- 15 Nisan 2019
- 34
- 39
- 38
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.161
Aynen özet bekliyoruz116 sayfa, ne konuşuldu burada ya? :/
Ay piremsesin babası onu zorla evlendırıyormus da ki piremses sey yazmıs önce babası altından da olsalar kızımı vermem demıs sonra alkol alınca evlenmeye mi zorlamıs neAynen özet bekliyoruz
Ay çok teşekkür ederim çok karışıkmış yaAy piremsesin babası onu zorla evlendırıyormus da ki piremses sey yazmıs önce babası altından da olsalar kızımı vermem demıs sonra alkol alınca evlenmeye mi zorlamıs ne
Sonra bir üye başka yerlerde de paylasıyor bu olayı bılgılerı degıstırerek yazmıs
Ay piremsesin babası onu zorla evlendırıyormus da ki piremses sey yazmıs önce babası altından da olsalar kızımı vermem demıs sonra alkol alınca evlenmeye mi zorlamıs ne
Sonra bir üye başka yerlerde de paylasıyor bu olayı bılgılerı degıstırerek yazmıs
Olay sanırım 101.sayfada başlıyor emın olmamakla bırlıkte sonra bu kızcagız ban yemiş diye duydum sonra instagram hesabını mı ne paylaşmısben o mesajı bulamadım yaa nerede acaba?
Olaylar bilindikten sonra ufak tefek değişikliklerle tanınmamazlık olmaz ki.fake yada değil çok önemli değil.
ama deşifre olmak istemeyen insan kabak gibi insg hesabının ismiyle beraber foto koymaz konusuna.
tutarlılık mühim.
sonra da kalkıp deşifre olmamak için 2 gün kaldı dedim demek komik.
birde buradan tanışıp yüzyüze bile gelip arkadaş olan sonra kişi fake olmasa bile yazdıkları açtığı konular fake olanları da gördük kk da..
demem o ki şıracı durumuna da düşebilir insanlar..
neyse benim düşüncem zaten barışmıştı nasıl diyeceğini bilemedi babasının üstüne attı..
sanırım düğünü yarın.
Valla çok ilginç ben ama atlaya atlaya baktım 2 balayı ayarlamıslarmıs biri yurtdısı bri yurtiçi sanırım üyelerde şey demıs işte kolye falan alamıyor ama böyle şeylerı ayarlayabılıyorsunuzAy insta hesabını mı paylaştı
Çok merak ediyorum gerçekten prenses mi diye
116 sayfa, ne konuşuldu burada ya? :/
Pofff evleniyor mu şaka gibi ya babası altından a olsalar verecek kızım yok demiş.
Sonra onu zorlamıs çok ilginç çok gezmişler çünkü
Ay umarım evlenmez
Ne olmuş ne olmuş?
Barışmışmi prenses?Ay görünen köy kılavuz istemez yazip çıkacaktım konunun başında ama üşendiydim.
Neyse onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyeyim bari..
Dugun oncesi ilk mesajdaki tartisma olmus.Aynen özet bekliyoruz
Dugun oncesi ilk mesajdaki tartisma olmus.
Sonra prenses bosanmak icin evleneceksen evlenmeyelim demis.
Nisanlisini aramis adam acmamis. Babasi adamin babasini aramis bitsin bu is diye.
Nisanlisi prensesi aramis prenses acmamis. Adam ac lan telefonu falan yazmis yine de acmamis.
Bu arada is bozulmus, dugun iptal edilmis, prensesin ailesi davetlileri arayip iptal ettik demisler. Prensesin babasi altindan da olsalar vermem kizimi demis.
Sonra adamin ailesi prensesin ailesini aramis, aksam konusmaya gelmek istemisler. Prensesin babasi once tamam demis sonra prenses istemeyince gelmeyin demis adamlar gelmemis.
