• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ben onu çok sevdiğim için hep kötü taraflarını gizledim gizledim ki beni haksız bulun ben ayrılmayayım ondan çünkü deli gibi aşıktım görmedim görmedim çocuk haklı kurtuldu diyenler için de inşallah öyle birisi çıkar karşılarına diyorum
Ben evliyim birtanem çok teşekkür ederim 1 adet oğlum var.

Ikinci el siteler var. Gitti gidiyor,zebramo,let go, sahibinden, evde.net ve binlercesi. Ayni sekilde facebookta da bu sekilde sayfalar var.
Gunesli bir gun iyi isik alan bir yerde cek fotograflarini, kapagi acilmamis sifir urun diye sat butun ceyizlerini-kivir zivirlarini. Inan ki ikinci el alan cok insan var. Ben de birsey ararken ikinci eline bakarim bazen, armut koltuk vs gibi
Bu çok iyi bir fikir. Özellikle Zebramo da çok iyi müşteri potansiyeli var. Kutusu açılmamış sıfır çeyizlik dersen çok rahat satılır

Evet gerçekten şuan ağlıyorum psikolojim hiç iyi değil neden bu kadar acımaszıalr anlamıyorum

Sen bosver milleti canim.
Basiretsiz bir erkekten kurtulduguna sükret.

Benimde eski sevgilim bana para yollamak istemisti evlenene kadar sende kalmasini istiyorum diye.. ne munasebet diye kabul etmedim. Yine paragöz damgasi yemistim ondan dusunsene:KK70:

Kendileri paragöz. Benimkide ortak hesap acmamizi istiyordu.

Kendilerinden biliyorlar. Kendi zihniyetsizliklerin yansitmasini yapiyorlar ama belli ediyor salaklar. Misal seninki maas kartina gözünü diktigi gibi.

Birde iyilik yapmis gibi görünüp laf etme diye önayak numaralari bunlar. Sana dislerini ödemesi gibi. Tipik psikolojik baskinin numaralari. Yoksa sonradan basina kakmazdi sana öyle agir cumleler kurmazdi.
Yaptigi iyilik iyilik icin degilmis kalpten gelmiyormus demek ki. Buna cikiyor.

Birdaha sana herhangi siddeti uygulayan adami direk sutla. Cunku hepsi birbirine bagli. Ekonomik siddet yasatan psikolojik ve fiziksel yasatir. Psikolojik siddet yasatan ekonomik ve fiziksel de yasatir vsvsv...birinden birini gorursen ötekileri görme ihtimalin de yüksektir.

Agla dök icini ama kendini yipratma. Bunlari ders olarak gör birdaha daha secici ol.
Sana onca aci yasatmis kisiden kurtuldun.
Ben yalniz ölürüm de böyle bir erkekle evlenmem canim yahu...sende böyle düsün.
Elin manyaklarini cekmeye gelmedik bu dünyaya. Bekarlik kötü bir yol arkadasindan cok cok daha iyidir.

Ha söyle birsey de var. Kalpten seven erkek ve gercek iyi niyetli olan erkek sana sevimli gözlerle bakar istedigin seyleri azcok yerine getirirdi. Getirmese bile gönlünü alirdi.
O ne öyle hunharca seninle bosanmak icin evleniyorum zarttir zurttur catir catir kalp kirmak cirkinlesmek vs?? Allahin kirosu. Duruma göre binbir yüzünü gosteren degisen samimiyetsiz hiyar.

Vallahi sükret canim... ne diyeyim baska.
ilerde sukredeceksin zaten..simdi acin taze. Ama sükretmen gereken bir durum icin suanin icin kendini üzme fazla yinede. Bunun bilincinde ol.

Burdaki yorumlari da fazla kaale alma.
Senin hayatini en iyi sen biliyorsun.
Mesela sende dugun masraflari icin 25 bintl harcamissin. Bunu yeni soyledin sanirim.
Yani yazdigin kadar yorumlaniyor hersey. olaylarin ic yuzunu ve ne yasadigini, yasarken kalbinden gecenleri ancak sen bilirsin.

Son düzenleme:
Mesela bu eski hiyar hikayelerine bakiyormus dedin diye tonca laf yiyorsun burda.
Yahu kime ne ? Ben olsam bende merak ederdim bende dillendirirdim bunu. Ne varmis bunda.

Eski konularini bilmiyorum mesela
Iste eski nisanlisinin hala instagramda takipte oldugunu birkac kez soylemesine kizilmasinin sebebi son cumlede sakli. Eski konulari bilmiyorsunuz.

