- 31 Ekim 2013
- 21.325
- 71.467
- 798
- 40
- Konu Sahibi usuyenprenses
Hayırlısı olsun hakkınızdaYok kesin ayrıldık zatwn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkınızdaYok kesin ayrıldık zatwn
Ne diyeyim bilemedim. Beklersin ama istemezsin , gerçekleşince öküz oturur ya göğsüne... Öyle bir şey yaşadım okurken. Öncelikle ne olur ne biter bilmem ama inşallah mutlu olursun. Bundan sonrası için tavsiyem; evlilik tahammüldür, sözünü hiç unutma. Tahammül sabır ister, güç ister. Umarım sende bu sabrı göstereceğin kişiyi bulursun.Ben dünden beri uyumadım yemedim içmedim adam gülüp eğleniyormuş ya
İşten çıkmıcam psikologa gidicem kendime dikkat edicem o gülüp eğleniyorusuyenprenses
kimse senin kıymetli gözyaşlarından değerli degil prenses bunu unutma. Buna bir zamanlar aşkından bittiğin adam da geçerli. Hakkında hayırlısı buymuş. Belki nikahtan sonra iyice sarpa saracaktı. Ucuz kurtuldum diye düşün
Ama senin de yanlışların vardı kaprisliydin nazlıydın ilişkilerde bazen biraz özen ister yardım alacaksın bu huylarını da bi konuş.
Onun dışında yemiyorum içmiyorum deme. Sen kendini harap ederken o adam gülüp egleniyor. Kalk topla arkadaşlarını çık dışarı havalar güzel
Antalyadasın sen demi
İşten çıkma hatta terfi etmeye çalış
Sen güçlü bi kadınsın prenses evet bazı istemedigimiz olaylar yaşarız ve bu olay sana bi tecrübe oldu.
Bundan sonra seçeceğin insanda daha dikkatli ol ve kendi artı yönlerini eksi yönlerini yaz bi kağıda. Eksi yönlerini törpüle
Aslında o da üzgün. Sadece kendini kandırıyor. Üzülmedim yıkılmadım demek için.İşten çıkmıcam psikologa gidicem kendime dikkat edicem o gülüp eğleniyor
İşte böyleİşten çıkmıcam psikologa gidicem kendime dikkat edicem o gülüp eğleniyor
Şimdi mesaj atmış cevap vermedimAslında o da üzgün. Sadece kendini kandırıyor. Üzülmedim yıkılmadım demek için.
Evet psikolog var mı tanıdığınızİşte böyle
Sen antalyadasın de mi
Şimdi mesaj atmış cevap vermedim
Psikolog tanıdığım yok ben ankaradayım ama inanın şuan antalyada olmak isterimEvet psikolog var mı tanıdığınız
Evet denize falan gidicem zatenPsikolog tanıdığım yok ben ankaradayım ama inanın şuan antalyada olmak isterim
Deniz kum
Depresif bi yer degilki çıkın arkadaşlarla dışarı eğlenin
Git git kesinlikle. Alanya'ya yakın mısınEvet denize falan gidicem zaten
Ne diyorŞimdi mesaj atmış cevap vermedim
Etraftan tepki aldınız mı 3 gün kala ayrılınca ?
Meraktan soruyorum.
Ne YazmışŞimdi mesaj atmış cevap vermedim
He iyiymiş o zaman :)aksine kimse onunla evlenmemi istemediği için tebrik üstüne tebrik aldım, evde bayram havası esti.
Sadece adımı yazmışNe diyor
Yok değilimGit git kesinlikle. Alanya'ya yakın mısın
Sadece adımı yazmış