisti evlenene kadar sende kalmasini istiyorum diye.. ne munasebet diye kabul etmedim. Yine paragöz damgasi yemistim ondan dusunsene
Kendileri paragöz. Benimkide ortak hesap acmamizi istiyordu.
Kendilerinden biliyorlar. Kendi zihniyetsizliklerin yansitmasini yapiyorlar ama belli ediyor salaklar. Misal seninki maas kartina gözünü diktigi gibi.
Birde iyilik yapmis gibi görünüp laf etme diye önayak numaralari bunlar. Sana dislerini ödemesi gibi. Tipik psikolojik baskinin numaralari. Yoksa sonradan basina kakmazdi sana öyle agir cumleler kurmazdi.
Yaptigi iyilik iyilik icin degilmis kalpten gelmiyormus demek ki. Buna cikiyor.
Birdaha sana herhangi siddeti uygulayan adami direk sutla. Cunku hepsi birbirine bagli. Ekonomik siddet yasatan psikolojik ve fiziksel yasatir. Psikolojik siddet yasatan ekonomik ve fiziksel de yasatir vsvsv...birinden birini gorursen ötekileri görme ihtimalin de yüksektir.
Agla dök icini ama kendini yipratma. Bunlari ders olarak gör birdaha daha secici ol.
Sana onca aci yasatmis kisiden kurtuldun.
Ben yalniz ölürüm de böyle bir erkekle evlenmem canim yahu...sende böyle düsün.
Elin manyaklarini cekmeye gelmedik bu dünyaya. Bekarlik kötü bir yol arkadasindan cok cok daha iyidir.
Ha söyle birsey de var. Kalpten seven erkek ve gercek iyi niyetli olan erkek sana sevimli gözlerle bakar istedigin seyleri azcok yerine getirirdi. Getirmese bile gönlünü alirdi.
O ne öyle hunharca seninle bosanmak icin evleniyorum zarttir zurttur catir catir kalp kirmak cirkinlesmek vs?? Allahin kirosu. Duruma göre binbir yüzünü gosteren degisen samimiyetsiz hiyar.
Vallahi sükret canim... ne diyeyim baska.
ilerde sukredeceksin zaten..simdi acin taze. Ama sükretmen gereken bir durum icin suanin icin kendini üzme fazla yinede. Bunun bilincinde ol.
Burdaki yorumlari da fazla kaale alma.
Senin hayatini en iyi sen biliyorsun.
Mesela sende dugun masraflari icin 25 bintl harcamissin. Bunu yeni soyledin sanirim.
Yani yazdigin kadar yorumlaniyor hersey. olaylarin ic yuzunu ve ne yasadigini, yasarken kalbinden gecenleri ancak sen bilirsin.