- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.121
Size sonuna kadar hak veriyorum.Son sayfalarda yazdığım için kendi adıma yanıtlamak istiyorum.
Fake olduğunu düşünmüyorum, fake olsa çok daha kışkırtıcı olurdu diye düşünüyorum.
Burada neredeyse kimse kimseyi tanımıyor. Beni reelde tanıyan arkadaşlarım var burada, üstelik en yakın arkadaşlarım onlar. Bir konuyu onlara her açıdan anlatıp sonra burada başlık açıp yarım yamalak anlatsam ve insanlar beni buna göre değerlendirse, benimle ilgili fikirleri imajları yarım anlattığım konulara göre olsa ikisi de kalkıp "o öyle değil bilmiyorsunuz tamam mı" diyemez çünkü insanların neyi ne kadar bildiğine ben karar vermiş oluyorum. Dolayısıyla yorum yapan çoğu kişi prensesi kendi anlattığına göre değerlendiriyor. Aramızda müneccim olmadığına göre de gerçek arkadaşları gibi yaklaşmamız pek mümkün değil.
Ben kendi adıma elli bin kere aynı konularda akıl isteyip, elli bin kere aynı akılları alıp sonra tekrar tekrar aynı minvalde şeyler yazılmasını insanları kaale almamak, ayırdıkları emekleri vakitleri sallamamak olarak görüyorum. Burada ayrıl diye imza toplansa bile ayrılmak zorunda değil tabii ki, ama on başlıkta da aynı mevzu olup aynı çözüm öneriliyorsa insan artık bir durup bakar, ayrılmıyorsa da karşısındaki insanlarla dalga geçer gibi aynı şeyleri sorup yazıp durmaz diye düşünüyorum-bu benim düşüncem. İyi kötü herkes prenses için kendi vaktini kendi emeğini koyuyor, şu başlıkta sayfalarca yazanlara bakın mesela.
Prenses buraya kaç başlık açtı bilmiyorum, hepsinde sonuç aynı oldu. Nasıl bir yükün altına girdiğini, neye devam ettiğini, ne yaparsa ne olacağını biliyor, hep biliyordu. Ben biraz "kendi düşen ağlamaz"cıyım ne yalan söyleyeyim.
Babasının zorla evlendirmesine gelince... O konu doğrudur yanlıştır bilemem, siz reelde de tanıyıp evet böyle diyorsanız size inanmak durumundayım (size ama). Sonuçta burada gelen eleştirilere göre yön değiştiren onlarca başlık var, ben de buradaki tepkiler nedeniyle barışma kararını babasının üstüne attığını düşünmüştüm. Neticede ailesine onlarca hakaret edip "sana tekmeyi basıcam" dediğinde bile adamın ayağına kadar giden prenses olmuştu, şimdi niye barışmasın? Ama siz babası diyorsanız, öyledir.
Onun dışında bugüne kadar lafı bile geçmemiş, hatta bu başlıktaki ayrılma kararında, düğün iptalinde bile hiç söylenmemiş, şimdi birden baba zorla evlendirmeye karar verdiğinde başlayan "bir şeyler yaşadık ama..." muhabbeti var. Bütün bunlar üst üste gelince artık inandırıcılığını kaybedip "öeeh" dedirtiyor. Arkadaşınız olarak bakmayıp X üye olarak baksanız eminim siz de aynı şeyi düşünürdünüz.
Sonuçta öyle veya böyle hakkında hayırlısı olsun.
Arkadaş olarak değil de objektif dışarıdan bir göz olarak baktığımda aynen anlattığınız gibi duruyor. Benim sinirlendiğim tek nokta insanların sayfalarca kızla dalga geçmesi, yahu aynı muhabbeti kürtaj konusunda da yapıyorlar, aldatılma konusunda da. Dalga geçilecek ne var. Bir insana bir konuya inanmıyorsan geri tuşuna basıp çık konudan, konu sahibi üyeyi de gözardı et bir daha ne konusunu ne yorumunu görme. Bu kadar zor değil bunları yapmak. Ama canım kk her zamanki gibi düşene de bir tekme ben sallayayım derdinde. Kız çok kötüydü o gğn burada yazılanlar yüzünden. "çok kötüyüm yapmayın yazmayın" deseydi bu sefer duygu sömürücü damgası yiyecektir. Neyse..
Bana inanıp inanmamak, hatta prensese de inanıp inanmamak sizin kararınız. Ben sadece bildiklerimi anlattım, kızım üzerindeki yükü bir nebze de almak istedim. Babası prensesi bir an önce evlendirin başından atma derdinde, bir önceki nişanını attığında ayrı eve çıkma düşüncesi varmış babası izin vermemiş, bu nişanı da biraz o yüzden yapmış. Yani babasıyla kalsa herşey daha kötü olacak. Buna da yağmurdan kaçarken doluya tutulmak deniyor işte. Ne kadar sevmese de kurtulmak istiyor sanırım o evden, ayrı eve çıkma şansı olsa değil evlenmek nişanlanmazdı bile. Zaten çocuk evlenelim diye diye ikna etmiş evliliğe.