• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ailelee işin icine girince %90 sorun oluyor evlilige hazırlık döneminde demek istiorum. Dengesizlikle bi alakasi yok bunun. Öngoremedigin parametreler cikabilir evlilik denen sey iki kişinin arasinda olsa haklisin.

Bir cok sorun olmayan evlilikler var etrafimda, bence yinede es olacak kisilerde bitiyor.
Pireden deve yapmak insanin kendi elinde. Birde dengeyi kurmak cok onemli.
ELbette herkes maddi skintilar cekiyor bu zamanlarda, kimi yillarca disinden tirnagindan arttirarak guzel dugun yapabilirken, kimileri borcun icine girip evlilige 1-0 arkada basliyor.
Mantikli olabilmek cok onemlii...

Ayyy bu konu kapansın artık baydı abla Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konular üyelerin isteklerine göre kapanmıyor sanırım. Ama eğer öyle ise ben de kapanmasın diye rica edeyim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Belki şikayet vs olunca mantıklı bir gerekçe varsa kapanıyordur ama konuyu okumaktan sıkılmak bunlardan biri değildir diye tahmin ediyorum :)

Ben konu sahibini merak ediyorum. Doğru kararı vermesini umuyorum. Bir de niye ban’landı merak ediyorum. Sisteme giremediği için haber de alamıyoruz.

Offff baydın Allah aşkına bir arkadaşın varsa söyle şuraya konu açmaman için elini kolunu mu bağlıyorsa ne yapıyorsa yapsın.
Taa ilk sayfalarda barışacaksın, yorma şuradaki insanları dedik.
Bin tane bahane uydurmaya ne gerek var.

Şimdi piremsesgiller kızacak ama biz bunu söyledik ilk sayfalardan beri. Prensesin barışacağını yani. Şimdi de muhtemelen biraz babasının tavrı yüzünden biraz kendi dayanamayıp barışıp tamamen babasının zorlaması gibi gösteriyor.

30lu sayfalardan itibaren ses çıkarmadan takip ediyorum herkesin prensese inancını gördüğüm, eleştirenlere giydirdiğini okuduğum için ama sonuç yine bizim dediğime varıyor gibi görünüyor.

Evlenir evlenmez kendi kararı tabii ki, sağ üst köşedeki çarpıya bastığım an prenses de nişanlısı da hayatımdan çıkıyor benim. Sadece bu kadar sayfalarca insanları oyalayıp, dil döktürüp, kendine inandırıp (inandırmak derken gerçekliğine değil, kararlı olduğuna vs) bir de milleti birbirine düşünmesine üzülüyorum. Evlendikten sonra da konuları tam gaz devam edecek, yine insanlar sayfalarca vakit ayırıp yazacak.

Ayrıca ben bir insanın göz göre göre, bile bile yaptığı şeylerden sonra ağlayıp sızlanmaması gerektiğini düşünüyorum, prenses özelinde değil bu. Her şeyi bilerek, kabul ederek yap, sonuçları tahmin edildiği gibi olunca ama şöyle ama böyle ağla. Niye ki, kendi düşen ağlamamalı bence. Herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşıyor neticede.

Konular üyelerin isteklerine göre kapanmıyor sanırım. Ama eğer öyle ise ben de kapanmasın diye rica edeyim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Belki şikayet vs olunca mantıklı bir gerekçe varsa kapanıyordur ama konuyu okumaktan sıkılmak bunlardan biri değildir diye tahmin ediyorum :)

Ben konu sahibini merak ediyorum. Doğru kararı vermesini umuyorum. Bir de niye ban’landı merak ediyorum. Sisteme giremediği için haber de alamıyoruz.
Konudan sıkılmaktan değil gelen giden banlandı herkes birbirine yürüyor kavga kıyamet sular bi durulmadı bu konuda onun için diyorum konu sahibine özel mesaj atarak da durumundan haberdar olabilirsiniz illa konunun devam etmesi gerekmiyor

