Öncelikle hanımlar
Bu ne mn yargı yahu? Niye bu kızla durup dururken dalga geçiyorsunuz? Tamam prenses olabilir, tamam tripli olabilir ama bu onun bir kalbi olmadığı anlamına gelmez. Ayıptır günahtır, karşısınız psikolojisi bozulmuş genç bir kadın var. Destek olacağınız yerde dalgaya almışsınız kızcağızı. Çizgisinden çıkmayıp size çirkeflik yapmadığı için mi bu kadar dalga konusu oldu bu kız.
Öte yandan prensesle reelde tanışıyoruz yani fake değil, bu konuları da uydurmuyor. Ayrıca bilmediğiniz çok şey var. Prenses bazı şeyleri burada anlatmıyor, anlatmadığı için de hep onu kaprisli nazlı tripli görüyoruz ama madalyonun görünmeyen bir yüzü daha var. Konuları, adamın davranışlarını anlatmak benim haddime değil, bana düşmez. Ama emin olun ki anlatsaydı hepiniz tek tek sen haklıymışsın deyip destek olurdunuz.
Ha bu arada, babasının gerçekten evlendirme mevzusu da gerçek. Babası nişan atmasını zaten istemiyordu bir an önce evlenip gitmesini istiyordu. Şimdi 2. Kez nişan atılmış oldu, etraf ne der diyerek kızını hemen evlendirmek istiyor. Dünyada böyle aileler var, inanıp inanmamak isze kalmış.
Neyse..
Prensesciğim sana gelince: antalyada olduğum vakit dönmeden önce yanına uğramak çok isterdim nasıl olduğunu görmek için ama instagramını kapatmıştın üstüne burada da banlı olduğum için ulaşamadım bir türlü. Bir dahaki gelişimde mutlaka sana uğramak isterim çünkü çok iyi birisin, kalbin çok temiz. Buradaki herkes konuyu takı toka paragözlülük sanıyor ama öyle olmadığını biliyorum. Sen bu sözünde durmayan sana değer vermeyen adamla ayrılmakla çok iyi yaptın. Dünyanın sonu değil, bunlarda geçecek inan bana. Hazır antalyadasın bir otele gidip kafamı dinle, mutlaka psikoğa gidip terapiye başla. Atlatıcaksın geçicek, yeter ki kendine olan güvenini hiç kaybetme. O da mutlu değil aslında, bu onun yıkılmadım ayaktayım pozları. Ama çok acizce. Onunda içinin kan ağladığına eminim, senin gibi bir insanı kaybetti üzülmesi gereken o, sen değilsin. Herşey gönlünce olsun kuzucuğum, Allah yüzünün güzelliğini ömrüne nasip etsin inşallah.