Nisanlisi ve ailesi once ayrılmalarini istiyormus, memnunlarmis isin bozulmasindan. Sonra evlensinler demeye baslamislar. Prensesin babasi da fikir değiştirmiş, ikinci nisani atamazsin demis zorla evlendirecekmis.
Ne olmuş ne olmuş?
Barışmışmi prenses?Ay görünen köy kılavuz istemez yazip çıkacaktım konunun başında ama üşendiydim.
Neyse onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyeyim bari..
Mükemmel özet teşekkür ederimDugun oncesi ilk mesajdaki tartisma olmus.
Sonra prenses bosanmak icin evleneceksen evlenmeyelim demis.
Nisanlisini aramis adam acmamis. Babasi adamin babasini aramis bitsin bu is diye.
Nisanlisi prensesi aramis prenses acmamis. Adam ac lan telefonu falan yazmis yine de acmamis.
Bu arada is bozulmus, dugun iptal edilmis, prensesin ailesi davetlileri arayip iptal ettik demisler. Prensesin babasi altindan da olsalar vermem kizimi demis.
Sonra adamin ailesi prensesin ailesini aramis, aksam konusmaya gelmek istemisler. Prensesin babasi once tamam demis sonra prenses istemeyince gelmeyin demis adamlar gelmemis.
Nisanlisi ve ailesi once ayrılmalarini istiyormus, memnunlarmis isin bozulmasindan. Sonra evlensinler demeye baslamislar. Prensesin babasi da fikir değiştirmiş, ikinci nisani atamazsin demis zorla evlendirecekmis.
Ayyy bu konu kapansın artık baydı ablaMune
Konular üyelerin isteklerine göre kapanmıyor sanırım. Ama eğer öyle ise ben de kapanmasın diye rica edeyimMune
Belki şikayet vs olunca mantıklı bir gerekçe varsa kapanıyordur ama konuyu okumaktan sıkılmak bunlardan biri değildir diye tahmin ediyorum :)
Ben konu sahibini merak ediyorum. Doğru kararı vermesini umuyorum. Bir de niye ban’landı merak ediyorum. Sisteme giremediği için haber de alamıyoruz.
Konudan sıkılmaktan değil gelen giden banlandı herkes birbirine yürüyor kavga kıyamet sular bi durulmadı bu konuda onun için diyorum konu sahibine özel mesaj atarak da durumundan haberdar olabilirsiniz illa konunun devam etmesi gerekmiyor
:)))) Konudan sıkılmak kapatma gerekçesi olarak kabul görmüyor, üyeler konu yüzünden değil ağızlarına ilk geleni söyleyip kurallara uymadığı için banlanıyor, polemik çıkması daha az olası olan konularda dahi polemik çıkıyor artık, bence konuları değil de polemik çıkaranları düşünmek lazım neden bunu yapıyorlar diye :)))
Bu arada üye fake değil, aksine bu yaşadıklarının gerçek olduğuna dair teyit aldım, hakaret etmeden, aşağılayıp rencide etmeden, ağzınıza geleni söylemeden, site kuralları dahilinde elbette konuya dair düşüncelerinizi yazarsınız, yazamazsınız demiyoruz, sadece yöneticilere bu kişi fake'tir diye rapor etmek yerine konulara fake yazıp ithamda bulunmayın diyoruz.
Konu usuyenprenses talep etmediği veya site kurallarına uygun olmayan durumlar cereyan etmediği müddetçe açık kalacak.
Sanırım yazdığı bir yorum yuzunden umarım evlenmemıstırPrensesimizi geri istiyoruz. Niye banladiniz premsesimizi
Bence bu yalan, bunu soyleyince pesinden nisanlisinin tehdit edebilecegini soyledi, birlikte olmuslar, evlenmesine babasini bahane edecek aklinca, baba alkolik cok ikna edici bir veriPrensesin babasi da fikir değiştirmiş, ikinci nisani atamazsin demis zorla evlendirecekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?