Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Aynen özet bekliyoruz
Ay piremsesin babası onu zorla evlendırıyormus da ki piremses sey yazmıs önce babası altından da olsalar kızımı vermem demıs sonra alkol alınca evlenmeye mi zorlamıs ne
Sonra bir üye başka yerlerde de paylasıyor bu olayı bılgılerı degıstırerek yazmıs

Ay çok teşekkür ederim çok karışıkmış ya

ben o mesajı bulamadım yaa nerede acaba?

Ay insta hesabını mı paylaştı
Çok merak ediyorum gerçekten prenses mi diye

Olaylar bilindikten sonra ufak tefek değişikliklerle tanınmamazlık olmaz ki.
Ben burda ufak tefek değişiklik yaparak anlatan bir kaç kişiyi tanıdım. Birisine özelden sordum bir daha buraya girmedi ya da farklı bir nikle devam etti. 2 kişiyi de tanıdım ama ses çıkarmadım yorum yapmadan takip ettim.
Üstelik dediğin gibi konu sahibi instagram hesabını koymuş.
Olayların gidişatını konu sahibinin anlatımına göre okuyoruz. Madem nişanlı o kadar kötüydü neden farklı anlatıldı?
Kişi neden kendini buradaki üyelere kötü tanıtır. Birde tanınmamak için deniyor. Çok ilginç!!

Ay insta hesabını mı paylaştı
Çok merak ediyorum gerçekten prenses mi diye
Valla çok ilginç ben ama atlaya atlaya baktım 2 balayı ayarlamıslarmıs biri yurtdısı bri yurtiçi sanırım üyelerde şey demıs işte kolye falan alamıyor ama böyle şeylerı ayarlayabılıyorsunuz
Bir de madem deşifre olmak şstemıyorsun neden insta hesabı
Bir de alkolikmiş babası

116 sayfa, ne konuşuldu burada ya? :/
Pofff evleniyor mu şaka gibi ya babası altından a olsalar verecek kızım yok demiş.
Sonra onu zorlamıs çok ilginç çok gezmişler çünkü
Ay umarım evlenmez
Ne olmuş ne olmuş?
Barışmışmi prenses?Ay görünen köy kılavuz istemez yazip çıkacaktım konunun başında ama üşendiydim.
Neyse onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyeyim bari..
Aynen özet bekliyoruz
Dugun oncesi ilk mesajdaki tartisma olmus.
Sonra prenses bosanmak icin evleneceksen evlenmeyelim demis.
Nisanlisini aramis adam acmamis. Babasi adamin babasini aramis bitsin bu is diye.
Nisanlisi prensesi aramis prenses acmamis. Adam ac lan telefonu falan yazmis yine de acmamis.
Bu arada is bozulmus, dugun iptal edilmis, prensesin ailesi davetlileri arayip iptal ettik demisler. Prensesin babasi altindan da olsalar vermem kizimi demis.
Sonra adamin ailesi prensesin ailesini aramis, aksam konusmaya gelmek istemisler. Prensesin babasi once tamam demis sonra prenses istemeyince gelmeyin demis adamlar gelmemis.
Nisanlisi ve ailesi once ayrılmalarini istiyormus, memnunlarmis isin bozulmasindan. Sonra evlensinler demeye baslamislar. Prensesin babasi da fikir değiştirmiş, ikinci nisani atamazsin demis zorla evlendirecekmis.

Bu nedir böyle ya? Çocuk oyuncağına dönmüş iyice.

Ne olmuş ne olmuş?
Barışmışmi prenses?Ay görünen köy kılavuz istemez yazip çıkacaktım konunun başında ama üşendiydim.
Neyse onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyeyim bari..

Yok öyle bir şey dememiş. Ama en son “babam evlen diye baskı yapıyor” ve “nişanlım evlenmek istiyor, evlenmezsem yakınlaşmalarımızı anlatır diye korkuyorum” dediği için arkadaşlar kesin evleneceğini düşünmüş.

Mükemmel özet teşekkür ederim
Kısaca bu iş yaş yani..

27 yaşında bir kızı kimse zorla evlendiremez. Gerekirse dövsün öldürsün istemediğim bir adamla babam beni aynı evin altına sokamaz. Bunlar en kötü ihtimaller olarak söylüyorum. Gerekirse giderim bir eşe dostta sığınırım yinede o gelinliği giymem. Babam beni zorla evlendirecek lafına inanamıyorum. Benim babam da otoriterdir. Ama yeri geldiğinde bir şeyi istemediğimde hayır deyip sonuçlarına katlandım. O sonuçlar istemediğim hayat kadar acı vermezdi bana hepsini göze aldım. Eğer şimdi boyun eğerse ömür boyu bu ızdıraba maruz kalacak

Ee simdi millet tam derdinin ortasındayken ne diye banlıyorsunuz. Buraya saçmalanmış ama yol aramak ıcın acılmıs bi konu, cıddı sorunlar vs hakkında akıl almak için konu acıyolar buraya ama bazı sahıslar konu sahıbı banlanana kadr damarına bastıkları ıcın o sahıslar yuzunden ban yıyor ve konusu oylece cozumsuz kalıyor. Ayıp ya mıllet ban yemek ıcın mı konu acıyor. Dugune 2 gun kala demısse muhtemelen bugun dugun olmalıydı. sımdı bızler merak edıyoruz konu sahıbı ne durumda dıye ama haberdar olamıyoruz. Cunku kımbilir kimin yuzunden ban yemıs konu sahıbı.

Ayyy bu konu kapansın artık baydı abla MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

:)))) Konudan sıkılmak kapatma gerekçesi olarak kabul görmüyor, üyeler konu yüzünden değil ağızlarına ilk geleni söyleyip kurallara uymadığı için banlanıyor, polemik çıkması daha az olası olan konularda dahi polemik çıkıyor artık, bence konuları değil de polemik çıkaranları düşünmek lazım neden bunu yapıyorlar diye :)))

Bu arada üye fake değil, aksine bu yaşadıklarının gerçek olduğuna dair teyit aldım, hakaret etmeden, aşağılayıp rencide etmeden, ağzınıza geleni söylemeden, site kuralları dahilinde elbette konuya dair düşüncelerinizi yazarsınız, yazamazsınız demiyoruz, sadece yöneticilere bu kişi fake'tir diye rapor etmek yerine konulara fake yazıp ithamda bulunmayın diyoruz.

Konu usuyenprenses talep etmediği veya site kurallarına uygun olmayan durumlar cereyan etmediği müddetçe açık kalacak.

Son düzenleme:

Prensesimizi geri istiyoruz. Niye banladiniz premsesimizi

Prensesin babasi da fikir değiştirmiş, ikinci nisani atamazsin demis zorla evlendirecekmis.
Bence bu yalan, bunu soyleyince pesinden nisanlisinin tehdit edebilecegini soyledi, birlikte olmuslar, evlenmesine babasini bahane edecek aklinca, baba alkolik cok ikna edici bir veri belki de nisanlisina gidip ozur dilemistir coktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…