Premsesin açtığı eski konularda ona hakli yere yüklenenler, bu konudan sonra herşeyi unutup premsesci olmuşlardı. Ben ise aynı tavrimi devam ettirmiş, hızlı dönüş yapan, premsese arka çıkan arkadaşlara bıyık altından gulmustum çünkü premsesi az çok çözmüştüm. Prenses ve konuları, cin Ali tatilde, cin Ali evde, cin Ali okulda şeklinde devam edecektir bundan sonra ve bizlerde boş yere birbirimizi kırmaya devam edeceğiz. Etmeyiz umarım da, kraldan çok kralcilar var burada, dolu, sürüsüne bereket.

Bana da musallat oldular "bi kere o öyle değil tımam mıaa" cılar. Sanki kızla aynı evde yaşıyor da tüm olaylara hakim :D Öyle bile olsa dedikleri doğruysa bile sürekli hayatın olağan akışına ters şeyler yaşamasından da şüphlelenmemiz gayet doğal.

Konu sahibinin banı kalkana kadar muhtemelen evli olarak geri dönecektir.. ama en fazla2 aya yine başlar yeni sezon konuları. Bende üzülmüştüm başta kendisine ama simdi zerre inanmıyorum kendisine.

Bana da musallat oldular "bi kere o öyle değil tımam mıaa" cılar. Sanki kızla aynı evde yaşıyor da tüm olaylara hakim :KK70: Öyle bile olsa dedikleri doğruysa bile sürekli hayatın olağan akışına ters şeyler yaşamasından da şüphlelenmemiz gayet doğal.
Bir kaç kişi bayağı bana salladı. Sen önce kendine bak bilmem ne. Ya varya sırf mune ablayla konuştuğum için ağzımı açmadım. Ama kriz geldi bana soldan soldan

Öncelikle hanımlar
Bu ne mn yargı yahu? Niye bu kızla durup dururken dalga geçiyorsunuz? Tamam prenses olabilir, tamam tripli olabilir ama bu onun bir kalbi olmadığı anlamına gelmez. Ayıptır günahtır, karşısınız psikolojisi bozulmuş genç bir kadın var. Destek olacağınız yerde dalgaya almışsınız kızcağızı. Çizgisinden çıkmayıp size çirkeflik yapmadığı için mi bu kadar dalga konusu oldu bu kız.
Öte yandan prensesle reelde tanışıyoruz yani fake değil, bu konuları da uydurmuyor. Ayrıca bilmediğiniz çok şey var. Prenses bazı şeyleri burada anlatmıyor, anlatmadığı için de hep onu kaprisli nazlı tripli görüyoruz ama madalyonun görünmeyen bir yüzü daha var. Konuları, adamın davranışlarını anlatmak benim haddime değil, bana düşmez. Ama emin olun ki anlatsaydı hepiniz tek tek sen haklıymışsın deyip destek olurdunuz.
Ha bu arada, babasının gerçekten evlendirme mevzusu da gerçek. Babası nişan atmasını zaten istemiyordu bir an önce evlenip gitmesini istiyordu. Şimdi 2. Kez nişan atılmış oldu, etraf ne der diyerek kızını hemen evlendirmek istiyor. Dünyada böyle aileler var, inanıp inanmamak isze kalmış.
Neyse..
Prensesciğim sana gelince: antalyada olduğum vakit dönmeden önce yanına uğramak çok isterdim nasıl olduğunu görmek için ama instagramını kapatmıştın üstüne burada da banlı olduğum için ulaşamadım bir türlü. Bir dahaki gelişimde mutlaka sana uğramak isterim çünkü çok iyi birisin, kalbin çok temiz. Buradaki herkes konuyu takı toka paragözlülük sanıyor ama öyle olmadığını biliyorum. Sen bu sözünde durmayan sana değer vermeyen adamla ayrılmakla çok iyi yaptın. Dünyanın sonu değil, bunlarda geçecek inan bana. Hazır antalyadasın bir otele gidip kafamı dinle, mutlaka psikoğa gidip terapiye başla. Atlatıcaksın geçicek, yeter ki kendine olan güvenini hiç kaybetme. O da mutlu değil aslında, bu onun yıkılmadım ayaktayım pozları. Ama çok acizce. Onunda içinin kan ağladığına eminim, senin gibi bir insanı kaybetti üzülmesi gereken o, sen değilsin. Herşey gönlünce olsun kuzucuğum, Allah yüzünün güzelliğini ömrüne nasip etsin inşallah.

