- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.141
Kız sus sus şimdi senide sıra geceleri gibi sıraya dizecekler.Neyseki dugun adet altin konulari bitti, sira hamileyim bosanmak istiyorum babaevine dondum konularina geciyoruz yakinda gozunuz aydin kk ahalisi
Kusruma bakmayın yanlış anladım özür dilerimNişanı babası yüzünden yapmış demedim. :) nişanlanıp evlenmeye adam ikna etmiş, aklına o sokmuş. Prenses de zaten babasıyla mutlu değildi sanırım, kabul etmiş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Basın açıklaması yapılıyor bir yandan. Konu sahibinin nasıl bir kalbi olduğu, babasıyla ilişkileri değil ki mevzu.. Her derdini anlatabilen bir kadın var en nihayetinde. Can alıcı noktaları, konunun seyrini değiştiren çarpıcı detaylar mı deşifre ediyormuş? Ben kendi adıma konuşuyorum, nişanlısının karekterinden bir haberim. Yaptığı nazı niyazı hakediyor belki ama duruşu olmalı bir kadının. Babanın baskısından kaçıp başka bir adamın cehennemine bile isteğe girme eylemini haklı görüp alkış tutamam. Yanlış yapıyor ve dönmeli. Nihayetinde baba evinden kaçarak sığındığı liman olmayacak koca evi. Belki de babasının ruhu bile duymayacak, yaşadığı mutsuzluklarla daha da derin bir mutsuzlukla yüzleşecek. Yediği yuttuğu, sineye çektiği(kendisine göre) şeylerin haddi hesabı yok. Yapmamalı bunu kendine reva görmemeli..Kız sus sus şimdi senide sıra geceleri gibi sıraya dizecekler.
Buralara bir şeyler yazılmıyor. Tırpanı alan biçmeye geliyor aman diyeyim yanlışa düşme
Türkiye gibi bi yerde iftira artı dese hangi baba inanır ki herşey kadının aleyhine malasef...konuya bulaşmak istememiştim ama bu konuda eksik birşeyler var sonuç bana nedense bu kiz evlencek gibi geliyorPrenses elinde kayıt var mı ?
Yok ! İftira atıyor dersin geçersin. Şimdi ben anladım senin neden bu kadar alttan aldığını.
Af edersin ama kimseye bir şey açıklamamalısın.
Bekaretin gitse bile sakın bunu koz yapacak biriyle evlenme.
Basın açıklaması yapılıyor bir yandan. Konu sahibinin nasıl bir kalbi olduğu, babasıyla ilişkileri değil ki mevzu.. Her derdini anlatabilen bir kadın var en nihayetinde. Can alıcı noktaları, konunun seyrini değiştiren çarpıcı detaylar mı deşifre ediyormuş? Ben kendi adıma konuşuyorum, nişanlısının karekterinden bir haberim. Yaptığı nazı niyazı hakediyor belki ama duruşu olmalı bir kadının. Babanın baskısından kaçıp başka bir adamın cehennemine bile isteğe girme eylemini haklı görüp alkış tutamam. Yanlış yapıyor ve dönmeli. Nihayetinde baba evinden kaçarak sığındığı liman olmayacak koca evi. Belki de babasının ruhu bile duymayacak, yaşadığı mutsuzluklarla daha da derin bir mutsuzlukla yüzleşecek. Yediği yuttuğu, sineye çektiği(kendisine göre) şeylerin haddi hesabı yok. Yapmamalı bunu kendine reva görmemeli..
pff konu nerelere gelmiş..
Deşifre olmamak için anlatamadıkları var ya, ona istinaden..Nişanlısı daha son 3 konuya kadar gayet efendi ve her kaprisi çeken biriydi. 5 bin tl ye prensese diş bile yaptırdı.
Ne olduysa oldu adam despot, fırsatçı, hesapçı, pinti birine döndü..
Deşifre olmamak için anlatamadıkları var ya, ona istinaden..
Deşifre olmamak için anlatamadıkları var ya, ona istinaden..
Her türlü detay var, defalarca yüz göz olunmuş bir şekilde üstü örtülmüş, onu kapattık şu oldu, bunu kapattık şimdi bu oldu konularıyla alakalı diyeceklerimi demiyorum. Bunca şeyden sonra o düğün olursa kendi düşen ağlamayacak.fake yada değil çok önemli değil.
ama deşifre olmak istemeyen insan kabak gibi insg hesabının ismiyle beraber foto koymaz konusuna.
tutarlılık mühim.
sonra da kalkıp deşifre olmamak için 2 gün kaldı dedim demek komik.
birde buradan tanışıp yüzyüze bile gelip arkadaş olan sonra kişi fake olmasa bile yazdıkları açtığı konular fake olanları da gördük kk da..
demem o ki şıracı durumuna da düşebilir insanlar..
neyse benim düşüncem zaten barışmıştı nasıl diyeceğini bilemedi babasının üstüne attı..
sanırım düğünü yarın.
Deme ayol , ben 3 gundur takip ediyorum tam pembe dizi kivaminda , prensesi savunanlar , inanmayan , gercekten onu taniyanlar , dallas bile halt etmis yaninda , lutfen kapanmasin konu , cok heyecanlipff konu nerelere gelmiş..
Cumartesi galiba. Bani açıldıktan sonra gelismeleri yazar zaten.sanırım düğünü yarın.
Düğün cumartesi günü olacaktı yani bu önümüzdeki cumartesi ne fark ediyor anlamıyorum ben gelmelerini de istemiyorum kesinlikle
Vallahi tek derdimiz prenses evleniyor mu iptal mi oldu onca sayfa tek konusulan bu aslında tamam inandırıcılığını yitirdi konu ama gömenler mi dersin sürekli laf sokan mi dersin konu aldi başını gitti kısacası116 sayfa, ne konuşuldu burada ya? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?