Bugune kadar nolursa olsun prenses barisan, ayağına giden kisi idi. Simdi hazir her sey bitmisken, bu kez kesin ayrılmışlarken hala hikayeme bakiyor diye farkli farkli mesajlarda soylemesini insanlar "hala akli onda, acaba adam gelse yine barisacak mi" diye endiseyle yorumluyor. O yuzden de akli karismasin, aklı kaymasin hatta umutlanmasin diye bakma, kapali yap vs diyorlar. Cunku daha once kesin bitti donusu yok deyip barismak icin nişanlısının ayagina gittigini biliyoruz. Bu kötülüğü icin veya elestirmek laf etmek icin soylenen bir sey degil. Tam tersi aklindan artik çıkarmasi icin soylenen bir sey.

benim aklıma bişey takıldı ifşa olmaktan korkan , bu nedenle anlattıklarına yalan dediğimizde ifşa olmamak için eksik/yanlış anlattım diyen bu kızcağız antalyada, dün evlenecekti, dişlerini sevgilisi yaptırdı, bu attığı ikinci yüzük vs vs bunlar çok spesifik şeyler ve şıp diye tanınır.

Yine kıza hakaretvari konuştunuz ve o da artık cevap verince banlattınız tebrikler. Sırf prenses yumuşak başlı diye bu cesaret geliyor size. Nasılsa ağır konuşmuyor, dilediğim gibi show yapayım like falan alıyım. Allah sizin elinize düşürmesin.

Kız sen şu adamı sal gitsin heryerden sil kendine zaman tani biraz toparlan.. artık kendine gel ve dönme ilişkinin suyu çıkmış bir sürü rezillik neden ayak diretiyorsun? Bir söz vardır bak öğren burayada yazayim: "insanin kendine ettigi kötülüğü yedi köy bir araya gelse edemezmis." Umarım anlamissindir🤷🏼‍♀️

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Aileyle falan konuşma bence onlar sana cokmu deger vermiste ayaklarına kadar gidiceksin. Alinan eşyalarida bir yakininiza birak ordan alsinlar birde onlarin yuzunumj gorceksin

Siz ne anlattı iseniz onu biliyor herkes. Nişanlın kimsenin umrunda değil. Onun haklı olması senin haklı olman da kimsenin umrunda değil. Eleştiriler senin sözlerine istineden yapılıyor. Ben de eşimle sorunlar yaşadım. Eşimin kıskançlığı, ağır sözleri zamanla yıprattı beni. Bir baktım bambaşka biriyim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum. Nişanlın için İyi biri olsa çizgisini bozmazdı diyenler olmuş şuna eminim böyle bir durum yaşamamışlar. Birini sevmek ona katlanmak ve sabretmek tabii ama melek değiliz. Her gün gördüğümüz muamele bizi değiştiriyor. Kıskanç, kaprisli bir kadına aşık oldu nişanlınız, krizlerinizi idare etmeye çalıştı beceremedi en sonunda size uydu. Bu yazdıklarımı sizin anlattıklarınızdan çıkardım. Nişanlınız umrumda değil o bir erkek unutur 3 güne. Siz tekrar bu hataları yapmayın kimseyi delirtmeyin böylece kendiniz mutlu olun diye yazıyorum. Ağlamayın diye yazıyorum. Umarım anlayabilirsiniz. Bir noktada hatanızı görecek bir kadınsınız. Bu da mutluluğunuzun anahtarı olacak.

Siz ne anlattı iseniz onu biliyor herkes. Nişanlın kimsenin umrunda değil. Onun haklı olması senin haklı olman da kimsenin umrunda değil. Eleştiriler senin sözlerine istineden yapılıyor. Ben de eşimle sorunlar yaşadım. Eşimin kıskançlığı, ağır sözleri zamanla yıprattı beni. Bir baktım bambaşka biriyim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum. Nişanlın için İyi biri olsa çizgisini bozmazdı diyenler olmuş şuna eminim böyle bir durum yaşamamışlar. Birini sevmek ona katlanmak ve sabretmek tabii ama melek değiliz. Her gün gördüğümüz muamele bizi değiştiriyor. Kıskanç, kaprisli bir kadına aşık oldu nişanlınız, krizlerinizi idare etmeye çalıştı beceremedi en sonunda size uydu. Bu yazdıklarımı sizin anlattıklarınızdan çıkardım. Nişanlınız umrumda değil o bir erkek unutur 3 güne. Siz tekrar bu hataları yapmayın kimseyi delirtmeyin böylece kendiniz mutlu olun diye yazıyorum. Ağlamayın diye yazıyorum. Umarım anlayabilirsiniz. Bir noktada hatanızı görecek bir kadınsınız. Bu da mutluluğunuzun anahtarı olacak.

141 sayfanın özeti, helal olsun.

+1

Yine kıza hakaretvari konuştunuz ve o da artık cevap verince banlattınız tebrikler. Sırf prenses yumuşak başlı diye bu cesaret geliyor size. Nasılsa ağır konuşmuyor, dilediğim gibi show yapayım like falan alıyım. Allah sizin elinize düşürmesin.
Kesinlikle katılıyorum

başına gelmeyen de atıp tutuyor, başında olan da
kadın kadının düşmanı mı anlamadım ki
desteğin için sağol canım

Back