Konu feyk ya da değil ama başımda olanı yazıcam karar onun.
Bende nişanlıyken düğüne 3 ay kala bir şeyler yaşadım. Sonra bir kavga gürültü oldu her şey tamdı.
Gözüm hiçbir şey görmedi konuşmaya geldi eşim gözüm öyle dönmüştü ki nişanda verdikleri bohçaları hatta bana para vermişti 50 lira aldım suratına fırlattım.
Bu çıktı gitti annem yapma etme demeye başladı aradan 5 dk geçti geri geldi bohçaları istiyorum bitsin dedi annem içeri çağırdı konuşun diye orda gayet alttan alarak beni haksız çıkardı eşimi savundu öyle böyle barıştırdı.
Şimdi kafama s.çayım diyorum sürekli kavga gürültü bir de Bebeğim var ayrı yatıyoruz, aramız iyi değil, gidecek yerim yok, bebeğim ufak, maddi durum zaten yok annem bana diyor ki ‘evlenmeseydin ayrılsaydın’. Demem o ki Evinin kapısı kapanınca o adamla sen kalıyorsun sen çekiyorsun şuan ki aklım olsa hayatta taviz vermem evden kaçardım.

Öncelikle hanımlar
Bu ne mn yargı yahu? Niye bu kızla durup dururken dalga geçiyorsunuz? Tamam prenses olabilir, tamam tripli olabilir ama bu onun bir kalbi olmadığı anlamına gelmez. Ayıptır günahtır, karşısınız psikolojisi bozulmuş genç bir kadın var. Destek olacağınız yerde dalgaya almışsınız kızcağızı. Çizgisinden çıkmayıp size çirkeflik yapmadığı için mi bu kadar dalga konusu oldu bu kız.
Öte yandan prensesle reelde tanışıyoruz yani fake değil, bu konuları da uydurmuyor. Ayrıca bilmediğiniz çok şey var. Prenses bazı şeyleri burada anlatmıyor, anlatmadığı için de hep onu kaprisli nazlı tripli görüyoruz ama madalyonun görünmeyen bir yüzü daha var. Konuları, adamın davranışlarını anlatmak benim haddime değil, bana düşmez. Ama emin olun ki anlatsaydı hepiniz tek tek sen haklıymışsın deyip destek olurdunuz.
Ha bu arada, babasının gerçekten evlendirme mevzusu da gerçek. Babası nişan atmasını zaten istemiyordu bir an önce evlenip gitmesini istiyordu. Şimdi 2. Kez nişan atılmış oldu, etraf ne der diyerek kızını hemen evlendirmek istiyor. Dünyada böyle aileler var, inanıp inanmamak isze kalmış.
Neyse..
Prensesciğim sana gelince: antalyada olduğum vakit dönmeden önce yanına uğramak çok isterdim nasıl olduğunu görmek için ama instagramını kapatmıştın üstüne burada da banlı olduğum için ulaşamadım bir türlü. Bir dahaki gelişimde mutlaka sana uğramak isterim çünkü çok iyi birisin, kalbin çok temiz. Buradaki herkes konuyu takı toka paragözlülük sanıyor ama öyle olmadığını biliyorum. Sen bu sözünde durmayan sana değer vermeyen adamla ayrılmakla çok iyi yaptın. Dünyanın sonu değil, bunlarda geçecek inan bana. Hazır antalyadasın bir otele gidip kafamı dinle, mutlaka psikoğa gidip terapiye başla. Atlatıcaksın geçicek, yeter ki kendine olan güvenini hiç kaybetme. O da mutlu değil aslında, bu onun yıkılmadım ayaktayım pozları. Ama çok acizce. Onunda içinin kan ağladığına eminim, senin gibi bir insanı kaybetti üzülmesi gereken o, sen değilsin. Herşey gönlünce olsun kuzucuğum, Allah yüzünün güzelliğini ömrüne nasip etsin inşallah.
Prenses ne ediyorsa kendine ediyor valla kimse kusura bakmasın. O kadar millet burda yardım etmeye çalışıyor yine de kendi bildiğini yapıyor. Babası zorla evlendirse hayır etmem evlenmem dedim mi kim kimi zorla evlendirir? Prensesinde gayet gönlü var onun da bir bakıma işine geliyor çünkü adamı gayet seviyor. 2 3 gün önce aşktan gözüm dönmüş görmemişim diyen insanın aşkı hemen biter mi? Çoğu insan hayatında zor şeyler yaşıyor evet prenses de yaşamış biliyoruz ama kendi etti kendi buldu kısacası. Her seferinde başka bişey çıkıyor babası altından da olsa kız vermem diyen adam birden 360 derece döndü . Kısacası başına gelenleri hakediyor bundan sonra o adamla.

Öncelikle hanımlar
Neyse..
Son sayfalarda yazdığım için kendi adıma yanıtlamak istiyorum.

Fake olduğunu düşünmüyorum, fake olsa çok daha kışkırtıcı olurdu diye düşünüyorum.

Burada neredeyse kimse kimseyi tanımıyor. Beni reelde tanıyan arkadaşlarım var burada, üstelik en yakın arkadaşlarım onlar. Bir konuyu onlara her açıdan anlatıp sonra burada başlık açıp yarım yamalak anlatsam ve insanlar beni buna göre değerlendirse, benimle ilgili fikirleri imajları yarım anlattığım konulara göre olsa ikisi de kalkıp "o öyle değil bilmiyorsunuz tamam mı" diyemez çünkü insanların neyi ne kadar bildiğine ben karar vermiş oluyorum. Dolayısıyla yorum yapan çoğu kişi prensesi kendi anlattığına göre değerlendiriyor. Aramızda müneccim olmadığına göre de gerçek arkadaşları gibi yaklaşmamız pek mümkün değil.

Ben kendi adıma elli bin kere aynı konularda akıl isteyip, elli bin kere aynı akılları alıp sonra tekrar tekrar aynı minvalde şeyler yazılmasını insanları kaale almamak, ayırdıkları emekleri vakitleri sallamamak olarak görüyorum. Burada ayrıl diye imza toplansa bile ayrılmak zorunda değil tabii ki, ama on başlıkta da aynı mevzu olup aynı çözüm öneriliyorsa insan artık bir durup bakar, ayrılmıyorsa da karşısındaki insanlarla dalga geçer gibi aynı şeyleri sorup yazıp durmaz diye düşünüyorum-bu benim düşüncem. İyi kötü herkes prenses için kendi vaktini kendi emeğini koyuyor, şu başlıkta sayfalarca yazanlara bakın mesela.

Prenses buraya kaç başlık açtı bilmiyorum, hepsinde sonuç aynı oldu. Nasıl bir yükün altına girdiğini, neye devam ettiğini, ne yaparsa ne olacağını biliyor, hep biliyordu. Ben biraz "kendi düşen ağlamaz"cıyım ne yalan söyleyeyim.

Babasının zorla evlendirmesine gelince... O konu doğrudur yanlıştır bilemem, siz reelde de tanıyıp evet böyle diyorsanız size inanmak durumundayım (size ama). Sonuçta burada gelen eleştirilere göre yön değiştiren onlarca başlık var, ben de buradaki tepkiler nedeniyle barışma kararını babasının üstüne attığını düşünmüştüm. Neticede ailesine onlarca hakaret edip "sana tekmeyi basıcam" dediğinde bile adamın ayağına kadar giden prenses olmuştu, şimdi niye barışmasın? Ama siz babası diyorsanız, öyledir.

Onun dışında bugüne kadar lafı bile geçmemiş, hatta bu başlıktaki ayrılma kararında, düğün iptalinde bile hiç söylenmemiş, şimdi birden baba zorla evlendirmeye karar verdiğinde başlayan "bir şeyler yaşadık ama..." muhabbeti var. Bütün bunlar üst üste gelince artık inandırıcılığını kaybedip "öeeh" dedirtiyor. Arkadaşınız olarak bakmayıp X üye olarak baksanız eminim siz de aynı şeyi düşünürdünüz.

Sonuçta öyle veya böyle hakkında hayırlısı olsun.

Öncelikle hanımlar
Neyse..
Gerçekten haklısın prensesle dalga geçenler hiç düşünmüyorlar bir gün onlarda bu tarz istenmeyen durumlar yaşayabilirler.
Prensesi sadece buradan anlattıklarıyla biliyorum ve gerçekten iyi olmasını istiyorum
Sen prensesi ve yaşantısı biraz daha iyi biliyorsun bu yüzden yazdın buraya.
Dedigin gibi prenses sadece belli kısımları anlatıyor ama biraz daha açsa daha iyi yorumlarız.
Şimdi anlattıklarına göre
Toplumda iyilik yaparak kendine bağlama diye bir şey var. Tam adı vardır ama ben ne bilmiyorum kusruma bakmayın.
Bu adam prensese yardım etti ve bu yardımlar prensesin her ayrılma noktasında aklına geldi ve ayrılamadı ben bunu yorumluyorum
İki gündür hakkında ne oldugunu merak ediyorum umarım iyidir.

Prenses ne ediyorsa kendine ediyor valla kimse kusura bakmasın. O kadar millet burda yardım etmeye çalışıyor yine de kendi bildiğini yapıyor. Babası zorla evlendirse hayır etmem evlenmem dedim mi kim kimi zorla evlendirir? Prensesinde gayet gönlü var onun da bir bakıma işine geliyor çünkü adamı gayet seviyor. 2 3 gün önce aşktan gözüm dönmüş görmemişim diyen insanın aşkı hemen biter mi? Çoğu insan hayatında zor şeyler yaşıyor evet prenses de yaşamış biliyoruz ama kendi etti kendi buldu kısacası. Her seferinde başka bişey çıkıyor babası altından da olsa kız vermem diyen adam birden 360 derece döndü . Kısacası başına gelenleri hakediyor bundan sonra o adamla.
Evet ne ederse kendine ediyor.
Ama bu kadar acımasızlığı da doğru bulmuyorum. Sayfalarca kızla dalga geçildi, o ara prensesler instagramdan konuşup teselli ediyordum. Anlamıyorlar dedi, anlatamadığı şeyler vardı gerçekten. Prenses her konusunda kendisini yeren adamı göklere çıkaran birisi. Ama olay öyle değil, adam dediklerini yapmamış, prensesin arkasından iş çevirmiş kaypak birisi. Hani prensese saygı duymuyor. Ama kızın ailesine de bu yüzünü kesinlikle göstermiyor. Babası da "bir kez nişan attın 2. Kez atamazsın evleneceksin" kafasında bir adam. Hani etrafı elalemi kendi kızından daha değerli görüyor. Öte yandan prenses de tehdit edilmekten korkuyor. Nişanlısının o fotoğrafları yaşadıklarını anlatmasından çekiniyor. Yapabilecek bir adam ve potansiyeli var. Prensesi azıcık tandııysam gerçekten soğudu ama kendisini mecbur hissediyor.

Son sayfalarda yazdığım için kendi adıma yanıtlamak istiyorum.

Fake olduğunu düşünmüyorum, fake olsa çok daha kışkırtıcı olurdu diye düşünüyorum.

Burada neredeyse kimse kimseyi tanımıyor. Beni reelde tanıyan arkadaşlarım var burada, üstelik en yakın arkadaşlarım onlar. Bir konuyu onlara her açıdan anlatıp sonra burada başlık açıp yarım yamalak anlatsam ve insanlar beni buna göre değerlendirse, benimle ilgili fikirleri imajları yarım anlattığım konulara göre olsa ikisi de kalkıp "o öyle değil bilmiyorsunuz tamam mı" diyemez çünkü insanların neyi ne kadar bildiğine ben karar vermiş oluyorum. Dolayısıyla yorum yapan çoğu kişi prensesi kendi anlattığına göre değerlendiriyor. Aramızda müneccim olmadığına göre de gerçek arkadaşları gibi yaklaşmamız pek mümkün değil.

Ben kendi adıma elli bin kere aynı konularda akıl isteyip, elli bin kere aynı akılları alıp sonra tekrar tekrar aynı minvalde şeyler yazılmasını insanları kaale almamak, ayırdıkları emekleri vakitleri sallamamak olarak görüyorum. Burada ayrıl diye imza toplansa bile ayrılmak zorunda değil tabii ki, ama on başlıkta da aynı mevzu olup aynı çözüm öneriliyorsa insan artık bir durup bakar, ayrılmıyorsa da karşısındaki insanlarla dalga geçer gibi aynı şeyleri sorup yazıp durmaz diye düşünüyorum-bu benim düşüncem. İyi kötü herkes prenses için kendi vaktini kendi emeğini koyuyor, şu başlıkta sayfalarca yazanlara bakın mesela.

Prenses buraya kaç başlık açtı bilmiyorum, hepsinde sonuç aynı oldu. Nasıl bir yükün altına girdiğini, neye devam ettiğini, ne yaparsa ne olacağını biliyor, hep biliyordu. Ben biraz "kendi düşen ağlamaz"cıyım ne yalan söyleyeyim.

Babasının zorla evlendirmesine gelince... O konu doğrudur yanlıştır bilemem, siz reelde de tanıyıp evet böyle diyorsanız size inanmak durumundayım (size ama). Sonuçta burada gelen eleştirilere göre yön değiştiren onlarca başlık var, ben de buradaki tepkiler nedeniyle barışma kararını babasının üstüne attığını düşünmüştüm. Neticede ailesine onlarca hakaret edip "sana tekmeyi basıcam" dediğinde bile adamın ayağına kadar giden prenses olmuştu, şimdi niye barışmasın? Ama siz babası diyorsanız, öyledir.

Onun dışında bugüne kadar lafı bile geçmemiş, hatta bu başlıktaki ayrılma kararında, düğün iptalinde bile hiç söylenmemiş, şimdi birden baba zorla evlendirmeye karar verdiğinde başlayan "bir şeyler yaşadık ama..." muhabbeti var. Bütün bunlar üst üste gelince artık inandırıcılığını kaybedip "öeeh" dedirtiyor. Arkadaşınız olarak bakmayıp X üye olarak baksanız eminim siz de aynı şeyi düşünürdünüz.

Sonuçta öyle veya böyle hakkında hayırlısı olsun.
Sorun şu prensesin her şeyi biranda yazmaması anlatamadıklarının olması.
Her seferinde başka bir şeyler çıkıyor ve konudaki çoğu üye birleştiremiyor parçaları.
Puzzle gibi kalıyor. Hep bi eksik parça kalıyor. O parça çıkınca daha da karmaşıklaşıyor.
Prenses döndüğünde bence bugüne kadar olanları şöyle toplayıp olay sırasına göre yazmalı.
Biraz içine kapanık sonradan açılan bi tip

Back